yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

MÅNDAG - det börjar närma sig

Publicerad 2012-01-09 22:06:48 i Raaandom

Senaste dagarna har varit en typisk "veckan-innan-jag-åker-till-usa" vecka. Haha. Japp, på något sätt så följer alla mina lov hemma i Sverige ett liknande mönster!

1. Först har vi den första delen av lovet då jag som vanligt har blivit traumatiserad av "Finals Week" (haha) och tycker det bästa på jorden är att vara hemma min familj och typ ligga i soffan och kolla på tv haha!

2.När jag piggnar till igen har det plötsligt gått en vecka, och jag börjar träffa mina närmaste och njuuuuuta av att vara med dom och att vara hemma i Sverige! :D

3.Efter ett tag kraschar jag igen haha, och då är det bästa jag vet att vara hemma och kolla på Pocahontas (har redan hänt 2ggr haha) och umgås med familjen som jag nu börjat sakna när jag varit social!

4. Sen inser jag att lovet börjar lida mot sitt slut och då får jag ryck igen! Detta skedde alltså förra veckan och jag hann träffa massor av underbart folk! :D

Idag kom Tilda till Stockholm, så jag mötte upp henne i Sollentuna C och catchade up lite från senast när vi var i LA, och gick i en massa affärer och tappade lite själförtroende när vi försökte oss på en viss shopping HAHA. Sedan kom Therese , Johanna NK och Mickan och joinade oss i en lunch och det var roligt :) Sedan mötte jag upp Akiine för en liten fika time haha. Sen träffade jag Linnea i en sekund innan hon åkte vidare till Arlanda, och det var superkul men sorgligt också...buhu.

Nån dag sen: Jag, Tess och Clara kom också äntligen fram till en dag vi alla kunde ses ihop och det var roligt att träffas alla tre som in the old days :D! Jag och Joujou hade också en snabb minireunion haha!

Jag ska sluta skriva innan jag blir van med att skriva bibel inlägg igen haha! Nu ska jag gå och njuta av min familjs sällskap wihoooooooo :D Japp jag är en stolt family lover HAHA.


CHERIOOOOOOOOOOOOOO

HEJ 2012!

Publicerad 2012-01-06 19:47:30 i Raaandom

Igår var jag, Akiine och Terese Duvchi's spelning (akiines kompis) på Fotografiska i stan :) MYCKET BRA!! Mina två favorit låtar från 2011 (som jag skrev i förra inlägget) spelades, och Jens (duvchi alltså) var jätte duktig!!

Här kommer hans låt Turtleduvs som blev röstad som årets låt på P3!!
..
PS. kolla in min tröja haha! Jag fick den av Akiine i julklapp och hon har sytt den själv, spana in solen och djuren som vandrar i gräset på min tröja som man ser om man kisar och använder lite av sin fantasi (eftersom bilden är lite suddig haha).

Andra höjdpunkter denna vecka var ju Linneas besök!!! Alltid lika roligt och underbart :D Vi gjorde som vanligt ingenting och njöt av varenda sekund av det!! Yollzor & Lillzor = bra greeejjjer! HAHA randooom. Aja jag skulle vilja beskriva våran vänskap med ord, men det är för svårt och kanske för bra för att beskrivas?! Haha, aja slut på den historien!

Ett annat reunion som skedde denna vecka var med the one and only Fanny!! Vi hade inte setts på länge och det var superkul att träffas! Det är så skönt när man träffar kompisar man inte sett på länge men märker att det är som förr, wiho! :)

Idag har jag hängt med mamma, och för några dagar sen var vi med pappa och moster Seija och kollade på The Girl With The Dragon Tattoo, mycket bra film! Jag gillade hur dom skildrade Stockholm, men jag kan inte bestämma mig för om jag tyckte den var bättre än den svenska versionen (lite för att jag inte minns den svenska haha), men men den var bra gjord iaf! :)

AJA, NU SKA JAG GÅ, PEACE OUT (a-town tutututuuuuuu)

SAMMANFATTNING AV 2011!

Publicerad 2012-01-05 12:37:36 i Raaandom

WOUP WOUP, GUESS WHO'S BACK!!!
Tänkte börja min återvändning (haha), med en utvärdering av 2011!! Jag kör på samma som förut, en blandning av frågor från Akiine och mamma haha, enjoy!

Vilken var den bästa filmen?

Hmmm, jag måste nog säga dokumentären "Fambul Tok" som handlar om några personer i Sierra Leone som startar ett projekt att ena sitt folk efter deras inbördeskrig. En sån där film man får hopp från, och inte bara blir ledsen av :)

 

Vad var det mest otippade som hände?

Att jag var typ sämst i början av inomhussäsongen HAHAHAHAHAHAH SKOJJA! Nej men typ att jag och Tilda såg Alyson Felix och Nick Symmonds i LA! Och att jag och Akiine åkte till London :D

 

Favorit sommar minne?

Alla Linneas besök <33 Hihi, ALLTID lika roligt!! Vår roadtrip till Ludvika var ju också typ ett minne för livet, haha!! Resan till London med Akiine var också en STOR höjdpunkt, vi träffade massa roligt och coolt folk, och ja jag älskar London!

 

Bästa låten?

Det måste nog vara Currency Exchange eller Turtleduvs av akiines kompis Duvchi!

 

Coolaste nya kompisen?

Hmmm det måste nog vara Emma! Hon kom till Vermont på vårterminen, och vi har haft många äventyr ihop under 2011! Och Anne som vi bodde hos i London också, uuuunderbar ladey :D Och alla freshmans i Vermont, så gulliga och roliga haha!

 

Mitt bästa beslut?

Att stanna alla fyra år i USA! Först när jag åkte dit så tänkte jag att jag tar ett år i taget, men sedan efter vårterminen så var det klappat och klart: hej fyra år!

 

Godaste maträtten?

Någonting indiskt!! I år upptäckte jag hur goood indisk mat är :D Först början man måltiden med lite Naan bröd och sen brukar jag alltid köra någonting med curry haha, min favoritsmak!! Typ blandade grönsaker med gula linser med curry som jag åt igår, SUPERGOTT!

 

Mest ätna maten?

En typ av wrap haha. Varje mån, ons och fre kör jag dagens wrap i The Market Place i Vermont :P Gottttttt! När jag är hemma blir det väl någon bönrätt (aka det enda jag kan laga). Haha.

 

Bästa cafeét?

Samma som förra...STARBUCKS!! Eller bibblans café (HAHA patetiiiiskt), när jag köper min chailatté för att få min "koffein kick" (som inte finns haha) istället för kaffe som alla andra :P Jag ska ju köra hela min college experience UTAN att dricka kaffe :D

 

Vad är du mest stolt över 2011?

Min bansäsong i USA när jag började säsongen med en tid på 2.21, fick ont i hälsenan, men slutade min säsong med en tid på 2.09 på 800m :D WOUP WOUP! Sen är jag också stolt över min terräng säsong :) Det är bara att kötta kötta!

 

Finns det något jag vill berätta om 2011?

Att det var väldigt roligt!!! Jag åkte till Kalifornien för första gången med några tjejer i mitt lag och det var super kul :D Sedan var det det bästa någonsin att tävla på bana i USA, SÅ kul! När jag bodde hos Kirsten i en vecka innan jag åkte hem till Sverige, det var häftigt att se hennes vardag liksom (och hennes familj var sÅ rolig haha), och besöka Niagra Falls med henne!! Jag jobbade för första gången ganska ordentligt över sommaren på ett äldreboende, det var en upplevelse. Jag och Akiine åkte också till London för att hon skulle spela på en spelning anordnad av Anne och det också jätte kul! På Thanksgiving möttes jag och Tilda upp i Los Angeles och hängde - sjukt ju! :D Skulle aldrig kunnat ana det när vi gick på löp! Jaa massa resande vart det, och det var alltid jätte kul och spännande!

 

Roligaste pianoläxan?

Neeej nu får jag nästan ångest HAHA har inte spelat på jääääätte länge!

 

Maj eller juni motivera varför?

Åhhh svårt!!! Maj var verkligen superkul i Vermont!!! Men sen kom jag ju hem i Juni och fick återförenas med alla i Sverige, så det blir en delad vinnarplats haha!

 

((((((OBS!!! MAMMAS 2  FÖLJANDE PÅHITTADE FRÅGOR HAHA

Hur många gånger diskade jag 2011?

Hahah, hjälp, jag hoppas på mer än typ 5 ggr haha...

 

Hur många gånger lagade jag mat 2011?

Mer än förut (jag räknar dom gångerna jag lagade mat förra veckan....då var det fortfarande 2011! :P)

 

Bästa konserten?

Akiines i London!!!! :D Då kände jag mig mycket stolt över henne minns jag, haha.

 

Något du aldrig gjort förut?

Varit i Kalifornien!!!!

 

Roligaste någon har sagt det här året?

Hmmmm, Emma hade ett litet citat i Vermont när hon skulle berätta vad hon åt till en tjej och hon ba "Animal Crisp" fast det hette "Apple Crisp" och det var typ suuuuperkul när hon sade det och  låg på gräset i minst tio minuter och skrattade åt det och såg ut som galna knäppisar med magkramp haha.

 

Vad har jag planerat för kommande år?

Åhhh mycket mycket!!!! Först av allt: AKIINE KOMMER OCH HÄLSAR PÅ I VERMONT NU I JANUARI!!!! Sedan har jag Bo, Val och Sydney bokat biljetter till Santa Cruz över Springbreak för att hälsa på Emma! :D Sedan ska det bli kul att tävla i USA igen och bara ge allt liksom :D I sommar ska vi sedan till.....AFRIKA! Rättare sagt Uganda, Rwanda och Kenya tror jag pappa planerade, WIEEEEE, Afrika är min favorit kontinent! Förutom det så bjuder sommaren alltid på massa roligheter hihi. I höst kommer jag ju bli Junior och flytta till ett nytt ställe på campus! Och jag vet inte än vad jag ska göra över Thanksgiving lovet, men något spektakulärt lär det bli om jag får bestämma haha! HJÄLP, 2012 lär bli the year of the year asså! WOHOOOOOO :)

 

Bilder från 2011:


jag fick se Vita Huset!!!


när vi åkte till Kalifornien och tävlade!!

Havrebollarna från Willys...HAHA! Många personer kan förknippas med dom här, så dom påminner mig om sommaren hihi.

akiine och anne i London HAHA

ÅRETS BILD hahahahaaha.

min och sarah's födelsedags fest!! :D och alla tjejer i vårt XC-lag :D

jag och tilda med vårt company i LA!!

några av de tjejer jag hänger mest med i Vermont!

2011, VILKET BRA ÅR DET VAR! :)

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela