yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

SM 2015 SÖDERHAMN

Publicerad 2015-08-11 21:20:00 i Raaandom

Hej vänner och fiender!
LOLOL skojja bara, jag tycker bara det uttrycket är roligt att säga. Men iallafall, jag känner att denna helg kräver ett eget inlägg...för det var SM och jag...TOG BRONS MEDALJ I 1500M!!!!
 
Mitt mål med detta SM var att komma topp 3 och jag uppnådde det WIHO!! Alltså jag tycker det är så komiskt och intressant hur jag innan sådana här stora lopp kan sitta och fundera ut 1 miljon scenarion av vad som kan hända i loppet - men viktigast av allt - vad jag ska göra när X händer. Jag började helgen med planen att jag skulle dra hela loppet och typ springa för mitt liv. Denna plan ändrades sedan hundra gånger, och sen hade ändå några tjejer i loppet gjort upp hur de skulle turas om och dra så det spelade ändå ingen roll LOOOL.
 
Anyway, jag har missat massa SM för att jag tävlat enligt USA's college säsong, så det kändes super spännande att kunna vara med i år, men också sååå nervöst. But I did it YEAAHHH. Plus jag persade till 4.17!!!!!! :D
 
Men det coolaste med hela den här grejjen är att jag lyckats sänka mitt pers så mycket i år även fast jag hade massa problem förra vinter/våren. Jag kunde ju inte springa på några veckor i mars för att min baksida var typ universums svagaste (lite patetiskt faktist HAHA), sen fick jag sakta börja springa och inte köra snabbhet förrän i mitten av juli. Alltså för några veckor sedan. Jag minns när jag kunde börja göra stegringar igen i Juni, och jag ba YESSSSS. Sedan har jag inte kört några dubbelpass alls eftersom vi inte ville trötta ut baksidan för mycket. Inte för att jag någonsin kört dubbelpass förutom förra hösten och det varade bara i 2,5 månad när jag bodde i Connecticut LOL. Fast så random, på torsdag har min tränare lagt in ett dubbelpass? Haha det är alltså dags nu. Sedan lade min tränare också in årets längsta distanspass på 16km på lördagen innan SM?! Och mitt snitt i kilometer i år har bara varit 60km. Jag tror målet är att nå 100 någon gång i mitt löparliv?
 
Min känsla är alltså: framtiden känns ljus!!!!!
 
ps. tack för att ni läste mitt pepp inlägg tillägnat till mig själv lolzz
pss. jag sprang också 800m, försöken gick bra men sen i finalen var mina ben lite trötta heheheh
psss. jag har förträngt 800m finalen
LOOOOOOL
 
 
 min nya favvolåt också

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela