yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

LADDAR FÖR MORGONDAGENS A+!!!

Publicerad 2010-10-28 04:29:13 i Raaandom

Imorn blir A+ på Psykologi provet!! Har ju pluggat som en knasböll så det är bara att leverera ;)

Förutom att jag pluggade hela dagen så:
- åt vi middag på Williams Halls brandtrappor och kollade på solnedgången (fast solen var borta när vi kom dit, fast det var fortfarande ljust ute, så jag förstår inte riktigt vad vi såg haha)

lovade vi en snubbe att vi skulle komma på hans parkour session på lördag (för han såg så cool ut när han hoppade på grejjer haha) men jag är ju inte här då kom jag på sen.

GAMMAL BILD FRÅN BRANDTRAPPAN:


ja sen hade vi fest i bibblan i X antal timmar. Men det var typ 17 grader sol (jag förstår inte vädret!!! iförrigår var det typ 0 grader!) så livet var GÖTT!

nu ska jag borsta tänderna och Zzzova, träning 07.15 som vanligt imorn!
LALA SALAMA (godnatt på swahili)

DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN VET VAD DOM SNACKAR OM!!!

Publicerad 2010-10-27 04:50:23 i Raaandom

HAHAHAHAHAAHAHAHHAH IDAG FICK JAG VÄRLDENS SÄMSTA BETYG. jag fick........D- på mitt ekonomi prov.

hehe.

men medelbetyget i klassen var D så det var lugnande. Och 40 av oss ska få varningar. Plus så fick jag ändå 60%, fast det var 59& var F. hehe. Men som sagt MEDELBETYGET VAR D.

Nu blir jag rädd att någon kommer bli orolig för mig, men det är lungt. Jag pluggar varje dag så det är inte det, jag pluggar kanske inte så effektivt plus så fick majoriteten av klassen sämst betyg så det finns ju en anledning till detta.

MINA LÖSNING TILL PROBLEMET parampampaaam:
- skaffa en tutor
- plugga på ett bättre sätt

och jag kommer klara kursen med ett bra betyg. I KNOW IT. Så bajs på allt för här kommer jaaaaaaag ;)



ps. efter några timmar i bibblis med svenja så hände världens bästa grej. Säger bara snygg_kille, och en trevlig konversation!!! dsssSSs..

JAG KLARADE MITT HISTORIA PROV!!!!!

Publicerad 2010-10-26 02:35:44 i Raaandom

och fick ett B- !!!!!! AHHHHHHHHH ETT MIRAKEL HAR SKETT!

När vi fick tillbaka vårt prov och uppsatser så kollade jag inte på betyget direkt som jag alltid gör. Jag gick ut ur klassrummet, satte mig ner på en bänk. Tog ett djupt andetag och tänkte att jag bajsar på allt om jag inte klarade det. Men plötsligt ser jag det: JAG FICK ETT B MINUS!    hahahahahaha jag blev nästan galen av glädje. YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!

så nu har jag motivation till att plugga igen, så nu kör vi psykologi!


och en sak till, lyssna på min nya favoritlåt hihi, från Parkens nya album wieeeeeee :)
Parken – Väntar På Något Stort


wow vilken hög kvalité den här bilden har....not!

EFTER EN HEL DAG I "THE GRUNDLE"

Publicerad 2010-10-25 03:07:50 i Raaandom

öööh. min mage är mättast i världen! hjaaalp. dagen spenderades i en av våra dining-halls: harris-millis, men av studenterna kallad "the grundle". Det kostar 10,00 points att komma in där, och sen får man äta hur mycket man vill. Så några av oss i laget var där och åt alla dagens måltider samtidigt som vi pluggade, för bara 10,00 points.

Alla på campus har alltså ett kort med poäng på, som man handlar alla dagens måltider med på alla dining halls, och "resturanger" på campus. Så jag lagar alltså INGEN MAT SJÄLV WOHO!!!!!!!




MEN IAF, igår var jag, julie, kirsten, val och savanna iallafall på "Thrift store shopping"
= "Second-hand shopping" (ungefär). Jag hittade VÄRLDENS SNYGGASTE JACKA. Oohhh myyyy goshhhhhh (i usher melodi höhö). Jag ska ta kort på den och visa er alla, och ni som känner mig vet att det är en yolle jacka. haha.


När vi kom tillbaka till campus var vi helt dööodade och vilade i en timme haha. Sen gick vi alla minus savanna på bio och såg "Life as we know it" som var rolig! Det är lite roligt för det är en annan känsla att kolla på filmer nu för mig. För jag ser allt som utspelar sig i USA på ett annat sätt nu när jag är här. Det känns mer på riktigt på något sätt, och som om allt som händer i filmen kan hända mig typ. Haha.


hahahahaah min roomie och vackra korridor. TÄNK ATT JAG BOR DÄR HAHA

Val framför våra regler höhö

rutten bild, och jackan får inte visa sin förtjänta snygghet, men här är jag utanför bion!

När vi kom tillbaka så gick jag på en liten fest med svenja också. Det var helt okej roligt men jag börjar bli irriterad på att alla röker på överallt. Jag tycker det är sliskigt och mobbat haha. Men jag lekte DJ så jag hade roligt höhö ;)

hej skylt, hur kom du dit?
hahaha jag skulle DÖTT AV SKRATT om bordet hade brakat!


nu ska jag gå på en promenix med robert, måste verkligen röra på mig!! KRAMIZZZZ haha

JAG = RALLY CAT!!!

Publicerad 2010-10-24 02:37:01 i Raaandom

Igår sprang mitt lag "Sain't Mikes Invitational", men jag hoppade över den tävlingen för att kunna satsa mer på nästa helgs tävling som är America East (som bara topp 10 åker på - including me wieee :D)

Såååå jag bestämde mig för att överasska alla och klä ut mig till skolans maskot.....och det blev en SUCCÉ!!!! :D

HAHAHAHAHAAHHA ALLTSÅ DET VAR SÅÅÅÅ KUL OCH TYDLIGEN HAR VÅR MASKOT ALDRIG VARIT SÅ VILD SOM JAG HIHI, och man kan söka jobb som det också som jag l-ä-ä-ä-t-t skulle kunna göra :D


















mot St. Mikes!!!! (Kathryn & Val)


FRAMME - alla är taggade och klara men ingen vet vad jag ska överasska dom med..... ;)


morgan (en av veganerna hihi) tar täten...och vann loppet :D




MEN HÄR KOMMER IAF NÅGRA BILDER PÅ MIG I DRÄKTEN HAHA! TÄNK ATT DET ÄR JAG UNDER DEN DÄR DRÄKTEN LIKSOM...hahahah









Ahhhhhh det var tider det haha!

igår hade vi fest i bibblan

Publicerad 2010-10-20 04:43:44 i Raaandom

idag har varit en trevlig dag!! jag och valerie åkte downtown för vår traditionella "plugga-på-ett-nytt-fik-varje-tisdag-förmiddag" och pluggade på "August 1st" :) Och för ett tag sen kom vi tillbaka från varuns rum där vi hade vår traditionella glee-kväll :D och planerade vår toga-fest som vi ska anordna i helgen förhoppningsvis hihi.

men igår hade jag och robert iallafall fest i bibblan!! :)




godnatt!

JAG HAR ÄNTLIGEN EN VÄN SOM HETER ZACH!!!

Publicerad 2010-10-18 04:25:32 i Raaandom

Tänkte säga holla, innan jag går och lägger mig hihi. Nu är det alltså söndag, och helgen är snart över. Tråkigt, men jag gillar ju veckorna med, men jag vet ju att dom kräver lite jobb = plugg. Men men :) okej snabb resumé:

FREDAG:
Bo's
pojkvän Brent fyllde år så hon hade en födelsedagsfest hos honom. Men jag och valerie var hos svenja och kollade på The Hills först (haha) så vi missade hans ankomst. Men festen var iallafall jätte rolig! Haha, det roligaste var när jag satte på Glee's version av "Don't stop believing" och jag och killarna jammade loss! Först mobbade dom mitt låtval men plötsligt stod vi alla där och skrek texten haha. Aja det var kul!

LÖRDAG:
Jag och valerie gick downtown och skulle shoppa lite. Jag är ju inte så bra på det haha, men köpte en rolig t-shirt, tandkräm och sånt och 2 böcker. (Jag köpte "Eating Animals" Akiine!! och den andra var en dictionary haha). På kvällen så gick vi på en annan födelsedags fest hos några som svenja kände. Men så kom polisen.....IGEN haha! Så festen dog.
Men då gick vi hem till några killar som hon kände och hängde där. Haha det var kul! Vi hade "dance party" (och jag spelade Steve Aoki superhögt akiine!!! Och alla ba: "vaaa har du sett han live? :O :O" haha.)

Juste det var ganska kul för dom försökte ge mig något att dricka och så var jag tvungen och ba: "jag dricker inte" och så blev alla chockade. Haha. Kanske lite besvikna också. Men sen när vi gick hem dom ba "jaa det är sant, men behöver nog inte dricka för att ha kul" när dom hade insett att jag inte var tråkig_tjej_91. Men det är lite jobbigt för alla röker på överallt....hjälp. Aja. Det var en rolig kväll!

SÖNDAG:
Jag svenja, nikos och min nya vän SOM HETER ZACH (äntligen!!!) spelade basket (yess jag har äntligen ett gäng att spela basket med hihi). Sen har jag bara skypeat :D, pluggat och typ hängt lite när varun kom över.


jag valerie och svenja i lördags.


svenja cyklade och jag åkte longboard till bibblan efter att vi spelat basket!


mot bibblis!!!


hahaha jag och svenja försöker passa in med att säga dude, word och peace höhö 8)

YOYO & TOTO, GANJAMAN & WINGMAN :D

Publicerad 2010-10-15 22:13:22 i Raaandom


plötsligt så dök ett litet mail upp bifogad med den här bilden, från denna saknade ladey.
Tess den lilla knasböllen. Eller gyllergarn som akiine säger!
can't wait until sunday bro<3 ajde!

NÄMEN TJENARE. HAHA

Publicerad 2010-10-13 21:37:19 i Raaandom

okej dags för en snabb uppdatering:

- tävlingen i Boston gick jättebra! Gick ut mer aggressivt och placerade mig bra = good job!

festen vi var på i lördags fick en noise-complaint. Så polisen kom och dödade den. Haha. Var ganska spännande :P 

- jag och valerie har hittat på en ny tisdags tradition. Vi ska kolla på glee varje tisdag hos varun och hans rumskompis för dom har en tv. Men vi misslyckades lite igår för vi kom två timmar försent. Haha. Det slutade med att vi kollade på "Baksmällan" istället.

- vissa killar är inte rädda för att ta initiativ. MEN DET ÄR ALLTID FEL KILLAR SOM GÖR DET! 

- jag har skypeat med faik tre dagar i rad nu. HALLÅ RESTEN AV MINA VÄNNER NI ÄR JU ALDRIG INNE PÅ SKYPE HAHA. För jag får internet utanför bibblan så jag kan skypea nästan anytime nu :D T.ex idag satt jag och svenja ute och pluggade utanför bibblis samtidigt som vi båda skypeade haha.

Hmm. Idag känner jag mig lite förkyld så jag ska försöka vara still hela dagen! Men först ska några av oss tjejer i laget äta middag downtown på ett veganställe och robert ville gå på någon poesi-grej haha. Aja, nu ska jag plugga lite ekonomi!  LATER!! :D

20 minuter innan dagens första lektion!

Publicerad 2010-10-08 16:18:22 i Raaandom

hey y'all! (haha skulle ALDRIG säga så här in real life!!)

vet ni vaaaad! idag ska vi åka till Boston, för vi ska springa där imorgon! SPÄNNANDE :D vi åker buss dit i ungefär fyra timmar, och gissa vad jag ska göra på bussen...PLUGGA! :D hahah. pepp pepp pepp!!!! måste hitta motivation till det först bara...

aja, wiee igår åt vi middag med svenja och hennes snygga kompis, och vi blev bjudna på hans födelsedags fest på lördag. YES! haha.

btw så är jag excited inför tävlingen imorn för jag ska vara knäpp! WIEE! Ska vara "aggressive" som coach vill att jag ska, och sen ska jag bara go for it. RAAAWR!!! (hhaha pepp-mode igen) :D

asså jag är så cooool! hahahaha förlåt för denna mobbade bild, men kolla kläderna :D


DEAR DIARY...höhö typ

Publicerad 2010-10-06 16:19:53 i Raaandom

HOLLA!!!
Haha, just nu sitter jag och chillar på mitt rum höhö för det är onsdag = vilodag (även om typ ingen tar vila förutom jag haha). Snart ska jag på min första lektion!

Men iaf!!! Jag vill berätta om mina senaste dagar men jag tar det kort:
fredag
: tävlade jag kom hem på kvällen!

LÖRDAG: fick en ny kompis på 5min!! Jag och austin (en kille från track laget) åkte longboard i några timmar och det var superkul, vi typ lekte och grejer :D sedan hade jag och valerie middag med hennes familj och det var mysigt :) Sedan hade en kille i vårt lag fest så nästan alla vi freshman tjejer gick dit tillsammans. Festen var inte precis da bomb men jag hade roligt haha :D

SÖNDAG: sooov tills det var 20min kvar till brunch med valeries familj :P Vi åt på skinny pancake (ett ställe med massa olika pannkakor) och det var suupergott :D Finns så mycket vegansk mat här!! Resten av dagen tränade vi bara och pluggade!

MÅNDAG: tränade, gick i skolan. Åt lunch med thalia för att sedan plugga i bibblan med svenja :) Plötsligt var det middagsdags med ladiess från laget. Sen messade austin om en longboard "session" och jag var ju såklart på! Så jag han och en till kille gled runt i en timme på campus. Sen pluggade jag typ hela natten för jag hade deadlines på massa saker :P

TISDAG: tränade, gick i skolan som vanligt. Sedan åkte jag valerie och robert downtown för att plugga på ett café som heter muddy waters. Åhh jag ska lätt återvända dit, men det var synd att dom inte hade veganska efterrätter :( Halv sex var det dags för dagens sista lektion: Psykologi. Efter det var vi tvugna att gå på en föreläsning om att skaffa jobb ungefär, fast inriktat till atleter. Halvt intressant. Sen avslutade jag och val kvällen med att kolla på glee avsnitt :D 

ONSDAG: IDAG!!! Ska jag plugga ihjäl mig...wiho! Äsch, det är bara att göra det bästa av situationen, kanske skapa fest i bibblan som jag och robert brukar ha :P Om 25 minuter börjar min första lektion...historia. Hjälp. Jag är rädd för min lärare. Haha. Aja I CAN DO ANYTHING!

hmm hoppas det här var intressant? aja,

see ya!

för att keep the swedish fire alive ger jag er oskar linnros höhöhö ;)


jag vill ha en miljon vänner som heter zach, justin, aaron..så coola namn hah!

Publicerad 2010-10-05 05:19:34 i Raaandom

det är kul att messa med killar i usa. Om man får ett mess som bara innehåller "hey" så betyder det att man ska svara med "hey! what's up?" haha.

Aja jag ska berätta mer imorn för nu är det past bed time! Hade så mycket läxor så var tvungen att plugga plugga plugga.

Och mina homies som väntar på att jag ska svara på era mail så ska jag skriva långa svar imorgon hihi :D
natttTTTz. haha

PAUL SHORT @ LEHIGH

Publicerad 2010-10-03 03:44:54 i Raaandom

heey heey heeey!
Igår var vi och tävlade i Pennsylvania juuu - coolt :D Loppet gick bra men var inte det bästa mentalt för mig, tyckte liksom inte det var lika roligt som förut, mer ett lidande haha. Men jag har en plan om hur nästa lopp ska kännas bättre så det är luuungt! Jag ska gå ut mer aggressivt som coach tycker jag borde, och vara galen (som brukar vara mitt motto men nu snackar vi om ett lopp som är 4200m längre än vanligt haha) Men det ska gå vägen! You see me rolliiiin' genom terrängen typ! 8) haha.

Och btw, i the golden race som bara vi top 10 i laget fick springa hade 400 tjejer med! :O Jag kom på 201:a plats HAHA


morgan (vår bästa tjej som också är vegan hihi), jen, julie och alexa :D

plus mig och caroline (andra superbra veganen höhöh:D)

det var blött och geggigt!

killen längst till vänster heter john och han är från vårt lag :D han kom tolfte av 400 typ :O RESPEKT ;)


det här är Bo, hon är en såndär tjej som man skulle kalla "skön" :P Jag delade rum med henne på hotellet wiee! Och guess what, Bo ska plugga i Sverige i vår!! Wöööw! Och alla min homies där hemma ni MÅSTE träffa henne och göra roliga saker, hon är jätterolig så no worries :D Jag är ledsen för jag kommer inte vara hemma när hon kommer :(


det här är jen igen, hon älskar godis hihi!


Men måste jag gååå, för vi ska på feeeezt hos några;) ;) ;) Yeah. Hihi. Haha :D See ya!

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela