yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

YAY!

Publicerad 2010-01-31 22:52:17 i Raaandom

okej, denna dags bedrift förtjänar ett eget inlägg!
jag tävlings debuterade inomhus på Raka spåret idag, 800m, kom tvåa och vann 2000kr!!!!!! SCORE :D

här är en bild från förra året i juni på SAYO! Haha kolla micke i bakgrunden. wieee känns lite coolt att ha vunnit pengar idag. Plus att jag sprang på 2.14 idag, för jag var värsta nervous wreck innan haha. Men nu känns det nice och nu vet jag vad jag innehåller: Massa power :D haha.

god natt! snart ska jag sova glatt (det rimmar hihi)

pösssssss (haha)

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHH

Publicerad 2010-01-29 19:21:35 i Raaandom

öööö alla tåg är knäppa så det tar 5 år att åka anywhere. Nu är det off till Tess! Sedan ska vi till Gula villan och lyssna på The Room (claras band:P)!

IMORN ska jag träffa en coach med mamma och pappa! Känns lite coolt. Är inte så nervös, inte alls faktist - ska bli spännande :D

btw. det är suuuuper kallt ute, men ändå bara -10 typ..konstigt.

den här tjejen har gjort en macka med diverseeee gott inuti till mig till tågresan! thank you haha.

me and maaa homegirl

Publicerad 2010-01-28 22:14:20 i Raaandom

heyyy guys!!!
whatsup? haha ofta ni kommer svara!

aja moving on! jag tänkte strejka min blogg tills mickan skickar bilderna på oss från Romme - men äsch jag bajsar på det och ni lägger upp den här bilden HAHA:
Det är från Portugal i ettan! HAHA ganska hemsk bild!

Aja Romme var nice och jag var sämst på skidor ungefär! Men det var kul ändå att åka med pro skidåkarn mickan! Vi åkte ju med ettorna så jag kände inte igen nån typ - ganska knäppt! Men vi träffade på några musikare så vi åkte lite med dom också och jag gled runt i 3D glasögon som jag fick låna av johan haha. Och på hemresan dog vi av skratt till White Chicks (hahaha särskilt i bajs scenen = jag är inte förvånad)

Igår var jag och akiine på äventyr! Eller jaa...alltså vi var på föreläsning i Märstas bibliotek hihi xD Vi och mest oldies och några medelåldrare eller vad man ska säga. Det var han som skrivit "Äkta vara" som pratade om typ E-nummer och att t.ex en kantarellsoppa i affären oftast innehåller 0,5% kantareller lixom (TIPS!! KOLLA INNEHÅLSFÖRTECKNINGEN). Och t.ex bröd som man köper i affären är typ inte bröd! (orkar inte förklara) Så vi ska börja baka eget :D Föreläsningen var 2timmar lång men FETT INTRESSANT. Om du vill fatta mer av mitt babblande så kolla här: äkta vara

idag har jag inte gjort något speciellt haha! Eller nja vi sprang snöpuls på träningen om någon tycker det är kul att veta ;)
aja fjärt fjärt imorgon har jag en lektion! partyyyyyyyyyyyyyyy


wiiieeeee ledig idag:D

Publicerad 2010-01-25 22:19:27 i Raaandom

yo ma homies!! (som inte kommenterar men jag ser ju er på statistiken hallå :P)
today was a nice day! Började med att jag åkte till löp för att köra "måndags styrkan" och fick sällskap av Tilda wiee :D Very nice.

Sedan vandrade jag hem till tess! Dit kom också clara - woho sistaahh träff xD Så vi hängde där i 10 år först innan vi påbörjade dagens plan: att åka pulka :D haha. Fast vi visste inte vilken backe vi skulle åka på, men tillslut hamnade vi hemma hos william :P haha. Sen kom emil också dit, oj vad alla släntrar in höhö. Men jaja vi åkte iallafall pulka tillslut i knäppa mörka backar som william kände till. Det var kuuuuuuul! Wieee asså pulka är såÅå underskattat! Haha det roligaste var när vi åkte alla samtidigt i ett led, och letade efter guppet som vi ville flyga på hihi.  Very nice.

Efteråt så fikade vi typ hos william - framför hans brasa haha fett "mys" ju. Mmmmmm jag åt Madagascar choklad doppat i te! ahhh. Aaa men det var very nice.

Och nu är jag hemma och har kirrat klart alla grejjer tills imorn!!!! Då ska jag och Mickan till Romme :D :D
party gånger 50 ju;)

jag borde sova nu: ska ju upp 04.45.......hjääääälp.

god natt små barn! dream sweeeet hihi

partey in ma house

Publicerad 2010-01-24 20:01:04 i Raaandom

Hej folks!!!
jag har party här med mamma haha! Eller mamma diskar och jag är dj för the parteyyyy music! Haha jag har två party listor på spotify - en heter "woho party every day!!!" eftersom livet är en fest, och den andra heter "parteyyyyyyy" som är tillför en fest med fler personer än mig själv...haha :D

aja nu vet ni om att det är fest right now höhö ;) Idag gick det bra i sätra wieeeee, jag fick veta what i needed to know lixom :D Och om en minut väntar msn konferens med mina sistaaahs :P

just nu partar jag och mother till denna låt:
aja nu börjar konferensen!!!!! cya :D

funderingar kring mig själv. haha :)

Publicerad 2010-01-23 18:33:56 i Raaandom

hej hopp!
SAT gick helt okej, förutom att jag på en del inte hann fylla i typ hundra frågor - plötsligt var tiden ute lixom! bajs bajs men men.

förövrigt är jag en gammal gumma som inte orkar göra något. bangare numero uno idag asså. Först ville daniel att vi skulle på nån musik grej med typ fioler eller nåt? Men jag orkade inte plus så var det i kalhäll. Sedan ringde alex och skulle ha filmkväll...fast jag är trött och hon bor långt borta! Vad har hänt med mig haha? Jag som alltid är på allt och vill göra en miljard grejer.

Fast jag kanske har insett att man inte måste vara busy hela tiden? Fast det är lite mobbat att jag alltid bara längtar efter att det ska bli kväll så vi kan hyra film och bara chilla haha. Men det är ju kul! Det konstiga är att jag är typ utbränd på vardagarna och gör too much, och sen på helgen är då jag bara yeeees och gör ingenting alls.

Men det är SKÖNT. Jag tror jag inte pallar göra någonting är för att jag vet vad som väntar mig efter helgen, och då menar jag inte skola utan allt annat som jag lyckas trycka in. Jag vet redan vad som väntar imorn. På måndag. På tisdag. På onsdag. På torsdag har jag faktist bara skolan. Men fredag lördag söndag vet jag precis vad jag ska göra! Och det är inte tråkiga grejer - utan riktigt roliga saker, men det är dom sakerna som gör mig så himla trött...
Men jag har en plan. Jag ska få er, mina homies att göra lugna saker med mig, vi ska kolla på pocahontas och typ vara i trans. hahahaaha. skojja. nej men jag ska bli nya yolanda i slowmotion mode (okej det kommer aldrig hända). Eller så ska jag bara sova mer? Eller så skyller vi allt på min d-vitamin brist :D haha.


pocahontas är en film som lockar mig när jag är trött och slö på en helg:
lala salama :P

SAT IMORN

Publicerad 2010-01-22 21:35:43 i Raaandom

SAT test imorn!!! Måste vakna 05:45. Aaah. Hur kommer det gå? Jag ångrar mig lite att jag inte börjat småplugga några månader sen, eller iallafall innan IGÅR. Aja jag kommer knäcka!!!!!!! Jag ska göra mig riktigt peppad till testet så att jag orkar kämpa mig igenom det hela. Wieee pepp pepp pepp. Snart måste jag tillochmed gå och lägga mig - fast det är helg! Men först ska jag lite av den här glasssen :D

min favvo låt just nu! okej?

Publicerad 2010-01-21 22:54:10 i Raaandom

min uppryckning gick väl inge vidare igår eller idag...haha, no suprise! men eftersom jag iallafall ska börja sova mer så ska jag sova nu! Så bara för att vara en god uppdaterare och kvinna ska ni få något lite spännande iaf....en powerful godnattlått :D och please people lyssna på den på riktigt (och vänta in lorentz rap - okej? haha ni fattar okej grejjen när ni hört låten) 

känn the powahhh, känn the pepppp, känn hur ni blir vilda (fast inte så ni blir pigga om ni ska vara duktiga som mig och sova nu :P), woho life is goooood no matter what!

PS. lorentz är ju med i den här låten hihi, gör den ännu bättre!! hoppas han aldrig hittar den här bloggen hahahaah, eller nån annan jag har ba "jag är kääääääär" i haha. (hoppas ni förstår vad jag menar med "jag är kääär" - det är ju ett typiskt yolanda statement följt av "men asså han är kär i mig. helt seriöööst!!!!!". Haha.

godnatt, hoppas ni drömmer nåt kul!

okej det är dags att rycka upp sig

Publicerad 2010-01-20 18:47:17 i Raaandom

yöööw.
idag har jag suuuuper mycket att göra. Eller egentligen inte just idag, men nu ska jag ta itu med allt jag inte gjort!!!

idag när vi hade betygssamtal på projektet så vaknade jag upp ur min "äääsch allt löser sig" mode, när jag fick höra att jag var på gränsen till IGvarning för att jag bara lämnat in....1,5 loggbok - ooops. Jag ska ha lämnat in typ 8! Hehe. Så idag ska jag banne mig skriva världens bästa loggbok!!!!! Det var ganska kul för hon ba:" jaa men jag känner att du lever mycket i nuet" och typ inte tänker på saker som jag borde göra egentligen. Haha jaaaapp. Akiine och hon kan ju bli bästisar på den fronten ;)

så här ser min kväll ut for your info haha:
- plugga till SAT.   (aaaaaah det är egentligen sjukt att jag inte pluggat nåt än)
- läsa historia grejset.    (lätt lätt lätt)
- skriva minst 3 loggböcker.    (....usch..)
- öva på min piano läxa.    (nästa vecka ska jag kunna spela den blind!!!)
(kanske söka till ett college som jag borde gjort 2v sen....)

okej nu ska jag bli duktig och effektiv!!!!!! here it goeeeeees
hahahhhahaha: januari2009 flashback?

i've got it!!!!!!

Publicerad 2010-01-19 21:53:47 i Raaandom

aaaaaah. jag vågar inte svara när telefonen efter klockan nio! det är bara folk med svåra frågor som ringer då....haha nej men det var en ny coach hihi. Fast det är läskigt för man ska ju vara fett artig och ha jättebra frågor, men jag har inga haha! Tänk om jag råkade var rude eller nåt? aja :P

JUSTE!!!!! jag har kommit på en grej! Jag kom det när jag väntade på bussen efter pianot...:P Jag har inte alls järnbrist, jag har ju D-vitamin brist - halåååååå!! varför sa ingen det till mig? haha. Så himla logisk:
yolanda är trött
utan sol får man d-vitamin brist
brist på d-vitamin gör så att man blir trött
yolanda = utan sol
yolanda = trött
yolanda = har d-vitamin brist!!!!
Haha det här liknar ju blommans inlägg om tjejjer...haha aja där har vi iaf svaret! Tack Proffessor Yolanda!!!!
Nu är jag trött så jag ska sova!!! Undra om jag verkligen är trött eller om det är bristen på d-vitamin???
smartyyyy ;) hahahaah..noot.

hahaah jag och akiine innan vårt pulka party! jag är så happy...:D

JAG GILLAR ATT BABBLA OCH VARA GLAD

Publicerad 2010-01-18 21:27:31 i Raaandom

yoyoyoyoyyoooooooooooo!
Yeeees idag tog jag 30,5 i frivändning!! haha det är väldigt proffsigt tycker jag, och årets mål är ju att bli stark!! Jag har kännt mig ganska svag och med fejkmuskler med vatten i haha men nu håller jag på och bli number one hulk kvinna (nooot men kanske madonna stark? hehe) wiee xD. Det är lite fascinerande att några killar jag känner kan ta typ 100 i frivänding eller nåt, eller vare 190? aja coolt.


okej för att låtsas som jag är normal kan jag berätta ännu mer bra grejjer!!! förra veckan hade jag ju Historia och Religions prov och jag satte MVG på båda - yeeeeeeees. Det var typ 3 år sen jag fick så bra betyg...innan jag började natur typ..haha :P

okej vad mer kan jag berätta som ingen vill veta??
Hmm jo Akiine har bakat värsta brödet (alltså typ ett supergott bröd som är så nyttig så den skulle bli helgonförklarad...typ) som jag tänker äta nu för att motverka min vitaminbrist (som jag påstår att jag har!!). Allt akiine gör är ju bara gjort på bra grejjer, så jag ska se det som värsta kuren...höhö xD

okej nu tänker jag gå för jag får er bara att bli uttråkade!!! så jag säger:
HEJ DÅ!

här kommer en tUUUUUUng låt haha :D jag blir peppad av den hihi

lider jag av kronisktrötthets syndrom? haha

Publicerad 2010-01-16 19:53:09 i Raaandom

yo yooo! jag är så trött så jag orkar inte skriva egentligen..så varning på att detta kan bli booring haha!
.
men jag måste säga detta så jag kan se tillbaka på det här sen!!!! idag skrev jag TOEFL test :D Jag tror det gick bra även fast min speaking del var skamligt sämst...aja jag knäckte på essayns så jag hoppas det är lungt :) så im now one step closer till USA! wieee (btw det var massa snygga killar där och en snygg dansk tror jag att han var som pratade med mig...hahaha jag ursäktar min mobbhet :P)
.
annars så vill jag bara sova just nu. egentligen skulle jag träffa alex men är inte levande nog tror jag. jag vill bara hyra film och äta min favvo choklad madagascar...mmmmmmm :D
.
men jag ska pigga upp detta inlägg med två roliga bilder hihi. Jag och akko var ute och åkte pulka igår på kanonkullen! Haha kanonkullen är en kulle som ligger jätte nära där vi bor, och vi vet inte riktigt varför den kallas kanonkullen men min teori är att dom sköt kanonkulor därifrån haha! Enligt pappa är kullen fejk, alltså dom byggde kullen förut när vi var små....ja tillochmed fejk kullar går att bygga ;D
.
.
baaajs bilderna går inte. nu tänker jag somna vid datan......haha hejdå
.

hej alla knäppa barn, kolla videon HAHA

Publicerad 2010-01-14 20:25:24 i Raaandom

heeeeeeey :D
jag måste berätta! Auditionen till Talangshowen igår var kickrumpa!! haha fattar ni? xD Nej men det var jätte kul haha, sitta som värsta juryn och lyssna på alla bidrag! :D Och alla var jätte duktiga! aaah i löööv my projekt!! Plus alla killar blir snygga i samband med musik typ haha.

hmm vad har jag gjort idag? först köttat på träningen med löp - det var naaaajs.
knäckt på historia provet! sedan fikat på sollentuna c med mina sistaaaaahs :D

hahaahhaha hittade nyss världens roligaste video som akiine visade förut!! ni MÅSTE KOLLA EN SNUTT IAF :D

jag är så trött så nu ska jag chilla vidare!!
seeeeya

ÅRETS KOMMENTATOR: MIKAELA KÄRLIN

Publicerad 2010-01-13 10:56:47 i Raaandom

yo yo, har hål i skolan och är boooored! Men snart ska jag plugga lite religion för jag har prov idag, sen äre mittavstämningen för projektet och sen är det AUDITION FÖR TALANGSHOWEN! yeeeeeees, vårt projekt har äntligen startat igång :D

aja, måste bara dela med mig en sak!

MICKAN ÄR ÅRETS SKRIBENT! eller kanske årets mailare? nej hon är årets kommentator!
Den här kvinnan är en galen knäppis som får mig att skratta ihjäl med hennes ord och val av ord. Haha vi är just nu mailvänner (fast vi träffas varje dag xD) och mickan har alltid dom sjukaste kommentareran haha. Nångång ska jag lägga upp ett lite censurerat så ni fattar vad jag menar....tills vidare mickan är årets kommentator!


här är deux bilder från när vi hade fest en gång, hoppas ni förstår betydlesen av fest...hihi
detta var alltså innan mitt nya vegan life haha ;)



höhö hej dååå!

år 2009 - min årskrönika (haha noooot)

Publicerad 2010-01-09 20:17:32 i Raaandom

akiine hittade på frågor till mig så att jag skulle ha något intressant att berätte (typ) :P

 

Vilken var den bästa filmen?

Vet inte...typ Avatar kanske? Den såg jag precis innan nyår typ haha,

 

Vad var det mest otippade som hände?

Att jag blev telefonförsäljare? Att jag blev vegan? Att jag skejtade i en miljökarneval? haha. Och att jag och Lelle började skejta i fryshuset juuuu!

 

Favorit sommar minne?

Hmm. Typ på olika av akiines spelningar då vi var massa kompisar som var galna, t.ex när akiine spelade på Strand. Haha jag måste väl nämna sommarjobbet på Rudbeck hihi där jag träffade massa knäppa people. OHHH BÄSTA var ju när jag var blev fick springa en liten landskamp i Göteborg - WOW det var verkligen something asså! Hjälp jag kan inte välja en bara...måste lägga till Popaganda!

 

Bästa låten?

En akon låt kanske? Haha jag blev typ kär i hans skiva! Så jag säger "Keep you much longer" med Akon ;)

 

Coolaste nya kompisen?

Inte bara kompis utan flera! På Rudbeck träffar man typ nya hela tiden :P Men favvisarna blir väl dom från sommarjobbet haha, mina sistaaaaaaaahs och "Sarmin" haha.

 

Mitt bästa beslut?

Att jag blev vegan toppar väl listan hihi :D

 

Godaste maträtten?

Delad första plats med veganpizzorna och sojaköttbullarna!

 

Mest ätna maten?

Typ grejjer med tomatsås är det som jag kommer på. Eller allt som gjorts på soja.

 

Bästa cafeét?

Chutney på Söder!! Bästa pajen (mickan & lelle håller med till 100%!!)

 

Vad är du mest stolt över 2009?

Att jag blev vegan för det var inte lätt att lixom släppa den bomben bland alla jag kände och att jag är det helt enkelt!

Sedan är jag väldigt stolt över mitt JSM utomhus, då jag levde ut min knäpphet i försöken och i finalerna och gjorde precis det man inte ska göra...typ :D

 

Finns det något jag vill berätta om 2009?

Att en av mina favoritstunder var då jag vaknade på Hotel Pittbull (mickans rum)efter NT-festen. Såå naaajs, jag hade det så himla chill. Att Akiine har haft en miljard spelningar och att varje har varit ett äventyr då jag träffat nya människor. Att landskampen i GBG var ett av det roligaste jag varit med om i mitt liv. Att jag började tjäna pengar ;) Att jag vann mina första tävlingar! Portugal med löparna var ju som en fin dröm. 2009 var typ ett riktigt yolanda party!

 

Roligaste pianoläxan?

Haha den där Nefeli :P

 

Maj eller juni motivera varför?

Juni måste jag säga!! Allt var så nice: landskampen, skolavslutning, eskilstuna resan hihi - allt var bara yeeees lixom!

 

((((((OBS!!! MAMMAS 2  FÖLJANDE PÅHITTADE FRÅGOR HAHA

Hur många gånger diskade jag 2009?

haha kanske 4 eller 5?

 

Hur många gånger lagade jag mat 2009?

Här tar jag nog priset med...kanske 2?)))))

 

Bästa konserten?

ohhh måste varit Steve Aoki på Popaganda! Gaaaaaalet. Och KEANE också ju!!! Och Tegan and Sara...ahh jag kan inte

bara välja en för iår har det var knäppt bra spelningar asså! Och akiines adventsspelningar såklar (hahah :D :D)

 

Något du aldrig gjort förut?

Varit telefonförsäljare!!!! hahahahah hjälp. Fast vi hade ganska kul ändå ibland, speciellt den gången jag och Isabelle blev varnade och sen flyttade ifrån varandra för att vi pratade för mycket. Eller när Fanny kittlade mig så jag var tvungen att lägga på mitt i ett samtal och sedan lägga på flera gången eftersom jag fick upp nya xD

 

Roligaste någon har sagt det här året?

Hmmm ingen aning! Måste varit något som Sarmad sagt haha! Eller nåt jag och akiine sa på Bastumaster showen :D :D

 

Vad har jag planerat för kommande år?

Jag ska till USA yeaaaaahhh!!! Det har alltid varit mitt mål efter studenten :) Sedan vill jag åka på festival i sommar och göra massa annat knas då med! Roadtrip? Portugal i påsk woho! Vår skiva! Studenten (fast jag kommer gråta ett hav) Springa som en gud! Ja alltså 2010 kommer bli phetttttt :D

 

 

2009 var ett riktigt bra år! det var ett PARTYYYYYYYYYY som jag brukar säga hihi :)

yolanda - kvinnan som sprang ute i -17 idag

Publicerad 2010-01-06 21:33:14 i Raaandom

yoooooooo

igår kväll vare najs med mina sistaaaaaaaaahs hemma hos clara (crunchies <3 haha), och idag vare dubbelpass och städning igenom alla mina grejjer i rummet som tog typ 4 timmar...haha. Men nu börjar min del av rummet se lite bättre ut och min scrapbook har växt till liv igen!

Jag vill btw göra en såndär årsresumé om 2009, så jag ska be akiine hitta på frågor till mig haha! och mickan inspirerade mig till att göra en lista om vad jag vill göra nu år 2010!!! det ska fixas och den kommer bli galen :D

aja nu ska jag fortsätta kolla på dokumentären på femman om hon med jätte stora ben :/

och dricka akiines smoothie! yeaaaaah

btw igen. imorn börjar skolan....hmm inte kul - jag har mycket att göra som borde gjorts på lovet....men jag får träffa alla mina löparhomies igen, några är trots allt några av mina bästa vänner ;)

nyår - jag johanna & tess ;D

jag är säkert alltid hungrig haha

Publicerad 2010-01-04 14:22:11 i Raaandom


heyy yaaall!
sitter här i köket och väntar på att min mat ska bli klar....pappa har gjort lite beans till mig (och det är bra för jag är rädd att jag har järnbrist haha - så då är det bra att äta lite järn xD)

dagens plan är att träna i Sätra! haha. När jag har träning i Sätra med Tureberg på kvällen så pallar jag inte göra något annat, för allt man gör under dagen är så planerat. Jag är ju nästan alltid hungrig (haha) så då planerar jag mina måltider för dagen och måste lyckas pricka in dom :P och om jag är på vift så går det nästan alltid...fel höhö.
Aja,

igår kom Tess över hit och vi fixade ännu en gång vår secret grej - och vi hann inte ens bli klara - så imorn ska vi fixa den ännu en gång. Haha bra jobbat!

btw. nyss kollade jag på löparfilmen "Triumfens ögonblick" fast jag tyckte faktist inte att den var bäst i världen direkt...även fast den vunnit en Oscar!

nu ska jag checka om maten är klar! hoppas det :D :D :D :D (haha jag är hungrig som sagt)

jag och mina sistaaaaahs (clara & tess) looking kinda strange...haha

2010!!!!!!!!

Publicerad 2010-01-02 12:40:05 i Raaandom


heeeeey!!!! idag är det 2 januari -ganska coolt ellerhur!:P
- 1 januari spenderade jag på ICA MAXI Häggvik haha (detta måste spridas till diverse (hehe nt skämt) löpare för det är ju deras favvobutik hihi). Jag inventerade alltså = tjänade pengar :D Det var jag och några andra people från 15.00-20.00 men jag tycker faktist det gick fortare än väntat - plötsligt hade jag räknat filmer i 3 timmar haha. Sedan såg jag världens knäppaste film: G.I Joe - borde vara en komedi :P

- NYÅR var phetttttttt. Backman och några hade fixat typ nyår för alla nt och deras homies, så jag och Johanna drog till Edeus där festen var. Det var nice haha! Det blev ännu bättre när några av mina knäppa vänner kom = Tess och Alma och deras company :D Haha asså hjälp jag vet inte ens vad vi gjorde men det var kul! Sedan skapade jag rave party när jag la på Steve Aoki haha det var awesööööme (love to spotify ännu en gång). Sedan drog jag hem ganska tidigt eftersom pappa tycker nyår är en farlig kväll haha. En magnifik start på 2010 iaf ;)

- Idag
ska jag först lämna tillbaka en sak på Siba, sedan träna och sen åka hem till Tess där vi ska fixa en grej (som jag kommer avslöja när det är safe :D:D)

här kommer en super bra låt - luta er tillbaka och njuuuuut:

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela