yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

TRE VECKOR AV PLUGG TILL FINALS ----> JULLOV!!

Publicerad 2010-11-30 15:30:56 i Raaandom

Wawawawaaaaaddup?

Tillbaka i Burlington igen efter typ världens längsta resa. Skulle varit framme här igår 04.00 på morgonen men bussen var fyra timmar försenad så jag kom fram 08.00 på morgonen och hade typ inte sovit alls på bussen, för vi bytte i Boston och sånt. (Plus så var det en läskig kille som frågade mig tusen frågor, och det roligaste var när jag började ljuga och han ba:"vad heter du i efternamn?" och jag fick hjärnsläpp och ba: "det är typ svårt att uttala" och han ba: "vad heter du då?" och jag ba: "eeeh..........Eriksson!!!". Hahahahh och det var så lätt!!!)

Aja det var knaas, men nu är jag iallafall back! Idag har jag ett Psykologi prov som jag började plugga på igår så det är lite hemskt men men, jag ska bara duscha nu efter träningen och gå på mina två lektioner, och sen kör vi PLUGG för provet är inte förrens ikvälll, gött! :)


min favvo låt just nu, HAHAHAHAHHA :D ni måste lyssna!

I <3 NYC

Publicerad 2010-11-28 17:57:16 i Raaandom

HEEY HEEY!
Fortfarande i New York and lovin' it! Dooooock, så åker jag tillbaka till Burlington idag igen för skolan börjar ju imorgon...Orkar inte tänka på det just nu för det är 3mördar veckor kvar i skolan. Jag måste t.ex rädda mitt D- i Ekonomi på min final exam. (Sista veckan är "Exam Week" då vi bara har prov (inga lektioner) i varje ämne om hela kursen, HELA KURSEN. hjalp.

Men men, jag kommer klara det - i know it, men för att göra det så måste jag kämpa!! Så imorn börjar mitt mega pepp inför min sista kamp! Haha.

Kort resumé av veckan (mer kommer sen):
BOSTON: Bo kom och hängde med oss en dag då vi besökte John.F.Kennedys bibliotek och baren Cheers (från serien Cheers höhö)

bo & jag i vita huset....noot :P



okeeej hinner inte lägga upp mer från Boston!!

NEW YORK CITY:

paraden på thanksgiving, folk var vilda!!

vacker vy från Brooklyn!

och svenja was here :D

ahh nu måste jag gå så jag hinner göra något innan jag åker!!!!
LATER :)

Happy Thanksgiving!

Publicerad 2010-11-25 15:39:43 i Raaandom

Anlände till New York City igår kväll, och nu är dags att äventyra stället!!!!!

Tydligen är det en super stor parad i staden idag för att det är Thanksgiving, och vi lär ju vara dom enda som äter ute på resturanger ikväll HAHA. Ohhh, och svenja kommer hit idag också :D

baj byee

Happy Thanksgiving!

Publicerad 2010-11-25 15:39:42 i Raaandom

Anlände till New York City igår kväll, och nu är dags att äventyra stället!!!!!

Tydligen är det en super stor parad i staden idag för att det är Thanksgiving, och vi lär ju vara dom enda som äter ute på resturanger ikväll HAHA. Ohhh, och svenja kommer hit idag också :D

baj byee

BOSTON BABY!

Publicerad 2010-11-23 05:25:43 i Raaandom

Yeeeeees, jag är i Boston för tillfället!! och här kommer lite en liten bildhistoria om vår dag:

fick skjuts av pappas kusin Alice (som vi träffade för första gången igår ju, vi blir homies med våra släktingar fort haha) till bussen som tog oss till Boston:


framme i Boston tog vi deras "metro" till Chinatown där vi hittade en hel vegansk thai-resturang!!!






 
och sen morotskakan som alla åt så snabbt så att jag inte fick kort på hela!!

mmmmmmMmmmm, stället hette "My Thai Vegan Café!"

aja nu ska jag sova och ladda för en heldag i Boston imorgon!!!!!! :D
nightiieeeeee
(hahah inte "nattzieee" igen)

ps. mina bilder är inte precis "wooow vilka fina foton och vilken känsla man får" - foton, utan bara "hej nu tar jag foton, kolla!" så förvänta er ingen feeling haha. Men hoppas ni får en ändå hihi!

VILSE I MANCHESTER

Publicerad 2010-11-22 05:59:58 i Raaandom

yoooooooooooo!
idag har varit en lång dag. Det började med att vi ville vara lite coola och gå downtown från hotellet istället för att beställa taxi. Pappa tycker tydligen om att gå, har du hört den förut akiine? HAHA! Men jag ville också gå så vi började vandra, cirka 45 minuter senare har vi kommit downtown och där skulle vi ta bussen till New Hampshire Mall, men eftersom bussen tydligen inte går på söndagar (usa's kollektiv trafik är inte som vår = alla har bil, ingen åker kommunalt)
 
Så jag hetsar på att vi ska gå resten av vägen. Ingen bra idé hehe. 2 timmar senare kommer vi fram, efter ha varit vilse i cirka 1 timme HAHA och jag låtsades hela tiden att jag visste vart vi var, plus så var det läskigt när vi gick igenom ett "dåligt område" där alla såg lite dangerous ut. Haha hjalp.

Men vi kom fram iallafall, och stannade för att äta på Chili's hihi. Sen så blev vi hämtade av pappas kusin som han bara träffat en gång förut när han typ var 20 och hon 10 år i Rwanda. Det var roligt faktist! Jag brukar inte vara super entertained när vi hälsar på släkt ibland, för att vi alltid träffar nya (känns det som!!) men det var roligt idag :D

Nu är vi på hotellet, ganska döda efter dagens bravader (haha bravader!). Mamma och Seija sover redan men jag och pappa är ju vakna. Pappa kollar på......teve såklart. Haha what a surprise!

på den långa vandringen...


pappa är besatt av att ta kort med polisbilar haha!

hos våra relatives!!!


nu ska jag soooova! natttzzzzzzie

PS. imorn väntar Boston!!!!

JUST NU I MANCHESTER, NEW HAMPSHIRE.

Publicerad 2010-11-21 17:52:18 i Raaandom

okeej, ett år sen jag skrev typ!!

KORT OM REGIONALS: Tufft lopp men jag köttade och sprang bra tycker jag, så jag var nöjd! Sista tävlingen i min första Cross-country säsong ever, och det har varit spännande och roligt. Jag menar, jag hatade typ terräng innan så nu blev jag lite sugen på att springa ett Terräng lopp hemma sen också, och med lite mer glädje än förut haha. Men aja, jag träffade iallafall en svensk i Conneticut: Tobbe (Lundgren = löpare you know!). Det var coolt. Haha, jag visste att Manhattan College skulle vara där och det första jag ser när vi kommer fram är typ Tobbe så det var ganska komiskt. Och alla i mitt lag blev typ chockade_människor för att jag kände någon och pratade svenska i deras närvaro haha. Det var gött!

TILLBAKA TILL NUET:
Mamma, pappa och Seija är ju här!!!
GALET. Först hälsade dom på mig i skolan, träffade min coach, mina nya homies och såg staden! Men igår åkte vi en vild bussresa (platserna delades ut genom "först-till-kvarn" sättet, även fast alla hade biljetter så det var lite kaotiskt) hit till Manchester i New Hampshire. Pappa har en kusin här som vi ska hälsa på och sen ska vi sakta men säkert till NEW YORK CITY!!!!!!

Jag har ju också börjat få gråa hår eftersom det känns som om jag tar hand om tre barn
. HAHA. Nej men alla är så virriga och pappa är ju så vild haha, ska prata med hela världen hela tiden. HAHA! hjaaaalp. Aja, nu ska ni få lite bilder! Och speciella hälsningar till Akiine, som inte kunde följa med hit, busy lady :(





Nere vid havet downtown i Burlington, Vermont :)




Skinny Pancake, där man kan äta pannkakor med olika innehåll, själv beställde jag The Vegan Monster ;D



när vi var på Friendly's haha MED INGEN MAT ALLS FÖR MIG. Hahah hjälp. Roligaste grejjen: när Aaron i mitt lag ba: aaa där kan man ju äta och pekade på en resturang som hette....Dairy Queen! hahah, alla ba: eh yolanda är vegan.(btw akiine, igår beställde jag en liten bön skål typ och så hittade jag kött i den - euuw!)

Aja, nu ska vi typ ut på jakt efter ett annat hotell här i Manchester. Och till en mall, yeah!
Catch ya later :D

TRACK STARTS NOW!!!!!!!

Publicerad 2010-11-16 15:36:30 i Raaandom

bara för att inte vara rutten på att uppdatera så ger jag er tre bilder från helgen (mer bilder + berättelser kommer inom en snar framtid!)


det var som att gå tillbaka i tiden till sommaren, för Vermont är som Sverige = kallt haha!
(julie, kirsten, marissa, jag haha, sara, morgan, bo & jen)


våra killar :D (OBS!! det här är inte hela vårt lag, bara top 8 killar & tjejjer!!)
 (aaron, charlie, john, connor, andy, ryan, david & ethan)


WORD!!!!

BTW. Mooor, faaar & moster seija är här nu!!!!!!!!!

pözzzzz haha

INLÄGG DEDIKERAT TILL ÄITI & DADDY!!!!!!!!

Publicerad 2010-11-11 19:12:49 i Raaandom

ahh jag längtar så himla mycket tills mamma, pappa och seija kommer hit!!!!! 

Jag tänkte skriva att det är mobbat att jag längtar så mycket till att dom kommer hit, men nej jag tänker banne mig inte bortföklara min längtan!!! JAG LÄNGTAR EFTER MAMMA OCH PAPPA. JÄTTE MYCKET. Hihi :D

Trodde faktist inte att jag skulle längta efter dom mycket eller. Trodde mest jag skulle sakna mina kompisar hemma liksom. Men nope, i was wrong. Jag saknar mina kompisar såklart (för ni är BÄST hihi) men jag saknar också min familj!!!

Jag vill typ sitta i soffan med pappa och kolla på tv. Åka till Väsby Centrum med mamma på en söndag, och sjunga alla låtar med henne som kommer på The Voice i bilen. Jag vill hyra film med pappa hihi. Jag vill kolla på True Blood med mamma (jag vet, ganska knas att kolla på det med sin mor haha).

Jag vill sitta mitt emellan mamma och pappa i soffan och bara gooooooooza!

HAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHHAHAAHAHAHA. jag längtar som en knäppis till måndag!!!!!!!!

chill framför teven med faaar haha :D





SPONTAN BIO!

Publicerad 2010-11-10 16:29:32 i Raaandom

vHEJJJJJJ!

om 5 minuter måste jag börja gå till min lektion, men jag vill skriva något här snabbt!!

SOOO, igår var en trevlig dag. Haha, jag och kirsten gjorde äntligen det vi planerat att göra! Vi gick till bibblan, till tredje våningen (där det är knäpp tyst), och gick runt med hennes prutt grejs (en grej som gör prutt-ljud) och använde den överallt haha. Sen pruttade vi själva också HAHAHAH! Men alla var så koncentrerade så ingen reagerade typ, men vi hade kul ändå xD

Sen hade jag en lektion på kvällen (Psykologi från 17.30-18.45 :P), och efter det så åt jag middag med svenja och nikos (det är inte en tjej heller tilda haha):) 

Efter det så gick vi på ett möte (kan förklara mer sen) och det var kul. Och helt randomly stötte vi på Bo, och bestämde oss lite spontant att gå på bio eftersom vi inte hade träning idag på morgonen. Så vi gick på bio och såg Due Date :D Den var helt okej rolig, men jag gillar ju att gå på bio och det var ju roligt sällskap (valerie, svenja & bo) så det spelade inte så stor roll hihi :D



NU MÅSTE JAG GÅÅÅ!!!!! hej daaaaaaaaaaa

EXAKT EN VECKA KVAR TILLS MOR FAR & SEIJA KOMMER HIT :D!!!!!

Publicerad 2010-11-09 03:58:40 i Raaandom

HEEEEJ!
jag har varit lite rutten på att uppdatera! meeen here I am :D höhö.

VET NI VAD. Idag spelade jag fotboll igen och jag var DUKTIG :D Wieee! Tillochmed en tjej ba: wow vad du har utvecklats jättemycket!, när jag övade på en av mina uppgifter från coach svenja (haha). Och mitt fan numero dos, en kille ba: nice nice! hela tiden när jag övade på mina trix och när vi spelade match. WOHO!! 

Men iaf. Helgen. Japp den var nice! BILDERRRR:

FREDAG:
Gick vi ju på den där festen jag skrev om. Den var helt okej rolig. Vi var ju VIP haha, så det var gött. För det kom så mycket folk så dom fick hålla igen dörrarna till sin källare och typ neka hela världen. Men vi fick ju alltid glida förbi höhö ;) Sen så blev jag lite homies med hej_cool_amerikansk_kille, så jag hoppas jag träffar honom igen (förutom igår när han körde förbi med sin pickup och tutade haha).

haha, när vi var på toan hos killarna som hade festen.

svenjas coola frilla!


LÖRDAG:
Vår basket-dag
! YAY :D Vi kollade på både herrarnas och damernas match och mellan dom beställde vi vegansk pizza och spelade basket och fotboll haha. Varun var min basket coach och jag blev faktist lite bra på det efter ett tag :)
Sen på kvällen gick vi allihopa och kollade på Inception som visades gratis, efter det så hängde vi i Varuns rum och pratade om kärlek och livet i några timmar in på natten och lyssnade på Owl City i bakgrunden haha. Väldigt mysigt faktist!

Heeey Varun! (uttalas varoooon hihi) :D

här ska vi låna basket bollar hehe

där inne spelar vi basket OCH där är våran inomhus bana!

SÖNDAG:
Hängde vi i the grundle i X-antal timmar. Sedan så gick jag och valerie och bokade mamma, pappa och seijas hotell. Sen lite simning på det, och på kvällen åkte vi downtown med Caroline (en tjej från laget) och åt middag på Citymarket, som är typ en stor mat-affär men allt är ekologiskt ;)

nuuuuu ska jag och valerie kolla på How I Met Your Mother, för jag fick låna säsong 1 & 3 av Thalia!!
BAJ BYEEE

OCH SÅ VAR DET HELG IGEN!

Publicerad 2010-11-06 02:19:53 i Raaandom

Wieee, kom tillbaka nyss från vår pre-party i Varuns rum. Haha. Nej men alltså vi följde med han och Aaron till hans rum för att hämta hans kill tidningar (för vi klipper ut alla snygga killar och klistrar upp dom på vår dörr haha). Men när varun satte på musik så blev det ett dance party plötsligt, som slutade med att alla gick och dushade efteråt för att vi svettades så mycket haha. Så imorn blire fest i varuns rum har jag bestämt. Och vi ska alla klä upp oss också (äntligen haha!!) :D

Well, snart ska vi träffa svenja och så ska vi på ett litet partey hos några killar vi hängde hos för typ två veckor sedan tror jag. Spännnnnnande. Och jag ska ta med min ipod och skapa dance party numero 2!


 
flava flaaav x2!

FOTBOLL<3<3<3<3<3<3 hihi

Publicerad 2010-11-04 14:34:18 i Raaandom

Whaaaaaaaaduuup?

Vet ni vad. Jag ska bli en medioker fotbolls stjärna. (haha medioker!) För vi spelade fotboll för några dagar sen, och så började en kille hålla på och gnälla om att vi var för många tjejer i ett lag och blablablaaaa. Det skulle han inte gjort. För jag kan inte get over sånt. Jag blev arg/irriterad/galen och nu har min hjärna fastnat på att bli bäst på fotboll. Så igår spelade jag igen (onda killen var där) och jag ska spela meer och meeer. Jag övar tillochmed på att göra trix. Haha.  

Men ni som har vart homies med mig några år vet ju att jag ibland får ryck och blir besatt av fotboll. Kommer ni ihåg när jag frenetiskt (hahah asså mina ord) försökte samla ihop folk till ett korpen lag? Och när jag ville börja spela fotboll någon gång i veckan igen? Och nu är jag tillbaka i min fotbolls-fas igen haha men denna gång har jag en inomhushall med konstgräs ungefär 200m ifrån mitt rum. YEAH!

(Men jaa jag vet att jag springer så mycket så att fotboll inte är den bästa återhämtningen för mig hehe. Men det är luuuungt, jag ska spela med måtta ;) hihi)


well, nu ska jag snart på dagens ENDA lektion! (fast sen ska jag plugga hela dagen i bibblis höhö, men ikväll visar dom en harry potter film gratis cirka 100m från mitt rum, så det ska vi spana in) WIEEE :D

BILD-FEST/MARATHON!

Publicerad 2010-11-02 03:43:17 i Raaandom

Mucho har hänt för det har varit helg: America East & Halloween!! :D

America East är den tävlingen som är viktigast i vårt lag, så 10 av oss ladeys och killar åkte iväg till Boston för att springa den prestige fyllda tävlingen höhö. Det var gött gånger en miljon. BÄSTA TÄVLINGEN HITTILS. Alla vi var så peppade och glada, och så gick det så himla bra för alla också! Själv doubtade jag mig lite i början (skam på mig) och mitt i tävlingen kände jag mig super trött och tänkte ge upp, men POFF så hände något (typ att negativa tankarna försvann) och så kände jag mig jätte pigg! Och jag ba spraaaang och sprang (haha) och tillslut kom jag i mål 16 sekunder snabbare än förra gången vi var i Boston på 18:48 WIE! Och det bäst är att t.ex jag och julie sprang ihop hela loppet och hjälpte varandra, iblandd var hon framför mig och pressade tempot och ibland jag och i slutet spelade det ingen roll vem som kom först av oss för vi hjälpte ju varandra :D Och nu ska jag föralltid springa under 19 minuter iallafall har jag bestämt, för jag klarade av att öppna aggressivt YEAH!
 
Dagen innan lopp har vi också relaxation då vi gör en mental övning. Den här gången skulle vi också VAR en och en berätta varför vi älskaR vårt lag hihi. Aww det var så fint. Några började gråta och jag med nästan HAHA även fast jag varit här i bara 2månader! Men alla tjejjerna  i laget är så snälla, öppna, knäppa och knasiga = jag gillar!

vi skulle vara "seriösa", kolla vad gullig Bo är (övre raden tredje från vänster haha) xD

min idé att vi skulle göra "raaawr catamount" grejjen och sen så är jag helt borta haha

tough ladieess!

omg forever 21....höhö. vi fick spendera en timme i ett stort köpcentrum innan loppet :P ( jag & kathryn btw)

till mamma: en bild från boston haha.


När vi kom hem så vare ju dags för Halloween!!! Jag klädde ut mig till Flava Flav om ni vet vem det är ;) Så vi var några som gick till 239 som är the X-cross country house, där några som brukade springa cross-country bor. Det var packat med folk så vi fick klättra in balkongvägen för att det var sån kö i dörren haha. Festen var helt okej,men inte den bästa liksom. Men det var ju roligt att hänga med killarna och tjejerna från laget :) Men oftast när jag tävlat känner jag mig så nöjd med dagen liksom så det skulle varit gött och gå och lägga sig på dirren haha, men det var ju Halloween och det ville jag inte missa ;)

kathryn, kori & val!

och jag som Flava Flaaaaav!

jag tvingade alla ha på sig grills med mig haha! Här är jag och Aaron (coolt namn va?!), det är vi som alltid sjunger med till New Boyz haha.

GRILLZZZZ

Ryan var....någonting.

Jake var en "freshman" med min vikinga hatt höhö

Val och David som posar med mina klassiska bågar! (hahahaahah "bågar")

SÖNDAG:
då vare dags för att gå på basket match och trick-or-treating!! Basket = Coolt!! Jag ska bli deras största fan punkt.



hahah julie var en corn-nånting, kirsten var en grön-någonting, sarah var lucy-nånting och val var catwoman!

in action!

godis!!! (inte för att jag kunde äta något av det, you know vegan-ladey..höhö) men vi avslutade kvällen med att kolla på glee's halloween avsnitt :)

Aja, idag har varit en hård plugg dag som avslutades med lite inomhus fotboll wiee! Även om jag blev arg på killarna vi spelade med för dom höll på och ba "det är för många tjejer i samma lag blablabajs" - ÅÅH VARFÖR FINNS VISSA KILLAR JORDEN RUNT?? Haha. Så nu ska jag bli bäst på fotboll och dribbla bort dom - POWAHHHHHHH TO ME!

god natt 8)

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela