yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

PENNSYLVANIA HERE I COME!

Publicerad 2010-09-30 00:10:04 i Raaandom

heeey guys!
sitter just nu utomhus och skriver detta. Ganska cool va? haha. Upptäckte idag att jag får trådlöst internet överallt på campus - wiee :) så jag har skypeat utomhus lite idag, för guess what: nu hinner jag skypea mer eftersom jag slipper sitta på rummet och göra det!! :D

idag har varit en ganska random dag. Ingen träning för det är onsdag dock, men gått på mina två lektioner och sedan lunch och häng med svenja. Gött! Vi har varit utomhus hela dagen och pluggat och bara hängt, istället för att sitta inne i bibblan. För som sagt, man måste plugga varje dag :P Snart ska jag gå och äta middag med valerie och sen ska vi gå på en föreläsning om islamofobi som jag tycker verkar intressant. Imorn ska vi sedan upp tidigt för att åka till PENNSYLVANIA och tävla- yaaay! (9 timmar med buss haha)

På fredag springer jag sedan 6KM - första gången den sträckan och det ska bli spännande! 

öö btw igår hade jag min första exam. Som gick bra!!!! WOHO :D

okejj nu ska jag gååå för jag fryser lite haha.

här är en poppis låt i USA haha (eller i somras tror jag höhö)

NEFELI - BÄSTA LÅTEN 8)

Publicerad 2010-09-26 16:17:39 i Raaandom

Heeeeey!

ÅH VET NI VAD JAG GJORDE NYSS. Jag skulle till vårt gym för att cykla (men mest för att kolla på mtv haha) men det var stängt, så jag ba bäääjz. Men iallafall på vägen tillbaka till mitt rum så kom jag på att det står ett piano i våran "common area" där man kan hänga om man vill :P Så jag gick dit....och spelade :D!!!

Wieee trodde aldrig jag skulle bli såhär excited över ett piano haha. Mamma och pappa sade alltid att jag skulle uppskatta mina piano lektioner när jag blev äldre, och here I am! 100% appreciation! (haha mitt nya talesätt). Nu ska jag söka på mina favvo låtar och skriva ut noterna så jag kan spela ordentligt hihi. Ser fram emot att ha piano fest i the common area xD

Jaja nu ska jag gå och duscha! För om en timme ska vi gå "apple picking" med kill-laget för att bonda. Jag kommer typ plocka ett äpple för man måste ju betala för hur mycket det väger haha. Snål ladey! 


jag pekar på tröjan, inte tumme ner haha!

INTEGRERAD LADEY!

Publicerad 2010-09-23 04:32:17 i Raaandom

Yo yo!!
Idag är det en speciell dag fööör idag har jag varit i USA i 4 veckor!! :O wöööööw hihi. Knaas gånger en miljon!

Det längsta jag varit hemifrån är två veckor, och det var när vi åkte till Portugal i år, så det här är ju ett big step för mig, and mankind! (not).

Och jag ska erkänna en sak, make a confession! Jag hade ganska mycket hemlängtan ett tag, det började när skolan började och slutade faktist så sent som förra veckan. Ni kanske märkte att mina inlägg blev lite mer som förut eller nåt haha. För förra veckan bestämde jag mig för att: nej nu tänker jag inte vara inne på skype alls och korta ner mitt fb besökande - för det gjorde bara att jag saknade alla hemma ännu mer. Så jag hade skype paus och minskade på fb. Och det hjälpte tror jag i kombination med att hemlängtan går bort av sig själv. SKÖNT :)

Så nu har jag inte hemlängtan längre, utan börjar känna mig hemma här liksom. Jag har integrerat haha! Jag märker inte längre av att jag går i en skola med typ 15000 elever, jag menar jag har blivit homies med vegankocken och en av kassörerna, haha borde kalla honom "marché-mannen" (höhö förstå kopplingen med min motsvarighet i sverige) och jag hejar på folk på campus. YEAH 100% INTEGRATION! Haha.

Så woho I'm happy! Idag hängde jag föressten med tyyyp mina allra första kompisar jag fick här, svenja (från tyskland) och robert (från sverige yeah!) och valerie såklart! Hihi det var kul :D



Så tips till alla människor, om ni känner hemlängtan nån gång så luta er tillbaka och relax - det kommer gå bort! PROMISE. Det lärde jag mig iallafall :)



MIN WEEKEND minus fredag!

Publicerad 2010-09-22 03:51:05 i Raaandom

Wieeee, det började med att vi åkte till Massachutes (3timmars bussresa) för att springa UMass Inviational :D Yeah! Loppet var 5KM som vanligt och gick jättebra! Sprang en minut fortare än förra veckan, men nu fanns det bara en backe också så det förklarar saken! Lyckades iallafall springa in under 19min - yay :D Och vi var 80pers som sprang, wööw fast det märktes inte haha.

Efter loppet hade några i lagets mammor fixat värsta buffebordet framför vår buss, så vi festade på gratis mat i några år innan vi åkte hem! När vi kom hem var det bara att duscha och äta för att gå på bio med några i laget :) Vi såg Easy A, en ny typ highschool film och den var bra. Och i USA får man inte förbeställda platser i salongen så vi var tvungna att sitta näst längst fram haha.

Efter bion så vare dags för nästa aktivitet höhö: några killar i laget hade parteey i sin apartment. Yeah haha. Så vi drog dit och dansade loss ;) Den här festen var så mycket roligare än förra så det blev lyckat! Och eftersom små händelser skedde under kvällen så var det ganska kul på frukosten dagen efter, då alla från festen på något sätt råkade äta samtidigt. Så slutade med en tre timmar lång frukost, jag hjärta the grundle som är stället där vi alltid äter frukost :)

På söndagen åt vi mest, tränade, åt igen. Juste, jag och kirsten pluggade ju också i bibblis. Och det roligaste är att nästa gång vi pluggar där så ska vi gå till den tystaste våningen, prutta jättehögt och sen glo på alla. Hahahahahahaha! Hon är verkligen inte blyg någonstans!

Här kommer iallafall lite bilder som jag tog i Massachutes:

val, kori, katherine och jag!

lite av banan vi sprang på ;)

coach och vår assistant coach! Haha och coach är inte ond eller nåt, han skämtar bara med sin allvarliga min :)


jag och sara har samma b-day så vi fick tårtan dedicated till oss på vår lilla buffé fest efter loppet :D


först alexa & jen, och sen jen igen och hon går alltid runt med godis haha!


kirsten framför våra coola buss! CATAMOUNTS :D


kirsten och andra sara får avsluta detta bildspel!

nu ska jag hämta tvätt, adios!

jag svettas för att jag pluggat så mycket. haha.

Publicerad 2010-09-21 04:15:48 i Raaandom

hej hopp!

- jag har pluggat HELA dagen och njöt bara av livet när jag åt lunch, middag och hade paus och snackade med en annan swedish ladey här: åse som kallas ace för att ingen kan säga åse haha. Det är kul att snacka svenska för ingen förstår och alla glor. Haha. Så det gjorde vi i bibblan som är mitt häng nummer ett. Fast man kan ju ha kul där också, haha, som igår när jag och kirsten, en i laget, pluggade på andra våningen där det är knäpp tyst och hon började prutta haha. Med flit alltså. (ännu bättre!!!)

- jag hinner aldrig skriva något här för att jag...PLUGGAR. Men jag ska göra ett inlägg om #1. min födelsedag och #2. min helg för den var spännande! Mycket olika saker hade jag för mig.

Men nu måste jag sova för jag har ju träning 07.00 och jag och val vill helst sova innan elva :P Igår gick vi och lade oss halv tio för vi var så döda. Haha.

OCH BTW. den där supersnyggingen är senior. Japp, där var mina chanser borta med vinden!




elleee???;)

godnatt hihi.

hey hey heeeeey!

Publicerad 2010-09-17 23:26:04 i Raaandom

heeey guys!!
som sagt så SKA jag göra ett inlägg om min födelsedag (jag är verkligen excited om att skriva om den haha) men då behöver jag mer tid så det blir ett fint inlägg hihi.

Hmm här kommer del 2 på följetong! Det var roligt på mötet hihi ;) Asså när ni får höra vad mötet handlar om kommer ni skratta. HAHA. För det är ganska komiskt men aja. Efter mötet så gick jag och en tjej och fikade på stället som jag bor 200m ifrån: the marché! bästa stället :D och så kom hennes killkompis, och det slutade med att jag fick två coola kompisar haha. Nej men dom är typ dom första människorna (förutom hela mitt lag som är bäst och några av mina internationella homies) som jag känner att yeah dom här kan jag ha roligt med höhö :P
Plus så var dom äldre än mig - ganska legit! (mitt nya favvo ord som jag inte vågat använda än i verkligheten haha)

imorn ska vi iallafall tävla! wooooh :D i Massachutes! Och vi åker 06.30....hjalp. Så snart ska vi gå på bio med några i laget och kolla på "Easy A", typ en ny highschool film som verkar bra :D (undra om den kommit ut i sverige - hoppas inte moahah för jag vill vara cooool)

idag har jag varit deppig i en timme och peppat med justin beiber haha, för jag fattade ingenting på historian. Sen pluggade jag lite, åt lunch med en international gal som jag: Thalia och hennes roomie och sedan gick jag till Morgan och Marissa (två från laget) och hämtade min födelsedagspresent av dom: en vegan cupcake :D yaay den var supergoood :D

okej lååångt inlägg, och här kommer några bilder från förra helgens tävling (som jag inte ens berättat om, bajs!)



det ser ut som jag leder men det gör jag inte haha. Kom typ 23:a av 65 eller nåt :P

wieee :)

FÖLJETONG YEAH hihi

Publicerad 2010-09-16 21:39:41 i Raaandom

jag säger det igen, jag ska tillägna ett inlägg till min födelsedag MEN först: okej jag är nervös för jag ska på ett möte där snygg_kille ska attenda. HAHA. jag vill att valerie ska följa med men det går liksom inte. Kan inte skriva här varför men det är en ganska rolig anledning. haha! jag orkar inte vara nervös men can't help it :P Ska kanske ta och bli lite tipsy innan? HHAHAHAHAHA SKOJA

Btw så hoppas jag att typ ingen förutom ni som känner mig bra läser detta för ni andra tror säkert jag är ett freak haha. Då får ni tro det för jag kan ju inte deny att jag inte är lite crazy in the coconut, because thats the way to be :D Men öh vad jag snackar jag ens om? Jo jag är nervös! ÖH wish me luck

HJAAALP

cool_tjej utanför ett sorority hus - ja dom finns på riktigt!



okej PEPP mode: "i've got the magic baby" hahahah

hahahahahah mobbad tjej!!!! förlåt men är tvungen

Publicerad 2010-09-16 01:26:52 i Raaandom

jag ska skriva om min födelsedag som var helt perfekt SNART! men måste bara säga:

okej jag har typ spanat seriöst på EN kille av typ 13000 pers. Okej jag har spanat på fler men glömt bort dom efter typ 5 sek. och gissa vad som händer?

Den här snygga snubben (mitt span) som jag inte ens känner, har aldrig pratat med honom, kommer fram till mig på Campus idag och ba "du bor på ATM right?". EH JA. o-m-g. HAHA. Gissa om jag var glad_tjej_91? 

 Och alla ni som känner mig good enough fattar väl också att jag kommer överdriva alla händelser från och med nu och typ vara kär. Och ni vet väl då också min definition av kärlek, som typ inte kräver några känslor alls, så yep im in love. Så enkelt är det! HAHA

GOTTA GO BYE hahahahahah

whats uuuup? :D

Publicerad 2010-09-08 05:19:50 i Raaandom

Heeeey people!!!
whatcha doooing? Själv chillar jag galet i mitt och val's rum, lyssnar på lite musik och svarar på mail, medans hon håller på och pyntar en av våra väggar och det ser ut att bli väldigt cool! jag gillar :D

hmm vad har jag haft för mig på sistone!
- jo vi sprang en "time trial" på 5KM som var som en tävling inom laget, och förberedelse inför våra terränglopp som are coming up :) och det gick jätte bra, woho! sprang för första gång ett terränglopp utan känslan av att vilja bryta varje sekund :P så jag är superpeppad på att springa terräng, cross-country here i come! GO CATAMOUNTS :D

- Nära döden upplevelse, eller inte haha. Men vi var och badade i lördags med några från laget + några från killarnas lag och...hoppade från en klippa ner i havet! Haha, det var hemskt. Jag blev övertygad till att göra det, och efter det så frågade alla ba: "it was soo worth it huh?" och jag ba "eehh neeej!!!" hahah. Men jag är stolt över mig själv och det verkade alla andra med höhö. Men aldrig mer!

- Igår var det labour day, och en väldigt skum dag för mig! För efter träningen som gick bra och sånt så började jag se konstigt, fick jätte ont i huvudet och spy-känslor. Det slutade med att jag låg på golvet och sov i x-antal timmar, samtidigt som jag sprang till toaletterna för att jaa...spy haha. Tydligen hade jag fått migrän, för att jag dagen innan typ haft fest med kakor och godis och glömt bort att äta lunch haha. Så när jag tränade på morgonen hade min kropp ingen energi att gå på. Ooops. Men vi var så worked up över vårt  nya kylskåp att vi glömde lunchen :P

okej vi kör några bilder! från vår cliff-jumping ;)






och val just nu :P


nu ska vi typ sova!!! cya laterrrrR :D


AMERICAN GAL HAHA

Publicerad 2010-09-03 04:28:05 i Raaandom

Heeey guys!!!!
Hmm vart ska man börja, JAG ÄR I USA!!!! wöööw :D

haha, jag kan börja med att säga att det är superdupervarmt här! Asså dödligt :o Ingen kan somna på nätterna, och vi har alla fönster öppna nu, vår fan (vad heter det på svenska??!) på och dörren öppen till korridoren MEN INGET HJÄLPER. Igår tänkte vi tillochmed kanske sova ute med några tjejer från laget som hade provat den någon dag sedan haha. Skulle inte Vermont vara kallt? haha.

Appråpå laget, ahh så himla snälla tjejjer asså! Och några knäppa, wieee jag gillar :D Blev verkligen chockad över hur öppna och snälla alla var, lätt tummen upp för dom!

Finns så mycket att säga så jag inte vet vart jag ska börja, men jag kör bara!
- Okej 3 veganer i laget, ööhh coolt ellerhur?!! :D Och typ 100m från Marsh där jag bor finns BÄSTA MAT STÄLLET EVER! Längtar efter att äta deras vegan food varje dag!!!!!

-OCh min roomie heter Valerie, bästa roomien azzå haha. Funkar perfekt för oss att bo ihop :)

ÖÖhh alla har longboards här, jag skrattar och gråter på samma gång. Snygga killar men jag saknar min brädizzz.

- Vi har träning 07.15 varje dag!! Dödande men skönt :) Jag älskar att äta frukost med laget efteråt, blir roligare för varje dag :D För först satt jag bara där, sen började jag typ småprata och nu har yolandishh börjat komma igång så nu har jag börjat skämta o skratta åt mina egna skämt i x antal år haha.

- USA är coolt. Asså allt är coolt. Vet inte hur jag ska säga det men typ i Sverige lyssnar jag på min ipod när jag går någonstans för att det är kan bli tråkigt haha. Men här bara glor jag på alla o ba gliiider. hihi.

aja får berätta mer nästa gång så detta inte blir en novell!
VI VAR PÅ WALMAAART !!!!!!

VALERIEEEEEE :D

JAG SER KNÄPP UT MEN ÄNDÅ STARBUCKS<3<3<3<3<3<3

ALLA FRESHMEN !!

en del av mitt rum! (är dock INTE klart haha)

litet va? haha men mysigt hih (eller vid första synen tyckte jag inte det, men nu känner jag det haha).
Observera vänster sida om fönstret som är vår framtida inspirationsvägg :D


nu måste jag läsa lite historia och sen sova! pöZZzzzz haha

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela