yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

"Du ser ut som ett stort barn"

Publicerad 2013-06-18 19:50:00 i Raaandom

 
Hejsan svejsan!
Här sitter jag lite trött efter dagens aktiviteter (hahah hjälp vem håller jag på att förvandlas till egentligen...en gammal kvinna!) men iallafall, den här veckan jobbar jag som ledare på Turebergs friidrottskola och det är ju alltid en upplevelse haha! Idag hade vi faktist kul och jag skrattade ihjäl mig lite några gånger..barn är så roliga ibland! Och när jag berättade för barnen att jag var 21 år så blev dom chockade, dom trodde jag var runt 17 HAHA, och en kille sa "Du ser ju ut som ett stort barn!" hahah, liiite klockren faktist. Det är dock sant tror jag, jag ser nog ut som ett stort barn!
 
Sen fick jag skjuts från Richard till Tibble IP där jag tränade med hans sprinter grupp. Det var också en ny upplevelse, att springa 60-100m bara fast typ en miljon gånger! Men det var kul och nu sitter jag här hemma igen.
 
Men iallafall, vad har jag haft för mig sedan jag kom hem för cirka 2 veckor sen:
♦  tävlat lite (SAYO, Folksam GP Uppsala - sprang på EXAKT samma tid på båda tävlingarna haha)
 
♦ vart volontär på Hultsfreds festivalen och sedan hängt där med min gamle vän Emma (såg lorentz & sakarias) och övertygade sedan mamma att gå på några konserter med mig på lördagen (såg tegan & sara och Oskar Linnros)
 
 
♦ gått på Javi's mottagning efter att han tog sin examen!
 
♦ gått på Clara's spelning på Stampen med hennes nya band - SÅ BRA
 
♦ sagt farväl till Linnea!! (sorligt!)
 
♦ hängt med madre och padre! lyckades t.ex övertyga pappa att åka till Sigtuna på Nationaldagen och fika med mig och mamma haha - stor bedrift, pappa är inte en fikare haha!
 
♦ återförenats med andra kompisar!! :D yihoooooo
 
 
 

JAG ÄR TILLBAKA!!!!!

Publicerad 2013-06-17 21:29:00 i Raaandom

Damer och herrar, här är min comeback!!! Som ni väntat ;) Haha noooot, förutom kanske en person...

Någonstans i Dubai händer något högst oväntat, på Linneas Bloglovin plingar det till att jag har bloggat!! Därför blir detta inlägg tillägnat till min trognaste läsare LINNEA HAGSTRÖM!!!!

För er som inte har koll på denna kvinna, så befinner hon sig just nu i Dubai! Hon åkte dit i tisdags, för att jobba för flygbolaget Emirates (super coolt!!!) och jag fick äran att hänga med henne under hennes sista kväll i Sverige :)

Jag och lellzzzzor träffades 2006 på ett av Löpargymnasiets sommarläger där vi hade SÅ KUL (haha fast seriöst!!) och har varit vänner sen dess :) Innan hon började på löp i 2:an så brukade vi med jämna mellanrum hälsa på varandra i antingen Eskilstuna eller Märsta och leeeva livet - alltid en höjdpunkt!! Sen gick vi på löp ihop tills studenten, och sedan dess har vi hälsat på varandra på varje jul och sommarlov :D Vad skulle världen vara utan lellllllzzzzor? Det vill jag aldrig veta, för när vi är 100 och nästan alla vi känner har dött (haha) så ska vi bo ihop och gunga i våra gungstolar varje dag och diskutera fenomen och teorier. När Linnea hälsade på mig i Vermont bestämde vi att Martin också kommer vara med, och såklart Akiine för vi ska alla leva i minst 100 år :) 

Under våran tid ihop (haha dramatiskt) så har vi hunnit med mycket:

♥Besökt 3 länder (England, Portugal & USA)

♥Varit skejtare i Fryshuset, blivit stammisar på Rinkeby Kebab & Pizzeria (vårt favvo ställe!!!!)... och det är nu jag inser att vi spenderat all annan tid på att bara äta och prata HAHA.

Men iallafall! En vanligt dag i vårt liv ihop brukar oftast bestämmas av vår hunger!! Haha, t.ex en typiskt dag i Stockholm ihop: börjar dagen med lunch i Rinkeby - klassiker. Kanske stöter på Abbe osv, vem vet - vi älskar Rinkeby torg och brukar spendera X antal timmar där efter att vi ätit klart. Seeeen, mätta och belåtna så kanske vi åker in till stan och vandrar lite på Stureplan HAHA och där spanar vi på folk i kostym - mycket trevligt. Plötsligt kanske vi blir sugna på lite snacks och åker till Goodstore på söder och köper lite vegangodis/glass haha och då inser vi också att det är sent så vi börjar åka hem mot Märsta. Hemma hos mig är vi super hungriga och lagar kanske lite tacos och avslutar med suuuupermys i soffan med våra favoriter: havrebollarna! Snackar på tills vi inser att det är alldeles försent och då slocknar (iallafall lellllzor) superfort i sängen. HAHAH jag ber härmed om ursäkt Linnea för att vi föralltid kommer att bli stämplade som mobbade av alla som läser det här!

Aja, nu är Linnea iaf i Dubai och lever livet, och jag längtar tills vi möts igen, och vem vet om det kommer vara just där ;) hihiiiiii

BILDSPEEEEEL, 2007:

2008:
 
2010:
 
2011:
2012:
2013:
I Vermont :)♥ jag och lillzor 78 år till MINST!
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela