yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

gött

Publicerad 2010-04-29 20:52:22 i Raaandom

japp gött har det varit!

igår var det först mösspåtagning i skolan, sorgligt var det haha. Sen åkte jag iaf iväg med clara och williamlongboard äventyr :D Vi åkte förbi badberget längs typ världens bästa väg!! Ahh det var nice. Sen hängde jag och clara vid skateboardparken vid vallen, glodde och catched up med allt som hänt.

idag så har jag efter skolan hängt lite med tess. Först var vi i centrum (som vanligt) men sen gjorde vi vad vi hade planerat att göra: vi kollade på förhäxad haha! Alltså jag ääääälskar den serien, den är bäst!! Men jag hinner ju aldrig se den eftersom jag inte brukar vara hemma vid den tiden på dagen, men nu när jag inte tränar så har jag ju massa extra tid. Så det är det enda som är bra med att inte kunna träna......åh JAG VILL SPRINGA!!!

kommer bli knäpp snart. Igår sprang jag upp för trappen och var typ i extas..haha addicted to running typ.

nyss kollade jag o mamma iaf på den andra serien som jag följer: true blood! Kudos to svtplay asså ;)
aja nu ska jag kolla på "the city" med akko, oj en till serie jag följer. Haha jag som aldrig kollar på teve men nu lyckas jag namedroppa tre serienamn i ett inlägg :P

aja, farewell! Här kommer en annan härlig låååt:

sommrig låt :)

Publicerad 2010-04-26 22:16:01 i Raaandom

wiee jag tycker livet är härligt! Ibland blir det jobbigt t.ex när man inte förstår fysik och sånt, men annars äre nice :D

btw så kollade jag nyss igenom skivan jag fick av johanna som innehöll alla hennes portugal bilder - ahhh :)

pepp pepp pepp pepp

Publicerad 2010-04-25 21:47:23 i Raaandom

home again!!!
i helgen (fre-sön) har jag varit på Djurens Rätts kickoff för sommarturnén, i Skutskär! Jag hade noll förväntningar när jag åkte dit med Akiine, och gjorde det mest för att jag ville prova på något som jag aldrig gjort förut (min nya grej typ.) Och vad resulterade det i, hur var det???? SÅ PEPPANDE! Jag är typ Yolanda Pepparn Ngarambe som kommer ta över världen!!! Imorgon ska jag kriga med proteslistan emot pälsfarmningsindustrin i skolan (just nu är de uppe i 75 000 namn på listan :D) och försöka införa köttfri måndag på Rudbeck!!!!

Jag har lärt mig så mycket i helgen, eller alltså har jag kunnat en hel del, men den här helgen har verkligen opened my mind. Det händer så knäppa, hemska och sjuka saker i världen asså. Helt galet så att det är svårt att tro på det. Ändå så sker det och tillåts av politiker....aja knäppt iaf!!


fint va :D

om nån är rasist här haha

Publicerad 2010-04-22 19:27:50 i Raaandom

hahahaha istället för att vara boring och skriva om allt sjukligt jag gjort hemma idag när jag haft ont i halsen,
läs det här:

"Till dig... Rasist!
Din demokrati är grekisk.
Dina siffror är arabiska. 
Din pizza är italiensk. 
Din moped är japansk.
Din choklad är colombiansk. 
Dina kräftor är turkiska.
Din skjorta är från Hawaii. 
Din freestyle är koreansk. 
Din hund är utländsk. 
Dina bananer är från Afrika. 
Din parfym är fransk. 
Din matta är persisk.
Din mobil är finsk. 
Din öl är dansk. 
Dina semestrar tillbringar du i Spanien, Grekland, Thailand, TUNISIEN eller kanske Iran.
Och du klandrar din granne för att han är utländsk!
De bästa av allt är att din kung är halvfransk, och din drottning är halvtysk- och brasse. 
Och alla som kom på 60 och 70 talet, de har byggt upp halva SVERIGE. 
Jag är ingen fanatiker, men vad hade vi varit utan utlänningarna..... ett tråkigt land med människor som inte ens säger hej till sin granne.. "

jag hittade det på en sida på fb ;) Ganska rolig!

aja om jag ska säga en sak så är det att jag skypeat för andra gången med tess idag! haha i love it xD

PORTUGAL VECKA 1 - MONTE GORDO

Publicerad 2010-04-21 13:33:41 i Raaandom

okej det är kanske dags att berätta något om Portugal resan med löp!

ahh vart ska man börja?
vi schteeeekte ganska så mycket. Typ varje dag ;) För min del blev det lite schteek (klarar inte att va still i hetta så länge), eller volleyboll eller hänga i yellow hotels bar där jag emma o linnea brukade gå och dansa :D Antingen dansade vi till joao o ruis musik, eller så kopplade vi in emmas mobil (bästaaa musiken)





Jaa vi blev alltså homies med dom som jobbade på hotellet (otippat?nej). Vi träffade dom typ varje dag och skrattade eftersom rui var så rolig :) Sista dagen i Monte Gordo hängde vi också med dom på stranden - ahh det var trevligt :D


på kvällarna då? Först åt vi alltid middag, som alltid lyckades bli typ superkul, och sedan så hängde vi såklart i yellow hotels bar (fanns inte så mycket annat att göra:P). Jaa och där händer det ju alltid spännande grejer ;) Typ som när typ snyggaste spanska tränaren ever stötte på emma haha, men hon dissade! Och massa annat skojj. Ibland var vi också på äventyr, som när jag, johanna och linnea träffade på världens gulligaste ungar :D och sen efteråt hälsade vi på killarna som kollade på match (bilden på mig o marcus som är fin FÖRUTOM att man ser in lite i min klänning!)


utöver att vi hade softaste, najsigaste träningsfyllda veckan då? japp vi found lite löööve också. emma sin joao, linnea sin rui och jag...ja jag kan nog ha stött på världens sötaste kille. Det finns en väldigt lång historia bakom, men han var, eller nej han är inte vem som helst liksom. Alla som vet, ni vet. Och jaa, äsch ni som läser min blogg lär ju känna mig så bajs på att berätta mer ;)



Vad resulterade denna underbara vecka i? Joo lite post-montegordo depression. Lördagen i Albufeira var inte precis den bästa...usch jag ville typ gråta varje sekund. Haha jag lyckades hålla det inne tills jag linnea och erica gick på promenix till affären då jag o lelle exploderade! Haha erica lär ju ha blivit lite rädd, det kom lixom från ingenstans :P En sak som gjorde allting ganska mycket lättare var min sannas o lelles promenad på stranden på eftermiddagen...thank you ladies :)




det är svårt att berätta hur kul montegordo var!!!
och jag har lite brist på träningsbilder, men jag hade ju ont i ljumsken den veckan (pga lite låsningar i ryggen) så då tog jag inte så många kort när jag cyklade o sånt haha. men jag avslutar med en bild från banträning som utstrålar harmoni (som var direkt efter jag haft gråtkalas med johannis som var tröstare haha men allt hon sa hjälpte!!! :D)



tack och hej!!! det där var min historia om halva portugal resan ;)
nu inväntar jag emmsi och nea (haha alltså emma och linnea), vi ska åka till stan och ta över lite höhö :D

min helg

Publicerad 2010-04-20 15:36:13 i Raaandom

fredag:
jag skulle lite randomly vara konferencier på ipHs (I Party Hard) HipHop Battle & Dance Jam :D Så jag drog med Tess, min vapendragare, för att hänga med mig på äventyret haha! Vi var där i totalt sex timmar,men det kändes verkligen inte som det, and we had fuuun :D Båda två var typ rädda men mest stressade innan allt började, och jag började undra vad jag dragit mig in i. Men jag gjorde det som en utmaning till mig själv - smart eller hur? Och nu ska jag och Tess bli lite mer engagerade och vara med på ipHs grejer i fortsättningen typ ;)
jag försöker dressa mig till en hiphopare, jag och tess & tillsist kvällens favvogrupp :D

lördag:
chilldag gånger 100. Äntligen känns det som! Först städar jag lite och sen åker jag och mamma till Uppsala för att typ kolla på skor till madre. Sedan shoppar vi lite på Willys haha (köper mina nya favookex haha). Plötsligt är det kväll och då kollar hela familjen på en film på fyran. Jag och pappa är dom enda som orkar vara vakna och se slutet - haha ganska typiskt!

söndag:
vaknar pigg och glaaaaaa! Springer ut på en distans på en timme och löpningen flyter på ;) sedan åker jag in till stan för att träffa Fanny (yaaaay!) så vi åker till medis till vegancaféet och resturangen Chutney :) Där catchar vi up med varandra om allt som hänt - som vanligt :P (känner att det gör ont i en punkt i halsen men pallar inte bryr mig ---> påbörjan till min sjukdom) Wieeee sedan åker jag hem och så hyr jag och akiine "Zombieland" och skrattar oss till sömns...typ :D
<3<3<3<3<3<3<3


mycket nice helg! lexitement, chill och träffa med en god vän haha :D the yolanda formula ;)

en riktig näringsbomb!! <3<3 haha

Publicerad 2010-04-19 16:43:30 i Raaandom

idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag vaknade med väldigt ont i halsen...inte kul! Men men, några saker är bra iaf:

+ jag fick chilla och typ rehaba mig själv, har känt mig lite sliten på sistone.
+ jag lagade egen mat och slapp vara näringsbristad_tjej_91 ;) jag åt denna favorit med quinoa:
åh det var en upplevelse haha, jag känner mig stark igen!! :D

sötaste låten från sötaste killen

Publicerad 2010-04-14 22:34:16 i Raaandom


portugal resume is in the making people...

idag sysselsatte jag mig med att glida med tess och planera inför fredagens hiphopjam med eddie :)
och såklart träffade jag mina girls, fick höra sötaste newsen om my guy från johannis och lyssna på denna låt....
god natt * (observera stjärnan hihi)

im back

Publicerad 2010-04-13 22:03:50 i Raaandom

jag borde skriva något men hinner aldrig!
but i will soon.....
medans har ni detta...
my girls <3

lovestruck

Publicerad 2010-04-05 18:15:52 i Raaandom

lider av depression samtidigt som jag alskar att vi ar i portugal och njuter av livet!! ahh jag vill inte aka hem :(

MONTE GORDO - love it

Publicerad 2010-04-01 18:53:26 i Raaandom

jag ar just nu i portugal o life ar typ awesome ganger en miljon!! just nu vill jag aldrig aka hem, utan bara fa hit alla jag saknar :D det ar varmt, det ar chill, det ar traning, det ar hang med massa homies och allt ar bara wonderful. alla killar ar snygga, och alla ar pratiga o sociala haha, kan det bli battre? Jag ater tillochmed gratis lixom!

Oj nu spelar dom "the fray" har i bakgrunden. Ett live band alltsa. pa lordag aker vi till albufeira (trakigt men ocksa kul), men synd att lamna vara nya homies har :(

aja allt ar nice! och jag maste dra. PUSS PUSS haha (oj oj nan ar glad!)

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela