yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

I LOVE THIS TOWN!

Publicerad 2007-06-22 15:20:38 i Raaandom

Igår var det roligt! Jag tävlade ju i Punkalaiduns "midsommar tävling" och det visade sig att det inte bara var Punkku som skulle vara med utan också folk från andra små städer, så det var ganska mycket folk där.
Ja, och det gick ju bra! Jag sprang först 100m, och kom tvåa på 13.60, sedan sprang jag 800m en timme senare och där ...VANN jag (på 2.26)! Åh, vilken härlig känsla! Jag har inte vunnit någon tävling sen de andra åren här i finland och sen vänortskampen.

Det var så kul! Jag sprang där i Punkku dräkten (nej jag förråder inte Tureberg, men allt började faktist här;P) och andra i klubben som jag inte ens känner eller har sett förut skrek mitt namn och hejade, och alla var så glada och stöttande. Här är jag alltid välkommen, och alla är så snälla tom motståndarna, det är som en annan luft, eller atmosfär kanske det heter,men alla är så öppna och man skämtar med alla och om någon okänd börjar prata med en så är det helt okej.
I affärerna står man och jokar lite med kassören och alla hälsar på varandra eller ler fast man inte känner dem alls. Jag är här en gång om året, men alla kommer ihåg mig och det känns som om man aldrig var borta.
Nu hoppas jag kommer iväg till Helsinki i september då de har en stor tävling, måste tvinga mamma!

Ja, nu ska jag nog gå och fixa lite grejjor till vår grillning idag,

Morro!

VADÅ LÄTTIRRITERAD?

Publicerad 2007-06-20 20:24:43 i Raaandom

Efter en lång dag av att jag slappat hemma hos mormor och kollat på Buffy (-the vampire slayer) avsnitt hela dagen (har lånat sista säsongen) så att alla tröttnat på dem förutom jag, så såg jag fram emot ett träningspass som jag skulle köra nere på Punkkus urheilukentä. Så hela familjen drog dit, några av dem skulle till gymmet och min moster skulle tajma min vila, så jag började sedan alltså värma upp med pendlingar och hela köret, men då...trumvirvel... kommer en man och säger typ att om jag skulle träna där så skulle det vara på egen risk för nu skulle dem spela fotbollsmatch där, och med det menade han att vi borde(läs skulle) dra därifrån. ÅÅÅÅH! Så då blev jag tvungen att köra intervaller på 120m osv på grus, och det gick ju inte!
så det slutade med att jag sprang 5 vändor på en grusplan, var irriterad och började vandra hem i 100år (ok jag överdriver) till min moster, eftersom vår skjuts hade försvunnit!
Det var ju ingen som försökte förstöra mitt träningspass med flit, och jag typ overreactar men ändå....
Ja, tro inte att jag är psykist sjuk nu, och jag ska inte ge er fler anledningar till att tro det så jag slutar nog skriva nu, men jag fick nog ur min "frustration" nu haha, och genast blev livet lättare plötsligt hahaha =)

Det är väl såhär jag funkar, skriver mobbade inlägg och börjar sedan skratta åt dem- that's me!
Ni borde prova det ;P eller inte haha

Oj, oj nu ropar min moster fika tajm! Det är inte samma moster jag skriver om hela tiden, jag har många, just FYI !(som betyder for your information för er som vill veta)
 så MOI MOI!

jag har blivit finsk nu,,

Publicerad 2007-06-19 19:41:30 i Raaandom

<----SMAK, snyggaste finska bandet asså!
Förutom att bli ännu mer finsk har jag sysselsatt mig genom att läsa 1000 tidningar (SOUSIKKI äger haha),
springa i mäktiga terrängspår med min moster och köra mördar pass på banan (2x8x200m helt själv i hettan kallar jag jobbigt!), åka flera mil till shoppingcenter som håller samma klass som Eurostop haha, spela gitarr och allmänt umgås med mina släktingar!
tisdag ska jag hem med morgonflyget, helt själv:O Och sen ska jag och Akiine utnyttja FF hemma ;P
Jaaa, vad finns det mer att skriva...på torsdag ska jag tävla - woho, i en liten "midsommar tävling" här i Punkalaidun.
Och grillning blir det på lördag med mkt folk gissar jag på eftersom mamma fyller år dagen efter.
men nu ska jag gå och mumsa på mer bullar och Sirkus aakoset godisar!! YUMMIE

moikka,

MY SUMMER HAS JUST BEGUN!

Publicerad 2007-06-14 19:49:31 i Raaandom

Tja!

Jag är jättetrött just nu´, idag har jag varit på Gröna Lund med Alexandra och efter nästan 5 tim där så känner jag mig helt slut, och fylld med socker efter allt godis! Men vad gör man inte om någon vinner 400g bilar(godis alltså ;P). Idag har jag också gjort något modigt, jag åkte Extreme, och den visade sig inte vara så läskig faktist!
Men roligaste idag var ju Flygande mattan och fotot vi köpte på Vilda musen haha.

Och det är så skönt med sommarlov! Jag kan bara sova ut, vara uppe länge utan att behöva tänka på när jag ska vakna nästa dag - woho! Och imorgon ska jag vara med Emma :),
och på lördag bär det av till Finland ett tag.

Där ska jag bo i en liten by som heter Punkalaidun, men den är väldigt mysig faktist och den har mycket löpmöjligheter, så man kommer väl se mig där varje dag springa runt, och träna helt själv på en jättefin bana ;P haha.
Och guess what! Min moster har bredband - yeah, och det är ju där vi brukar tillbringa dagarna,
om vi inte är hos mormor, eller mina andra mostrar och morbror, big familj haha.

Och på torsdagar är det tävlingar där, så då får man prova på det som finns, bra träning!
Fast då tävlar jag ju för Punkku (Punkalaidumen Kunto), får man vara med i två klubbar egentligen haha?

Men men, när jag kommer hem är jag som ny efter all lantis luft och sånt;P

Juste! Jag har ju börjat spela gitarr, och det är jätte kul! Min musikaliska syster var då min inspiration till detta eftersom hon lärt sig själv, så nu sitter jag hemma och lär mig C och Dm ackord och spelar all KEANEs låtar!

Det ska jag också underhålla mig själv med i Finland, och så ska jag såklart köpa massa godis och tidningar!

Jag måste bara säga, vet ni vilka hjärtattacker man får av att vakna till en klockradio? Det börjar med att man blir jätte rädd och dör, sedan blir man irriterad och sedan börjar man digga till musiken haha.

Idag fick jag äran att vakna till Justins röst i What goes around comes around hahah

Men Tjillevippen (stavar man så?)

HUG HUG:)

NU HAR JAG YTTERLIGARE EN I TANKARNA

Publicerad 2007-06-09 21:44:21 i Raaandom

Hallå!

Woho! Nu har dagarna gått fort!

Igår slutade jag nian, sedan gick jag på min syrras student på Rudbeck och åkte med på flaket!

Det var jätte kul och efter ca två timmar steg vi av på skolan igen och gick trötta på mot tåget hem, fast först bjöd ju Sandra oss på glass :D

Sedan dushade jag - mkt hade spilts på mig hehe - och åt en liten dinner med mormor & co, sedan drog jag och Issa och Emma och hyrde film(er) och snacks. Väl hos Emma kom Karro och sedan blev det mkt godis, fika, babbel och foton ;P

Sedan hade jag och issa gråtkalas, heheh

I onsdags badade jag Alma Sofia Alex i Edsviken på kvällen, och i torsdags var det niornas bal, daaans blev det mkt av :D

Och jag har ingen röst föressten, och det är nog många som vet vad jag menar haha

Jag hade ont i halsen i torsdags och efter balen den kvällen (där vi dansade som galningar) så har den vart hes och väldigt skärande haha.

Nu kommer lite foton från dagarna:
BALEN
image10jag & tess ^ o tess,iss,em,jagimage11
AVSLUTNINGS KVÄLLEN MED EMISSKARRO
image12

image13

Nu ska jag tebax till syrrans studenfest,

NJUUUUUUUUT AV SOMMAREN ALLIHOP, CIAAOOO

MIN ERFARENHET AV AM.FOTBOLL = MKT TACKLINGAR &POJKAR

Publicerad 2007-06-03 19:21:56 i Raaandom

Hello!

Ush, vet ni vilken känsla jag hatar, en känsla som verkligen är jobbig!
 Det är när man känner sig helt malplacerad, om man kan säga så, när det känns som man är på helt fel ställe och med helt fel folk. När man inte kan vara sig själv, eller kan kan man ju, men det känns som man är stel och typ inte har nåt att säga. Man vill bara bort därifrån och gå till dem som man kan vara sig själv hos, hos alla vännerna , där man kan skämta och skratta om knäppa grejer med!

Jag vet inte om någon känner igen sig men ja?den känslan gillar jag inte!

Fast när jag känner så, så längtar jag verkligen bort och går verkligen igång när jag får vara med mina kompisar och ha kul! :) Happy ending alltså;)

.

Men till något helt annat!
Idag så var jag i stan med Issa och vi skulle köpa bal och skolavslutningsklänningar + skor till dem.
Men det var lättare sagt än gjort! Jag köpte en klänning på Zarah som var väldigt fin,
men som tyvärr var lite för stor, så jag ska nog lämna tillbaka den.
Issa köpte två klänningar och en säger hon ska hon redan lämna tillbaka haha!
Våra shoppningar går alltid lika bra;p, men vi har alltid kul på vägen!

Tänk er det här:

Jag och Issa provade 5 par klänningar var i ett dubbelprovrum. När vi är klara går Issa först ut:

Expediten: Är du någon av dem här du inte ska ha?

Issa (helt seriöst): Alla

Och jag bara dör av skratt, för det lät såå roligt, och själv kommer jag sedan ut med lika många klänningar och bara lämnar dem till expediten! Sedan skrattar vi typ hela vägen ut, och det kanske inte låter så roligt men jag höll på att dö! Det lät såååååååååå roligt asså! HAHAH
.

torsdag är det ju niornas bal, och på fredag är det skolavslutning och samtidigt tar Akiine studenten, alltså min syrra.

Och det ska bli jättekul, först slutar jag nian, skyndar mig till Rudbeck för att hurra på syrran, sedan flak - woho, och sedan ska jag vara med Issa, Emma och Karro tror jag, och vi ska på någon konsert(?) eller nåt!

Kul ska det bli iaf :D

Nästa dag blir det en fest för syrran, och vår lilla lägenhet kommer väl var full med folk, och en massa människor jag inte sett på länge och sedan är det ju sommarlov, och den planeringen kan jag ta någon annan gång tror jag haha.

Och mormor och min moster kommer på torsdag ända från Finland :P haha,

Oj, vilket långt inlägg det blev!

Men nu ska jag draoooo!


Oj, juste vi gick inte vidare i Stafett SM i lördags (från försöken alltså) men det gjorde det andra Tureberg laget, jag vet faktiskt inte hur det gick för dem :S, det måste jag ta reda på, men min sträcka kändes bra iaf :)

BYE!

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela