yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

bosön nästa!

Publicerad 2010-02-25 16:11:51 i Raaandom

hej yaaaalll!
snart ska jag åka till bosön för första gången och träna, spännande!!

idag har jag ÄNTLIGEN lämnat in mitt religionsarbete!!! WOHO. Sedan har jag bara vart i skolan...haha. Och biljetterna till Talangshowen har släppts, så alla som läser det här KOM TILL CAFETERIAN PÅ RUDBECK OCH KÖR EN BILJETT :D

showen kommer bli awesööööme!!!



jag och mina vackra flickor!! 

SILVER PÅ JSM!!!!! det största jag gjort hittils!!!!!!!

Publicerad 2010-02-23 22:27:51 i Raaandom

heyyyy everyone!!!
ganska mycket har hänt sen senast.....JAG HAR TAGIT EN JSM MEDALJ :D :D :D:D min första mästerskaps medalj ever, och det blev silver på F19 1500m!!!!!

här är sista biten av liverapporteringen av loppet:
Borglund passerar 1000 m på 3.15 och alla tjejerna är fortfarande med så långt. Yolanda Ngarambe går upp i täten vid 1100 m och då spricker fältet upp något. Vid klockringning är det Ngarambe före Lovisa Lindh och det blir en vild fight mellan dessa båda under slutvarvet. Ngarambe vill inte ge sig men i sista kurvan kan Lindh skaffa sig ett försprång på ett par meter och hon utökar sedan det in mot mål och vinner på prel. 4:43.26. Ngarambe silvermedaljös och Caroline Högardh trea.

haha jag gillar att det var en "vild fight" och att jag "Ngarambe vill inte ge sig" xD

så himla gött alltså! Förra året kom jag typ sist i finalen eller nåt! Det var då jag gick in i väggen typ (som vanligt) och sprang så mobbat så jag och Fanny hade ett gott skratt efteråt ;D Men i år var det dags för mig att få silver - wieee :D

och helgen var också en såndär supernice löparhelg!! Tillochmed att tåget var försenat så vi kom till centralen 05.00 istället för 23.45 var kul och superkomiskt xD För jag skrattade typ hela vägen så att jag inte hann sova :P
Klas & company var typ underhållning #1! haha. Sen när jag kom hem så sov jag till kl 14.00 då akiine väckte mig!

jag och emma från skol-sm! glada vinnare :D


VEGANER KAN OCKSÅ ÄTA SEMLOR

Publicerad 2010-02-16 21:42:13 i Raaandom



Kolla här är semmelcupcakesen akiine bakade i helgen!!! Supergoda :D och typ nyttiga också, som vanligt dåra ;)



jag är btw lite inne på att bli buddhist nu. Eller okej inte helt på riktigt, men jag gillar buddhist grejjen alltså. Och munkar är så fina! Tycker ni inte det? Mormoner med för den delen hihi. Det var ganska kul hos mormonerna btw - mycket intressant och dom var snälla! Så jag är en nu religös in the making typ. Fast ändå inte för jag lyckas aldrig tro på något ändå. Men buddisterna verkar ha något på gång där tycker jag ändå :)



oh inte för att vara ett glee barn - men alltså den här låten är så bra när dom sjunger den! ahhhhhhhhh. avkoppling för my brainy. En sak till: jag pluggade på bra idag! wieeee. Jag har ju levt i plugg förträngin = alltså inte pluggat när jag verkligen borde ha. Så nu är jag duktig woho!

okej nu ska jag sluta skriva! men gör två saker innan ni surfar vidare:
1. lyssna på låten om ni vill känna frid (oj oj oj too much religion study varning)
2. gå in på www.veganpsycho.blogspot.com som är akiines matblogg :)

peace out a town! tut tut tut tuuuuuuut

lite frekshow

Publicerad 2010-02-16 19:23:53 i Raaandom

öööööö nu måste jag plugga! PEPP PEPP PEPP!!! jag mååååste göra religionen nu så jag måste hypea mig själv till det!! WOHOOOOOOOOOOO JAAAAAAAAAAAAA VAD KUUUUUUUUUUUL :D :D :D PARTY GÅNGER FEM MILJONER YEEEEEEAH BUDDHISMEN & HINDUISMEN WAWAWAWAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAG ÄLSKAR ATT SKRIVA ARBETEN JAAAAAAAAAAAAAAAAA DET GÖR JAG WIEEEEEEEEEEEEEEEE NU KÖR VI!!!!!!!!!!! TAGGGGGGGGGGGAAAAAAA MVG PLUSSSSSSSSSSS

hej hoPpppPPPPppppPPPPpppPPPPPP

Publicerad 2010-02-14 10:59:18 i Raaandom

Hey guyyyyyyyys!
Vet ni vart jag är påväg nu....till mormonerna i Enskede ;) Haha det är jag och några från min religion som ska göra ett studiebesök hihi. Ska bli spännande, även fast jag inte läst på om dom än! Men vi har faktist deras bibel hemma tro det eller ej!


Japp! Hmmmm igår tävlade jag igen haha. 400m det gick väl helt okej! Sedan så åkte jag till Tess för att sedan gå till Satelitten (typ en ny ungdomsgård eller nåt i sollentuna) för att maddock skulle spela, han och hans kompanjon var duktiga och roliga hihi. Sedan spelade melander också med hans band Chirping. Sen försökte vi göra ett och annat som inte funkade ....haha. Och åkte tillslut hem till mig och drack cola, åt en bit madagascar var (fattigt haha) och gjorde annat mobbat haha! :D

jag känner att det lär bli stress idag. Efter mormon grejjen ska jag på typ "Kick off" med Tureberg som håller på till sju. Jag orkar inte tänka på att jag säkert inte kommer kunna äta något middagen....Och sen skulle typ jag och klas göra klart historian, men jag måste egentligen hem och fixa klart religionen som kommer ta FEM ÅR.....bajs på mig själv asså. aja nu säger jag hej då och förtränger det jag nyss skrev!
bye

yeah

Publicerad 2010-02-11 22:42:05 i Raaandom

att vinna i globen kändes stort, att persa till 2.11 kändes knäppt stort men att vara med på friidrott.se är typ AAAAAAA STORT! Plus när jag såg mig själv på alla teve skärmar i globen hihi.
haha mobba mig inte för att jag är mobbad, men ja alltså just nu känner jag mig supercool haha :D

www.friidrott.se :D

Den här hapinessen påminner mig om när jag fick vara med på den dära landskampen i Göteborg i somras!! Wiee dream come true ungefär. Inte för att jag dreamat om just dessa moments men alltså jag enjoyar det här verkligen! Kunde jag tänka mig det här för tre år sen när jag tänkte att jag snart började bli för gammal för att börja träna löpning? "För gammal" lixom vad är det? Aja jag är fett glad och nöjd, wieeeeee

plugg plugg plugg

Publicerad 2010-02-09 19:37:05 i Raaandom

har precis börjat på mitt religionsarbete som ska in...imorgon. Bra planerat Yolandiiish.

aja nu ska sluta prata om mig själv i tredje person (eller vad jag nyss gjorde) och arbeta vidare. Och tänka på två bra saker när jag pluggar: 1. jag lär mig faktist nåt (ska inte underskattas) och 2. jag lyssnar ju på musik samtidigt och det är ju alltid nice!

hela världen (okej lite folk i sverige) började väl lyssna på markus kruegård för 100 år sedan, nu lite efteråt har jag också fastnat lite för hans musik. Inte så hysteriskt men jag gillar det! Speciellt pianot i den här låten:

detta och more är vad som spelas i bakgrunden i min pluggsession ;)

ey ey ey ey VISSLA

Publicerad 2010-02-06 23:39:34 i Raaandom

YO YOOOOOOOOOOOO!
my name is yolandäääääää and right now I'm in Trånkacity ;D

höhö. japp jag är hos min moster i Trångsund för hon har typ b-day party hihi. Fast jag är trött och vill sova haha! Förövrigt så kollade vi på Melodifestivalen tidigare tonight, och min fave man ola gick vidare - wieeee. han är så göllig haha.

Jag har även tävlat idag!! Premiär för 1500m i år och det gick bra! Kom tvåa och en sekund från pers :D men jag måste bli en daredevil nu asså - it is time! Bara köra galet typ haha.

btw det är så här jag ser ut när jag är hemma vid datan, hittade den på seijas data :P

haha jag är så stunning ut i randigt asså xD

okej det är dags för mig att dela med en låt som ni ska parta till! och det SKA NI GÖRA HALLÅ - låtarna jag lägger upp är typ samhällstjänst till allmänheten så ni kan be happy och släppa loss extra mycket i era liv:D

HÖJ så blir den ännu bättre. haha (nån löpare som läser? den här kom ju i gymmet förut om ni minns fast feat katy perry!)


ledig and freeeee

Publicerad 2010-02-05 13:00:41 i Raaandom

idag är jag ledig wieee! för jag har bara en lektion på fredagar och den är inställd plus så har jag vilodag idag för att jag ska tävla imorn ;)
så jag har chillat och haft det nice, och gjort några "ärenden" haha. Bland annat ansökt till några jobb - hoppas jag får dom!!!

aja, nu ska jag och akiine till stan! Jag ska köpa nya löparskor (tänkte skriva dojjor haha vilket ord asså) för mina galma har hål och lämna tillbaka några böcker på fulbright. Plus glida lite i solen och njuta. Kanske stop by att goodstore också hihi. Yes that is it! Nu ska jag gå ut och glänsa i D-vitamin!


haha

en bra sak också!

Publicerad 2010-02-03 22:13:32 i Raaandom

man ska väl inte använda en blogg för att ta ut ilskor på folk, men jag sa ju inget om någon i förra inlägget, eller hur?

aja nått glatt att säga måste jag väl också tillägga.

Det finns också människor som lyssnar och förstår mig. T.ex Sofia the one and only Backman som jag åt och fikade med idag :D Först åt jag falafel haha för jag hade ätit typ noll lunch, och sen drack jag varm choklad på Waynes - mmm :)

I've missed that girl asså. Vi är super sämst på att ses, vi är bara här och där hela tiden far away från varandra. Förövrigt känns det som om jag är super sämst på att ses med alla typ. Bästa exemplet är väl Isabelle haha. Eller Fanny. Eller hitta på något kul med Akiine. Eller Alex. Och Julia. Jaa bra jobbat yooooolanda!
 
jag och my girl backish längst till höger! i somras aaaaahhhh

detta är inte ett hat brev mot nån, bara min feeling okejJJ.

Publicerad 2010-02-03 21:30:59 i Raaandom


att gråta på gympan är inte helt okej!

gissa vem som gjorde det? jag såklart! och brukar yolanda gråta bara så där (in public iallafall)?. Nope!
Till och med när jag gick på fotboll och gjorde illa mig så att det gjorde superont så grät jag ALDRIG. Jag härdade!
MEN. När jag tycker något är fel eller orättvist eller jag vet inte vad så blir jag:
1. arg
och om personen inte fattar vad jag menar och ger intryck att jag t.ex är ett freak (okej jag överdriver) eller inte fattar vad jag menar så blir jag:
2. arg nummer två
men sedan går det över till:
3. arg blandat med tears!!!!!!

och detta 1,2 och 3 scenario hände idag på gympan - inte okej någonstans!


så vad är min slutsats? jadu. Att någonting är fel när jag gråter på gympan! Och det är inget fel på mig jag talar om då, utan någonting annat. Vad fick mig att gråta? Inte någon skada utan en attityd!!!
Jag tycker inte om att känna att någonting är omöjligt (för ingenting är det!). Och idag kände jag att dyka upp och hämta en liten docka var omöjligt just i den stunden så jag behövde pepp och råd. Och det fick jag av bra homies. Men när jag känner press av t.ex någon som inte alls förstår någonting av vad jag snackar om (eller vill förstå) så blir det en dålig ekvation.
Min omöjliga känsla plus noll förståelse = diasaster.

Asså bajs på dig. Förlåt men du är dum. Japp jag skyller på dig för du var inte pedagogisk idag! hej då.

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela