yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

FRIDAY FRIDAY FRIDAAAAAAY, GETTING DOWN ON FRIDAY.....haha!

Publicerad 2011-03-25 17:34:45 i Raaandom

ahhh. dagens enda lektion är avklarad och jag sitter på rummet och vilar. Jag har fortfarande inte helt återhämtat mig från träningen imorse, och hjälp mjölksyran bara sprutade! Vi körde lite snabbare grejjer idag, och jag ville typ svimma på banan och somna i ett hav. Haha. Nej men det var ganska knäppt för mjölksyran försvann typ aldrig och jag var helt utmattad. Meeen jag och kathryn tog ett isbad efteråt och det gjorde mig mycket piggare! Det var tillochmed skönt och jag råkade sitta i för länge för att jag glömde bort tiden haha.

Nej men nu måste jag ta mig i kragen (vilket uttryck haha) och duscha! Sen blire lunch med val (som ska åka till New York för att tävla imorgon! för några i laget har redan börjat tävla) och sedan skype med mi familia! :D

ps. till tess: jag har typ blivit helt besatt av daddy yankke haha! Och Varun var i Ecuador över springbrake och han kan ALLA låtar som du har visat mig! SÅ ROLIGT. Jag spelade Makanos "Dejame Entrar" och typ "Te Quiero" och grejjer och han hade dom på sin ipod. Sen han ba: "den här låten var jätte populär" och så spelade han "Danza Kudoro" HAHA XD

ps. till alla: min favvo daddy yankke låt: Que tengo que hacer, och speciellt den här remixen! (fast inte videon haha)


och en fiiiiiiiin makano låt:


CHERIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, som pappa alltid säger!

MIN HELG I PILAR!

Publicerad 2011-03-23 01:43:06 i Raaandom

Alltså jag hinner aldrig dela med mig av mina intellektuella tankar här (nooot) för jag har typ en miljon grejjer i skolan. Som vanligt. Men ändå! Jag ser framemot att skriva en inlämningsuppgift imorgon som av erfarenhet brukar ta mig cirkus 4timmar att skriva....LIVET ÄR UNDERBART!!!! Haha, nej men jag tänker typ äta godis när jag gör det så blir det iallafall lite kul HAHA.

Aja, min helg var iallafall rolig så låt mig reflektera på något kul!
FREDAG: så började jag dagen med att vara superglad för det var 10grader ute, och eftersom Vermont är Vermont så hade alla på sig solglasögon och shorts. Haha. Efter min enda lektion (WOHO) hände detta:
Hängde med Bo hemma hos henne ---> cross-country killarna och några av tjejerna kom över ---> vi gick på en spelning där kirstens kompis spelade ----> vi gick på nån random fest = jag gick efter 10min av uttråkan ---> blev "avsläppt" av ryan hos en av kirstens kompisars lägenhet där hon var (jag skulle sova över i hennes dorm, lång historia) ----> vi hängde där = hade roligt! ----> gick tre min till hennes dorm och sov.

LÖRDAG: Hängde med kirsten och åt frukost --> åkte på ärenden med Bo --> pluggade i bibblan ---> hängde med varun i mitt dorm ---> gick över till Bo där alla från i fredags var igen ----> john (en av dom som också bor där) klippte mitt hår (yes! gratis klippning) ----> dom körde "drinking hour" och jag, kirsten och val lagade mat istället HAHA ---> öhhh gick och lade oss.

Öhhh söndag typ pluggade och skypade jag bara..som vanligt alltså haha!
japp, det var min helg i pilar,

här kommer en random bild på mig och tess haha,

cuz i miss her soooo <3

SPRINGBREAK :D

Publicerad 2011-03-16 02:07:59 i Raaandom

åhhh springbreake was awesöööme! Jag, Valerie, Kirsten, Bo och Debbie gjorde en roadtrip ner till Washington D.C. Vita huset m.m you knoooow :D

På vägen ner sov vi över hemma hos Bo och Debbie, tills vi kom fram till slutdestinationen: Valeries hus! Och resan tog cirka 10tim totalt. Wöööw. Och det var så kul! Och alla körde förutom jag. Haha.

Aja, vi hann med typ en miljon grejjer! Vi fick en special tour av the Capitol, som är en av USA's viktigaste hus, where everythaaang happens. Typ. Och dom har en eget underjordiskt tunnelbana. COOLT?! Såg massa monument, och nu kan jag äntligen checka av Vita huset på min livslista, CHEEEECK :D Vad gjorde vi mer? Shoppade, åt (eh debbies hus var typ HEAVEN AV GODSAKER), utförskade städer, gick till Val's highschool (coooolt!), tränade och jaa hängde helt enkelt!

 Aja, bilder säger väl mer än ord så här kommer några ;) SYND BARA ATT MINA BILDER ÄR SÄMST HAHA! MINA BATTERIER HÖLL PÅ ATT DÖ HELA TIDEN SÅ JAG VÅGADE ALDRIG TA KORT. SER JU UT SOM ATT VI VAR PÅ EN KLASSRESA HAHA!
 
DA CREW, minus debbie! (från vänster: val, bo, kirsten och jaaag)

jag utanför vita huset. hihi.

asså hjälp, vi kom på att det ser ut som om vi demonstrerar haha!

inne i da capitol!

VIP inne i senaternas tunnelbana!

OCH FINALLY The Capitol!

kvinnorna såg galna ut i new jersey!

för vi skulle hälsa på Sleeper i Princeton! :)

Washington Monument!

haha, min, kirstens och världens största lejons sovplats hemma hos Bo!

avslutar med en bild på debbie när hon sover,

för jag ska göra det samma!
NIGHTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT :)

FÖRSTA INOMHUSSÄSONGEN AVKLARAD!

Publicerad 2011-03-14 02:02:28 i Raaandom

LONG TIME NO SEE! Det har hänt mycket på kort tid, jag har ju trots allt haft SPRINGBREAAAAAK ;) Men den historien tar jag nästa gång för jag har ju också avslutat min första inomhussäsong i USA och tänkte köra en liten recap på den!

Säsongen började inte precis på topp utan mina två första lopp kändes bara knäppa och dåliga haha. Då gick jag igenom en mini panik/livs-depression (hoppas ni förstår att jag överdriver HAHA!). Men sen plötsligt så poff började mina lopp kännas normala igen och det gick bättre och bättre wieeee :)

Tråkigt nog så fick jag ont i hälsenan en vecka efter att jag kommit hit från Sverige (där min teori är att det var löpbandens fel för jag fick världens träningsvärk efter varje pass på dom), och sen några veckor bakåt har jag kört våt-väst på vardagarna men sen tävlat på helgerna för att tävlingarna var ganska stora och viktiga. Och det funkade ju bra, jag gick ju från 2.21 till 2.13 på 800m enbart på våt-väst träning och tävlingar. WADDAP VÅT-VÄST?! Haha.

MEEEN nu har det varit dags att vila hälsenan så att den kan bli helt frisk och det har jag gjort nu! Så i veckan ska jag nog börja springa igen, PARTY! Hihi.

Snart börjar utomhussäsongen wiho! Och om cirka en månad ska jag och 7 andra tjejer från laget ska åka till Kalifornien och tävla!! YEAH BABY :D LängtaRRRRRrrrrr.



alla tjejerna i vårt track lag!


och våra duuuuudes!

WANT SOME? GET SOME! Go cats, GO!

Tihi.

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela