yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

YOLLEBOLLS NYÅRSKARAMELL FÖR MAGISKA 2014

Publicerad 2015-01-20 16:35:00 i Raaandom

Hejjj!! Haha en sak jag aldrig missar är att sammanfatta mitt år! Så här kommer en lite sen nyårskaramell a´la Yolanda :D Jag gillar verkligen det där ordet - nyårskaramell. Och att man kan säga "här har ni en nyårskaramell att suga på". Hahahah FYNDIGT. Men aja, låt karamellen börja!
 

Vilken var den bästa filmen?

 AHHH. Jag minns ju alltid filmerna jag såg typ nyss klarast, så väljer alltid en film som kom ut på hösten. Men jag har ett rätt bra och ärligt svar tror jag:  GIRLHOOD var verkligen någonting speciellt för mig personligen. Blev super rörd, glad/ledsen, underhållen och den stimulerade även lite samhällskritisk hjärnaktivitet. Haha. Se den om ni ej har!

 

Vad var det mest otippade som hände?

Att jag bodde i Connecticut mellan augusti-oktober, HEMMA hos två tränare (där en har varit med på OS) samt tre idrottare varav en jag alltid brukade jag jämföra mina tider med och se upp till HAHA. Det var verkligen en upplevelse och vi hade väldiga stunder! Jag har alltid haft en liten romantiserad bild av universitetet UCONN och deras friidrottslag, så det kändes lite meant to be att få träna i deras lokaler och bli tränad av deras tränare :) Dock VÄLDIGT otippat.

 

Favorit sommar minne?

ÅH JAG HAR SÅ MÅNGA<3 Hade verkligen en av de bästa somrarna i mitt liv. Kände mig så fri och äventyrlig! Jag tror att jag väljer mitt favorit sommar minne som den första "riktiga" sommarkvällen, en söndag i Juni jag hängde med Julie downtown och lärde känna massa nytt folk som ledde till massa grejjer plus att det var första gången av många jag gick till Reggea Night hahahah (tvingade med typ 90% av alla mina kompisar dit följande helger). Också kvällen då min biljard spelande sommar började haha.

 

Bästa låten?

Alltså Akiine's musik är alltid nummer ett. Gör mig alltid glad/lugn/inspirerad. Därför utnämner jag Swans till år 2014s bästa musik video :D Om ni inte har sett den än, ta en titt :)


 

Förutom Akiine så tänker jag ge en shout out till en annan släkting, min kusin Facee Off. Jag älskar verkligen den här låten Stress Free, och är ganska säker att den är äldre än ett år - men whatever :D

 Bubblare: "Allt från mig"- Lorentz, "Hi!" - Dante, Sweet Love [Nightshift] - Busy Signal, "Mikrofonassino" - Adam Kanyama, "Ambition" - Wale, "Hela Huset" - Veronica Maggio, "Aye" - DaVido

 

Coolaste nya kompisen?

Delad förstaplats med alla verkligen UNDERBARA/INSPIRERANDE personerna jag träffade på SPROG-lägret (aktivist lägret) i somras<3 OCH här kommer en random: Mike, en kille jag träffade när jag reste runt själv i Södern. Han var så himla genomsnäll, och han överasskade mig på typ en miljon gånger med hans personlighet. Vi sågs bara en dag mellan typ 07.00-15.00 då vi steg av bussen från New Orleans och hade båda föör mycket tid till nästa buss till Washington DC. Aldrig mött någon som blir läst så fel av samhället, som jag själv gjorde mot honom. Alla tjatade på att jag inte fick lita på okända människor och berätta för mkt om mig själv blabla men jag fick inte den viben av Mike även om han typ föll i massa kategorier som folk skulle ba "akta dig". Jag kmr ihåg att jag ringde till pappa och ba: "Alltså jag hänger just nu med en okänd kille, som det känns som jag inte borde lita på, men han känns genuin". OCH DET VAR SANT JAAAAAA JAG ÄLSKAR NÄR VÄRLDEN KÄNNS GLAD, POSITIV OCH VACKER!
 
Mitt bästa beslut?

 Att resa till Södern ensam :D Från Vermont --> Louisiana on my own, efter mina första stopp i  Boston, Cape Cod och New York City där jag kände folk, så var det hostels och nya oupptäckta städer och stater för min del. BÄSTA JAG GJORT. Alla mina kompisar var typ oroliga, så jag släppte inte bomben till mina föräldrar tills jag redan var i Atlanta och ba: jag är ensam här nu haha. Sedan var det galet knäppt att jag träffade min favorit professor och hans kompis i New Orleans som jag hängde med hela helgen: både underhållande och intellektuellt - våra konsversationer var verkligen något speciellt asså HAHA.

 

Godaste maträtten?

 SWEET POTATO QUESEDILLA på nyöppnade veganska mat-stället Pingala i Burlington. Åt där för många gånger haha - aka blev ruinerad där.

 

Mest ätna maten?

 Sweet Potato Quesedilla haha.

 

Bästa cafeét?

Ett café jag var på i Memphis på min Södern resa. Där fick jag VÄRLDENS GODASTE CHAI LATTE. Det var faktist rätt sjukt. De har även bästa personalen som gav mig rabatt plus lite gratis grejjer på min andra beställning och lät mig lämna mina väskor där över dagen.

 

Vad är du mest stolt över 2014?

 Hmm, jag var faktist väldigt glad när jag blev vald till kapten över Track & Field laget :) det var en dröm!! Och det här kommer låta knasigt men när jag var på SPROG-lägret så insåg jag verkligen hur stolt jag är över mina föräldrar. Vi snackade om massa djupa grejjer på lägret och vad som format oss/och om privilegium och världen osv. Och jag märkte bara hur mycket jag har att tacka mina föräldrar för. Inte att jag gått igenom någon"struggle" men vilka möjligheter och privilegium som mamma och pappa gett mig genom sina liv som jag inte funderat jätte mycket över förut. Jag vet inte...det är bara mycket de har gått igenom för att ge mig det jag har idag.

 

Finns det något jag vill berätta om 2014?

 Jag tog EXAMEN!!! Jag hade ett bra löpar år också i alla mina distanser WOHO :D Jag påbörjade en levnadskris HAHA som fortsätter än idag! Jag besökte massa länder: Linnea i Förenade Emiraterna, USA såklart, Canada med familjen, Rwanda med pappa i höstas och nu senast Sydafrika med Täby klubben :) Älskar att resa! Och det coolaste är att det är min löpning som gör det möjligt wihooooooo! OBS OBS hade superkul jul med familjen + Stuart :D :D :D :D

 

Roligaste pianoläxan?

 Den här frågan måste arkiveras haha. Spelar ju bara en låt nuförtiden: Nefeli.

 

Maj eller juni motivera varför?

 Juni var superkul men maj för att jag tog examen, hade min familj + mostrar/kusiner i Burlington som var BÄST, sprang America East på hemmaplan där mitt lag kom tvåa :D :D och kvalade till First Round NCAA i Florida som var höjdpunkten av säsongen som vanligt!! Maj var verkligen en underbar månad. Älskar när jag får träffa akiine :)

 

((((((OBS!!! MAMMAS 2  FÖLJANDE PÅHITTADE FRÅGOR HAHA

Hur många gånger diskade jag 2014?

 Massa gånger plzzzzz. Jag har växt upp nu madre ;)

 

Hur många gånger lagade jag mat 2014?

Samma igen, bodde ju i hus och lagade mat själv första delen av året! Sedan i Connecticut lagade vi alltid middag gemensamt för vår lilla löpar familj.

Bästa konserten?

 Alltså gick jag ens på en konsert?! Hmm jag tror faktist att jag väljer när Mallory uppträdde med bandet Binger på Radio Bean i Augusti. Jag gillade verkligen deras stil.

 

Något du aldrig gjort förut?

 KÖRDE TYP 20M MED VALERIES BIL PÅ EN PARKERING :D :D :D

 

Roligaste någon har sagt det här året?

Säkert något Julie sa hahah!

Vad har jag planerat för kommande år?

 Det här är det första året på länge där jag inte kan säga mycket alltså, vilket också är en av triggarna till min livskris haha. Men jag vet (och jag säger vet för detta SKA hände banne mig) att jag ska resa mycket! Jag SKA till London för att hänga med Akiine och Stuart, och sedan SKA jag till något land i Afrika, förhoppningsvis till ett land i östra Afrika (t.ex Rwanda/Uganda) och jag VILL till USA för att hälsa på mina kära kompisar<3<3<3 Det här var typ mer saker jag har bestämt mig för att göra, men inte är planerade, eller alltså set-in stone än. Men jag har en känsla av att detta kommer bli ett stort år. Mycket kommer hända!

 

bilder från året:

 i Dubai med Linnea<3
4x800m på America East<3
Rally Awards (idrottsgala)<3
Familjen och den finska truppen i Burlington!
När jag och Julie åkte till NYC och träffade Rudisha<3
SPROG-lägret<3<3<3<3
4th of July på Cape Cod :D
hahahahahah en av de 100 GÅNGERNA jag spelade biljard år 2014!
min Connecticut cliqqqqque :D
med farmor till vänster, och en annan släkting till höger i Rwanda<3<3
med akiine & stuart i julas, innan vi reste vidare mot olika delar av världen, till London & Stellenbosch :)
 

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela