yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

TISDAG!

Publicerad 2012-10-31 02:45:00 i Raaandom

Tilda skickade nyss det här klippet till mig och jag dog av skratt!!
 
 
Tack för ett gott skratt Tilda, jag behövde det i min lilla pluggpaus haha.
 
Annars så har jag återhämtat mig från vår conference tävling i helgen haha, firat lite Halloween och hängt runt som vanligt! Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag är heelt död. Förutom att plugga idag och typ dö efter träningen så har jag ätit middag med Ben & Alex, och sen kollade vi på "The Real Maine", en kort film som handlar om några college löpare som tränade ihop förra sommaren och gjorde en film om det. Den var okej, och fick mig att längta till sommarträningen som jag aldrig hade i somras...haha. Sen skypade jag lite med pappa idag som gav mig nya anekdoter som vanligt :P Pappa är också en väldigt kontroversiell man som en dag kommer skriva en själbiografi som kommer vara en blandning av en komedi och provokation HAHA. Plus, så kommer han lägga till massa citat i slutet - hans nya hobby och 100 bilder. Haha.
 
Aja, sleepy time! CHERIOOOOO

HELG!

Publicerad 2012-10-15 04:06:00 i Raaandom

Min helg i bilder:
FREDAG:
Lite häng hemma hos Val, Kaleigh & Sarah (tre av tjejerna i laget) efter att de flesta tjejerna och killarna tävlat
i en liten cross-country tävling 20min härifrån! Team bonding, woup woup haha.
 
LÖRDAG:
 
Först åt jag frukost hemma hos Varun och Tyler, för Val var där och gjorde veganska pannkakor och annat gott - YUM! Sen gick jag Tyler & Mal runt på campus och började spela in våran första musikvideo - som jag är med och sjunger i nu!! :D
 
Sedan gick jag och Hilary downtown och pluggade lite på cafét Uncommon Grounds med Kirsten, Julie och Val! Men efter någon timme var det dags att vandra upp till campus igen för jag och några peeps skulle på äventyr!
Äventyret var en fest som Tyler blivit bjuden till mitt ute i ingenstans! Så vi åkte dit där det fanns mat, en stor brasa och massa folk som bara hängde och dansade. Meningen var att man skulle sova över och campa i hans trädgård = skog! Så jag Sydney, Brian och Varun trängdes i ett litet tält på hans baksida, och vad vi inte visste när vi gick och la oss var att vårt tält läckte haha, så när vi vaknade på morgonen var allting blött och massa pölar låg utspridda i tältet!
 
SÖNDAG:
Åkte vi hem 06.00 för att bilen vi åkte dit med skulle hyras ut till någon annan. Så då sov jag i några timmar innan vi hade träning klockan 10.00. Sprang en liten runda, och sedan lite skype och ännu en gång vandrade jag ner downtown för att plugga på ett café. Idag blev det New Mooon, och jag pluggade lite där med Kirsten, Val och Tyler och åt lunch. 
 
Seeen gick jag hem till Val en snabbis, och sedan tillbaka till campus för att äta middag med laget och två recruits (som ska börja college nästa år och hälsar på UVM). Sedan hamnade jag här i Sydneys rum för att plugga lite mer, och nyss blev vi tvingade att vara med på "Core o'clock" som är när folk i vår suite samlas och gör styrka i en kvart. Jag brukar alltid rymma när det är dags haha för ofta jag vill göra styrka halv tio på kvällen?! Haha, aja jag överlevde men nu är jag svettig...kuuuul. Not! Haha.
 
Aja jag borde gå och lägga mig nu för att jaga ikapp lite förlorade sömntimmar (haha jaga), 
imorn började en vecka med 2 midterms prov och 1 take-home midterm, gissa vad jag kommer göra hela veckan...PLUGGA! Allt är som vanligt alltså haha,
 
CHERIOOOOOOOOOOOOOOOO
 

Infiniti Brown

Publicerad 2012-10-10 03:54:00 i Raaandom

Efter några veckors hets så är jag tillbaka, haha! 
Att läsa 18 credits är ingen lek (6 kurser), så dom senaste veckorna har jag haft fuuuullt upp, men nu kommer jag ha det lite lungt - i någon dag eller två så jag passar på att skriva här. Haha.
 
Idag så unnade jag mig en pluggfri dag, och hängde lite med Mal aka Galactic Brown. Han började rappa i somras, så i början av terminen pratade vi om att han borde börja uppträda i Burlington och sånt, och vips så hade vi massa planer och jag blev hans manager: Infiniti Brown, som är mitt artistnamn haha.
 
Så idag åt vi middag med en kille som designar sina egna t-shirts för att se om vi skulle kunna få låna några till musikvideon som vi ska spela in på fredag, och det fick vi woup wouppp :) Haha, jag älskar sånna hära random projekt!
 
Annars så har jag också tävlat två gånger de två senaste helgerna:
- 6km på Lehigh University, där jag sprang 40sek fortare än förra året, woho!
- 5km på New England Championships i helgen där jag persade med 20sek och där vi som lag kom TVÅA!!! Så vi är tvåa i New Englands YEAHHH :D
Halva tjejgänget på Lehigh :)
Haha, jag Val och Kirsten leker coola på vårt hotell förra helgen innan New Englands! (dåålig kvalite)
 
Jag och Martin hade också vår "Swedish Party" förra helgen som blev superlyckad!! Efter det lyckades jag sorgligt nog bli sjuk meeeen jag hann bli frisk precis dagen innan tävlingen i helgen haha och jag lyckades ju persa också så slutet gott allting goooott :D
kirsten hjälpte till att fixa innan festen!
killarna jag hade middag med idag, längst ut till vänster Galactic Brown!
 
Klockan är inte ens 10 men jag är suuupertrött, det är nog sleepy time nu för imorgon väntar lite våt-väst kl 7 på morgonen - yihooo! Haha,
 
CHERIOOOOOOOOOOOOOOOOO
 

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela