yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

SKRÄCKFILM ÄR NOG INTE MIN GREJ

Publicerad 2011-07-12 20:40:36 i Raaandom

Ahhhh sitter här och vilar lite efter en liten löprunda efter en dag på jobbet...allt är som vanligt asså! ;) Hoho.

Aja, igår vaknade jag upp i Tess nya apartamentooo där jag, michael (hennes bf) och hans kompis roman sovit över efter att ha hängt kvällen innan och kollat på Paranormal Activity 1 & 2, LÄÄSKIGT!! Asså hjälp, jag gillar ju inte skräckfilmer men ändå så var det min idé att kolla på ettan..Ibland är mina idéer inte alltid dom bästa haha :P Aja, jag var typ räddast i världen för sen när vi skulle gå och lägga oss cirka 03.30 (jag borde alltså vara trött!) så kunde jag inte somna på typ 45min. Haha. Men aja, vi hade roligt iaf!

Planen var sedan att träffa den efterlängtade Fanny efteråt men den planen gick inte så bra haha, så vi tar en raincheck på den!

nuuuuu ska jag och akiine kolla på lite...PRETTY LITTLE LIARSSS! :D woho haha, vår nya favvo serie, och vi ligger redan på episod 17 hihi,

CHERIOOOOOOOO

MYCKET LÖP-FOLK HAR FRAMGÅNG JUST NU :)

Publicerad 2011-07-09 21:39:46 i Raaandom

Hemma hos min moster efter ännu en dag på jobbet! More cash to bank ala Yolanda. Haha. Igår spenderade jag lite av min lediga dag with my wingy Tess :D Åt lunch i hennes lägenhet och sedan eskorterade jag henne till jobbet haha. Såå synd att vi båda jobbar så mycket, för jag vill träffa den lilla foolen så mycket som möjligt nu när jag är hemma :)

Aja, mamma och Akiine har ju beordrat mig att städa igenom alla mina grejjer som ligger runt här och där hemma, och när jag gjorde det lite grann förut så hittade jag alla mina gamla Runners World tidningar. Jag har typ världens collection i en liten låda i mitt och Akiines rum, men alla är gamla upplagor eftersom jag körde en liten strejk emot Runners tidningar efter att Runheim skrev den onda artikeln om löp HAHA.

Så den senaste tidningen jag har är exakt det numret som han mobbade löp på, så jag var ju tvungen att läsa den igen...och jag blev arg som vanligt HAHA. Så jag tänkte bara frächa upp allas minnen med lite roliga bilder som vi på löp tog under Skol-SM 2009 ;)

när vi vann 4x400m stafetten!!! BOYAAAAA

BÄSTA VI GJORT haha! :D Jag tycker iallafall att skyltarna var klockrena ;) If you mess with us, we mess with you, så vi hade bara lite kul :P Jag hjärta Löp!

SUPER 8 & LITE WIZZZ

Publicerad 2011-07-07 22:54:06 i Raaandom

idag var jag på jobbet som vanligt, men sedan var jag och Akiine på bio och såg "Super 8". Den var spännande, lite läskig ibland och rolig! Alltså en mycket bra film hihi :D

och ps. spelningen igår var jättebra!

nu ska jag säga tjena till mor och far lite innan jag går och lägger mig. Imorn är jag ledig - AHHH- och ska träffa Tess lite wieeee, för länge sedan sist!

Här kommer lite Wiz Khalifa, och lite kuriosa om honom: han spelade på min skola i Vermont förra året (gratis!!) men jag visste inte vem han var då, så jag gick inte :P

jag gillar videon och allas kläder!!!! CHERIOOOOOOOOOOOOOOOO

HARD WORK WORK...min sommars motto eller?

Publicerad 2011-07-06 09:22:17 i Raaandom

Jobbar hela tiden, det är typ mitt liv just nu haha. MEEEEN idag ska jag och Akiine (som också jobbar på mitt jobb just nu) gå på hennes kompis Jens spelning, aka Duvchi som spelar på Kulturhusets tak, ska bli kul! :D

det här är hans låt, SUPERBRA!!
Nu måste jag duscha och iväg till jobbet!!!!!
.
.
ps. kolla vad jag hittade på Willys igår,
.
veganska havrebollar :D :D :D :D :D
SÅ GOTT!! ÄLSKARRR DOM. Haha, CHERIOOOOOOO

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela