yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

DEL 4!

Publicerad 2011-08-23 10:59:13 i Raaandom

lyckas inte vrida bilden, men här är jag och Tess i några klänningar pappa köpte i Afrika haha! Vi bestämde oss en sommar dag att glida runt i dom och kolla på folks reaktioner, som faktist inte var så många! Aja kul var det iaf :)

DEL 33333333.

Publicerad 2011-08-23 10:34:30 i Raaandom

Jag och Linnea gjorde också en roadtrip upp (eller ner?! haha) till Ludvika!!!! Wihoooooo

Ida var också där!! :D

Emma & Anna fyllde 20 den helgen så vi var med på deras födelsedagsfest också!! Annars så utforskade vi Ludvika och umgicks så mycket som möjligt under vår lilla weekeend trip vi planerat i nästan ett år :D
Bilresan hem var också en resa to remember HAHA!
cheriooooooooo

VAD JAG HAFT FÖR MIG DEL 2.

Publicerad 2011-08-16 13:59:25 i Raaandom


Innan jag åkte till London spenderade jag två veckor i Finland med mina släktingar :) Vi bor alltid hos mormor när vi är där och hälsar på och sedan umgås vi med alla mina mostrar, min morbror och med kusinerna.

Att åka till Finland är som att åka på typ ett meditations läger för mig haha. Jag brukar mest träna, ta det lungt i mormors gungstol och fika med alla släktingar :P (Fika delen är min favorit haha!) Det är skönt att typ gå ned i varv (okej nu låter jag som en gamling) och bli van med att inte göra så mycket. Att läsa en bok typ ersätter att kolla på teve eller att vara inne på internet. Och sedan åker vi alltid på utflykter, som till en större stad i närheten eller stranden Ytteri (som ser ut som värsta utomlands-stranden!)



Den här bilden är från när jag följde med mamma och min moster Paula (till höger) på en släkt-reunion! Haha, det var faktist kul och spännande. Jag träffade massa av mammas egna kusiner, och fick värsta aha - momenten. Jag brukar inte tänka så mycket på att jag är finsk, där jag tror en stor del av det är för att alla alltid uppmärksammar att jag också är ugandisk, och inte tycker Finland är så spännande.

Men då fick jag värsta finsk-sisu-momenten haha! Jag ba "wow" vad många släktingar jag har, och alla var jätte intresserade av vad jag hade för mig och att det var roligt att jag kunde finska även fast jag bodde i Sverige. Och jag har inte tänkt så mycket på att jag kan finska och sånt, men då tänkte jag att: woho tack moder för att du lärde mig finska haha! Kiitos (höhö) :D

PS. När jag åkte till Finland stötte jag Johanna och Blomman på båten - randoooom! Mycket trevligt sällskap :)


CHERIOO

VAD JAG HAR HAFT FÖR MIG, DEL 1.

Publicerad 2011-08-08 15:48:04 i Raaandom

I helgen åkte jag med Akiine till London, eftersom hon skulle spela på "The Windmill" i Brixton, och det blev en helg vi sent kommer glömma! Hihi.

FREDAG:
Vi arrivade i London, och Anne (som fixade Akiines spelning) kom och mötte oss!! Vi åkte sedan hem till Akiines kompis Ellika som precis flyttat till London och åt middag i hennes lägenhet och hängde där hela kvällen :) Mucho funnnnn! Sedan åkte vi hem och sov lite hos Anne!

LÖRDAG:
Började dagen med en liten löptur i en park, mycket fint! Sedan när Anne fixade lite på "The Windmill" så utforskade jag och Akiine Brixton. Värsta cooolt!! Vi gick till "Brixton Village" där det kändes som om vi var i Afrika :P Där hittade vi en liten resturang där världens mest avslappnade snubbe jobbade (aka min nya idol) och han lagade lite supernyttig mat till oss, jag säger bara juicen "Wake up call" HAHA. Vi hittade också lite veganska cupcakes :D Sedan gick vi tillbaka till stället Akiine skulle spela på och lyssnade på banden som spelade innan henne. Sedan var den hennes tur, och som vanligt så...KNÄCKTE HON!!!!!! WOUP WOUP AKIINE ÄR BÄST :D Alltså varje gång jag hör henne spela så påminns jag om hur hela världen måste få höra hennes musik, för alla skulle ÄLSKA DET !!!

Efter succen, så minglade vi lite! Blev bästis med irländaren Andy, blev kär i en Nick Lachey kopia HAHA och hängde lite med Annes kompisar :) När stället stängde så gick vi därifrån i sällskap med Anne & hennes kompisar och det var riktigt kul att snacka med riktiga britter liksom :P
ellika & akiine!


SÖNDAG:
Wiee, superrolig dag!! Började igen med en liten löptur haha. Sedan gick vi runt några timmar på en cool marknad och jag köpte en liten afrika klänning hiho. Sedan vandrade vi i Bricklane = mecka för snygga & coola människor, där vi också blev kompis med världens roligaste man!! Träffade också en kille som såg ut som värsta ganstern med som sedan hade typ universums sötaste röst och dialekt som förstörde hans farliga image direkt hihi. Efter att vi vandrat runt i 100år så träffade vi Ellika och hennes kompis Sam och fikade lite, och lekte redan riktiga turister och kollade in Big Ben och Picadilly Circus osv :)
Sedan åkte vi hem till Anne och hängde där en timme innan vi åkte till flygplatsen mitt i natten..
IDAG:
tröttaste tjejen på jorden till höger! Vårt flyg gick 06.00 imorse, men vi var tvungna att ta en buss till flygplatsen 02.40...men men it was all worth it!! :D

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela