yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

YOLANDA LÄTTAR PÅ HJÄRTAT DEL 2.

Publicerad 2013-08-17 14:14:00 i Raaandom

Eftersom jag tydligen har läsare (HAHA dankke för eran närvaro!) och börjat snacka lite om hur jag inte kan lyssna på radion längre, tänkte jag fortsätta med att prata om varför jag plötsligt fått ryck på dagens musik! 
 
OKEJ,
det började med att jag klickade runt lite på youtube och ba "hmm ska försöka hitta lite ny bra musik", och spanade in lite nya hiphop/rap musikvideos. Detta varade inte länge. Eftersom Mallory lärt mig att verkligen lyssna på vad artister försöker säga med sina texter så fick jag ett plötsligt uppvaknande ur min imaginära värld där jag trodde att människor respekterade sig själva och andra när de skrev låtar. 
 
Vilken låt skapade då mitt rage kanske någon eller ingen undrar? "Love me" av Drake & Lil Wayne. Det är nu jag skulle kunna länka låten, men känner inte att de ska få fler visningar slash att ni ska få lida av deras hemska video med typ Lil Wayne liggandes på en säng som flyter i vatten där några naked ladiezzz simmar runt och ba "aaaah". Önskar att jag var en av dem - eller INTE. Min traumatisering började lite smått av den scenen men sedan startade ragen när Drake ba "Yeah, as long as my bitch loves me, I can give no fuck about no haters". HAHAHA asså ÅH VAD SÖT DU ÄR DRAKE, SÅ LÄNGE JAG DIN B**** ÄLSKAR DIG SÅ ÄRE JU LUUUNGT. Vilket fint smeknamn jag fått hihi. Eller inte...
 
och sen kommer Lil Wayne med sin briljanta vers "Real n**** fuck these haters. These hoes got pussies like craters. Can't treat these hoes like ladies, maaan!". Jag har nästan ingen kommentar till detta, utan bara frågor: har du tjejkompisar Lil Wayne? Har du en mamma? Och om du har en flickvän, så har jag något att säga till henne: WALK OUT THE DOOOOOOR. 
 
Alltså jag är verkligen nyfiken på när det blev normalt att kalla tjejer b****, eller prata om dem som om dom vore skräp. Och samma frågor riktar jag mot tjejer själva, har senaste veckan hört massa låtar där Nicki Minaj kallar sig själv en "bad bitch" typ en miljon gånger. Varför? Och det här är en helt annan diskussion, men jag kommer inte och tänker aldrig vänja mig med n-ordet. Och även om jag inte identiferar mig som en färg, så kallar ju 99% av alla mig för "svart" eller "brun" så då banne mig tänker jag fejka att jag tar det personligt och ba ursäkta mig meeeen SÄG DET INTE. Du nedervärderar dig själv och andra genom att använda det ordet, och kategoriserar dig ännu mer än hela världen redan gjort.

TEMA: Yolanda lättar på hjärtat!

Publicerad 2013-08-14 23:34:00 i Raaandom

Jag kan typ inte lyssna på radion längre eftersom så många låtar är nedervärderande mot kvinnor, ORKAR INTE. T.ex Robin Thickes nya låt "Blurred Lines" som alla verkar älska. Han sjunger: "You the hottest bitch in this place", men åhhhhhh vilken komplimang *generad*....NOT. HAHAH ORKAR INTE MED MOBBADE KILLAR. Regel nummer 1 borde vara "bitch är ingen komplimang", som den här smarta kvinnan nedanför klockrent säger!! mvh irriterad yolleboll
 
http://whoneedsfeminism.tumblr.com/

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela