yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

WANT SOME? GET SOME!!!

Publicerad 2011-01-28 02:15:08 i Raaandom

Hey heeeey!

Den här veckan hade jag reunion med Thalia, förra terminen åt vi alltid lunch tillsammans på måndagar och körde antingen häng eller plugg i bibblan efteråt haha. Livet är hårt som student :P Sen hängde jag lite med Sarah också, en brittisk tjej som också är här i USA för att idrotta, men hon spelar Lacrosse!

Utöver det har jag hängt med dom i laget när jag inte gått i skolan, tränat eller typ pluggat. Aja, nu sitter jag här sömnig som en knäppis. Men innan jag sover ska jag plugga lite och sen kolla på ett avsnitt av "How I Met Your Mother" med Valerie. Wiho! haha.

IMORNNNNNN väntar tävling i Boston!! YES vi ska resa!! :D Haha jag <3 resor. Fast vi ska bara dit över dagen haha. Aja, det blir premiär för mig på 1 mile! SPÄNNANDE.

och som carolyn alltid säger:
CATCH YA ON THE FLIPSIDE! ;) 

VARFÖR INTE? HAHA.

Publicerad 2011-01-23 19:27:45 i Raaandom

HEY!
Igårs depression gick över, wiho! Skypade lite med mor och far som gjorde mig glad, och sen så gled jag in på andra tankar när jag hängde med Valerie, Kirsten och Julie :)

Vi började dagen med att åka och köpa spikskor till mig för att mina gamla är spårlöst försvunna haha. I fredags sprang jag i mina terräng spikskor så jag kände att det nog var dags att köpa nya spikisar (som förövrigt är mina andra spikskor någonsin!!)

seeen köpte vi hårfärg till Julie och Kirsten för dom skulle färga en tjock slinga i deras hår i någon rolig färg för skojs skull haha. Så dom köpte rosa och lila! Sen fick vi lust att gå på bio, så vi gick och såg filmen "No Strings Attached" med Ashton Kutcher och Natalie Portman, som var helt okej rolig. Jag är inte världens fan av kärlekskomedier men den var bra!

Nu kommer det roliga: När vi kommer tillbaka till campus runt tio så började vi projektet att slinga tjejernas hår. Och det såg så roligt ut så jag och Valerie ba: "vi kanske också borde färga en slinga...." och så gjorde vi det! Så först blekte alla delar av sitt hår och sen körde vi färgerna! Jag och Julie körde rosa haha. Först klockan två på natten blev vi klara haha, och nu har jag alltså en rosa slinga i mitt hår. Haha. Randooooooom!



Nu ska jag snart träna och sen ska en "recruit" (någon från highschool som funderar att börja på UVM i höst) bo hos oss, så vi måste underhålla henne haha :P

i guess i gotta try harder

Publicerad 2011-01-22 18:14:14 i Raaandom

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Igår tävlade jag för första gången inomhus för i år. Det gick sämst. Vill inte ens tänka på det för då får jag panik. Mobbad_tjej_91 haha.

Jag brukar alltid vara den som peppar mig själv direkt när nåt dåligt händer, MEN nu tänker jag låta mig själv vara lite nere. Tills jag typ pratar med mamma och pappa eller Richard HAHA. Eller tills jag själv rycker upp mig (som jag vet kommer hända i sinom tid) men just nu tänker jag bara låta mig själv känna det jag känner.


IDAG BLEV JAG KÄR I EN KILLE. SEN ÅNGRADE JAG MIG :P

Publicerad 2011-01-20 02:55:02 i Raaandom

waaadduuup? Idag hade jag en lektion. Haha. Det var en engelska lektion, och så har jag den med Varun också!Sen var jag på Walmart med Kirsten och Julie :P Kirra lite billiga saker ;) 

Sen körde jag en 2tim skype session med Linnea. HAAHAHA BILDEN ÄR FRÅN NÄR VI SKYPA! Den kvinnan alltså, gav mig inspiration och grejjer. Aww saknar henne<3
 


Åhhh bra låt & video. Kolla på den!! Så tycker jag att världen ska se ut: färgglad :D



snart ska jag sova :P 21.30 är nya läggdags haha (måste passa på att gå o lägga mig tidigt nu när jetlagen fortfarande gör mig sömnig!)

'niiight!

BURRRRRRRLINGTON

Publicerad 2011-01-19 01:56:28 i Raaandom

Hjälp jag fryser typ i mitt rum just nu HAHA. Kallt!!!

Aja, väntar med spänning på att gå och lägga mig för jag är SÅ TRÖTT. Haha. Aja, idag hade vi typ världens jobbigaste banpass. Eller nej jag överdriver faktist haha, men jag gick in i väggen iallafall - alltid lika gött!! NOT. Men bajs på det, livet går vidare (HAHA ofta jag ens måste säga så!).

Sen hade jag mina första lektioner idag, Fundations of Social Work, Math 017 (världens lättaste tydligen) och sen Abnormal Psychology (som jag råkade missa, men det är luuungt ;)) Sen har jag bara EN LEKTION mån, tis, ons :D woup woup! Sen har jag bara ätit hela dagen, först världens längsta lunch och sen världens längsta middag haha. Men det var roligt!

Nu ska jag och valerie kolla på How I Met Your Mother innan vi går och lägger oss haha. (Programmet som jag aldrig sett, eller hur wingy? Haha.)




zZZZZZZZZZZZZZZ <---- jag snart!!

PÖSSSS!!!

LEAVING FOR THE US!

Publicerad 2011-01-17 01:20:13 i Raaandom

Har inte haft tid eller internet på ett tag, but here I am!
.
Idag har jag gått igenom gaaanska många emotions haha, och är officiellt emotionellt-instabil. HAHA samma gamla story som förra gången jag skulle åka till USA :P FAST bättre den här gången för jag vet vad som väntar mig därborta OCH att jag erfarit hur det är att vara långt borta hemifrån redan så denna gång blir det nog lättare :)
.
Men en liten shout out till alla mina homies tihi. Jag kommer sakna er knäppt mycket meeen det finns alltid skype, mail och brev och sedan ska vi inte glömma att vi ses i sommar och att det kommer bli DAAA BOOMB!
.
Och alla måste ju gå sina egna håll och följa sina mål och drömmar, och det bästa är att man ändå alltid kan komma tillbaka och återförenas någonstans och have the greatest time ever tillsammans :D Som i sommar dårrraaa ;)
.
PUSS PÅ ER ZÖÖÖTA!
.
nu ska jag sova, nightyyy!
.

DE SENASTE DAGARNA HAR JAG...

Publicerad 2011-01-12 10:18:45 i Raaandom

hängt med detta freak:
galningen fick för sig att spela ett barnspel i centrum, och blev väääldigt insatt haha. Förutom att göra ingenting som är det vi mest gör ihop, så har vi gått på yoga på friskis&svettis också :P dock får vi inte glömma festerna som jag och tess har hemma hos henne, som innebär: oss + hög musik = DANCE PARTEEEY!


varit hos tandläkarn (nyss):
million dollar smile, baby! haha. Fast nu har jag ont i tänderna för hon typ krigade i min mun!

sovit på vardagsrums golvet med akiine för att vårt rum görs om:

och under diverse tapeter hittade vi den här tapeten! SÅ FIN. Akiine försökte tillochmed övertyga mig om att vi kunde låta en vägg ha denna tapet (även fast den var sönderriven), men så blir det nog inte haha.

chillat med denna brud:
tildzzz och jag gjorde lite planer för Thanksgiving (om typ 10 månader HAHA)

tränat i sätra med löp + andra:
okej det här var inte igår eller i sätra (och han bredvid bar inte precis med haha). MEEEEN där har var en av mina löparhöjdpunkter 2010, och den där minen hade jag säkert igår haha. Back to the point, det här inspirerar mig till 2011 års prestationer som är to come, det är bara att kötta! WATCH OUT ;)

haft mor-dotter dag i stan med mamma hihi:


vi var på fotografiska muséet och sen åt vi pizza på Teveré där dom har veganpizzor!! MMMm jag åt en vesuvio som är min favoritpizza OCH DET VAR FÖRSTA GÅNGEN PÅ TVÅ ÅR!!! :D gött!


Japp, det var det! Nu väntar jag på att målaren ska komma så att jag kan åka och träna. Sen väntar träff med Alex och sen Liz :)))))

lite svart, lite vitt - framförallt däremellaaaaaaan

Publicerad 2011-01-10 09:16:58 i Raaandom

YEEEEEEEESSSS!

Äntligen dags för en löptur!!! hihihihihihihiihi
hahahah tjej_freak_91!

Tänk att man kan vara så glad för att få springa haha. Jag ska ju börja tävla om 2veckor så jag känner att det är dags liksom ;) Haha.

ÅHHHHHH SUPERBRA LÅT!!! LYSSNA PÅ HELA :D

HALLÅ INGEN KOMMENTERAR NÅNSIN!!!! HAHAHAHA

Publicerad 2011-01-09 13:28:00 i Raaandom

hey hey HEEEY!!
Sitter här och snorar. HAHAH (too much information?!), så jag ska vila en dag till (sämst!!!!). Aja, make the best out of a bad situation, så bajs på det! Men snart ska jag och mor på äventyr i stan, en liten mother-daughter day typ hihi :P

Ska bara ätaaaaaa lite först! Öööhh. Jaaaa. Jag kan langa lite bilder från nyår, när jag och Akiine hade vår egna pre-party at home med det där jordgubbs-"vinet" och nån bakelsegrejs! Seeen, kollade vi på raketer i Slussen och avslutade vår resa i Bakre rummet på Reisen Bar där det spelades vääääldigt bra musik hihihihi. HEHE :)

HAHA vi fick inte upp korken!
HAHAHAHAHAH MOBBAD_TJEJ_91!!! Men jag vill ju bara visa min outfit haha!

haha känner inte att jag fick rätt känsla på bilderna men, whatevaaaah! :) Vi hade det bra iaf! Men NU måste jag duscha fort!!!
byEEEEEEEEEEEE byEEEEEEEE!

REUNION REUNION REUNION!!!! IT WAS AWESÖÖME AND I MISS MA GIRLS ALREADY!!! :')

Publicerad 2011-01-08 15:00:00 i Raaandom

Ons-tors var två underbara reunion dagar!

Det började med att Linnea & Emma kom hit till Stockholm på onsdag morgon! ÅH, EFTERLÄNGTAD REUNION! <3 Vi började dagen med att äta....och fortsatte dagen så haha. Men eftersom mitt och Akiines rum är under renovation så kunde vi inte sova hos mig, och var tvungna att ta in på ett hotell HAHA. Bästa!! Kändes så himla vuxet haha, och vi bodde så himla centralt haha, nästan too good to be true!

dom tvååå barnen!
vårt ruuuum! haha
Linnea spände fast mig på sängen för jag var rädd att ramla ner (våningssäng) HAHA!
Fruuukost på Espresso House i några timmar :)

btw. när vi åt middag på Sogni (VÄRLDENS SÄMSTA VEGETARISKA/VEGANSKA UTBUD) så såg vi typ världens snyggaste killar. Vi var typ på en modell-fest haha. Nästan helt otroligt! HAHA. Öhh ja det var bara det jag hade att säga.

SEEEEEEN, vare dags för en reunion med dom gamla treorna på torsdags kvällen (eller med några av dom iallafall :P) Så jag, emma, linnea, johanna, sanna, lissen & klas träffades i Sollentuna Centrum för att äta middag på Food Court tillsammans :) Det var trevligt hihi, och alla var sina gamla vanliga selfs haha. Det var kul att ses iallafall, gått ett halv år liksom!

Duuuudes!
Klas var ju sig liiiik ;) (förutom hans bruna hår!!!)

AJA. Igår gjorde jag nada. YES JAG LYCKADES MED DET!!! För jag har haft ont i halsen i en vecka nu, men guess what? Det är borta nu :D :D :D :D :D :D Så imorn ska jag börja träna igen!!!! Woup woup :)


Nu ska hela familjen åka hem till min moster Seija för att hänga där hela dagen, long time no see!

LATERRRRRRRR. :)

en liten titt i bakspegeln på 2010!

Publicerad 2011-01-07 20:46:02 i Raaandom

Förra året bad jag Akiine fråga mig några frågor om året, så jag kör samma i år igen! :D

 

Vilken var den bästa filmen?

Hmmm. AH JAG VET. "Angus, Thongs and Perfect Snogging" haha! Såg den senast förra veckan med Tess :P

 

Vad var det mest otippade som hände?

Massa grejjer i Portugal haha.  Att ingen kom på löparskivan - vänta det var ju tippat. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH SKOJA.

 

Favorit sommar minne?

Åh jag har massa massa massa. Peace & Love, ALLA kvällar med Tess, löplägret med bästa tjejerna (minns ni vår häggvik stripp HAHA, DN-Galan, Tunnelbane äventyret med Linnea & när Sandra var här :D Åhhh sommarn 2010 var typ den bästa <3

 

Bästa låten?

AHHH SVÅRT. 2010 fick ju mig att älska Jason Derulo & Iyaz. BUT I must say att New Boyz "Tie me down" tog priset, I love that song!

 

Coolaste nya kompisen?

Åh Svenja såklart! Kommer sakna henne KNÄPPT mycket när jag återvänder till Vermont utan henne.

 

Mitt bästa beslut?

Att åka till USA även fast det var läskigt! Fast egentligen var det inget beslut jag tog 2010, såå jag säger att bästa beslutet var att åka till Portugal 10 dagar för första gången :D

 

Godaste maträtten?

Åhhhh. Delad förstaplats för veganpizzorna, vegantacos och sojaköttbullarna :D

 

Mest ätna maten?

Typ bönor & quinoa haha. Men i Vermont blir det tofu tror jag!

 

Bästa cafeét?

STARBUCKS!!! Jag <3 deras saltiga karamell varm choklad tihi.

 

Vad är du mest stolt över 2010?

Att jag åkte till USA. Att jag åkte dit liksom- independent woman waddap! Sen är jag också stolt över mitt nya pers på 1500m tihi, 4.37 baby ;) AHH GLÖMDE NÄSTAN. Att jag tog min första medaljer på JSM!!! Det blev ett silver och två brons totalt, BÄSTA! :D

 

Finns det något jag vill berätta om 2010?

Japp. Att jag hade så himla roligt och provade på väldigt många nya saker! Jag anordnade en Talangshow, var aktiv i Djurens Rätt för första gången och åkte på Peace & Love, jag var konferencier på en HipHop & Rap Battle show (nerv wrecking!) Jag ÅKTE TILL USA, jag sprang stora SM för första gången och jaaa jag känner att jag allmänt provade på en massa nya saker :)

 

Roligaste pianoläxan?

Haha nefeli tror jag. Men vänta den låten valde jag förra året med. Ha! Visar hur duktig jag är på att spela mina läxor.

 

Maj eller juni motivera varför?

Juni juni juni. Sista veckorna i skolan var ju underbara. Studenten <3. Sommaren. Åhhh.

 

((((((OBS!!! MAMMAS 2  FÖLJANDE PÅHITTADE FRÅGOR HAHA

Hur många gånger diskade jag 2010?

Mer än förut haha, för ibland måste jag diska i Vermont. Kanske 10 ggr? (ökning med 50% haha)

 

Hur många gånger lagade jag mat 2010?

Många gånger faktist! Jag tror jag lagade mer mat än jag någonsin gjort förr haha.

 

Bästa konserten?

Åhhhh någon på P&L. TYYYYYP Patti Smith konserten med Akiine & Sara-Maria för att den var så otippat bra :D

 

Något du aldrig gjort förut?

Varit på festival! Och i USA!

 

Roligaste någon har sagt det här året?

Ahh SVÅRT. Hmm. Det lär ju vart något Akiine skrev på sina statusar på facebook. HAHA. Knäpp_tjej_88. Om ni inte fick uppleva det så kommer ni aldrig få veta hur någon göra facebook så roligt. Jaaa, Akiine var definitivt den som sagt det roligaste 2010!

 

Vad har jag planerat för kommande år?

I år ska jag knäcka på löparbanan i USA (och tävla i Kalifornien!!!)!!!!!! Sen ska jag åka på roadtrip på Springbreak wiho :D och på fler roadtrips i Sverige på sommaren hihi (med emmsi & linnea och mina sistaaaaahs :) AJA, jag har faktist inte planerat så himla mycket för 2011men jag vet att det KOMMER BLI DAAAAA BOOOOMB!

 

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela