yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

dagens fråga: vart finns det jul jobb?

Publicerad 2012-09-22 15:32:00 i Raaandom

Hej hopp!
Är det någon som vet vilka extra jobb det finns att söka inför julen? Haha. För mamma mailade mig nyss om att jag kanske borde börja söka till ett extra jobb att ha under julen när jag kommer hem. För jag jobbade ingenting i somras och levde loppan haha och det var det värt meeeen jag behöver lite inkomst senare på året känner jag! Och föressten, Linnea jag tvingar dig att svara på min fråga (hon är buisness kvinnan nummer 1) hihi.
 
Men iallafall, här har vi min fredag:
Först hade jag mina 4 lektioner (hjälppp), och sen började jag organisera en liten träff med alla nya freshman killar och tjejer från cross-country laget för att få dom att bli kompisar! :) Först åt vi middag på campus och sen gick vi hem till Varun för att kolla på film och hänga lite, för killarna hade träning tidigt på morgonen dagen efter. Så förhoppningsvis känner dom nya killarna och tjejerna varandra bättre, som var mitt mål! Det är lite skumt att vara junior nu och visa dom nya freshman folken runt och så - man känner sig så gammal ibland!
 
Förövrigt så är mitt nya alter-ego att jag är 19 och inte 21 HAHA. 21 låter ju som en gammal kvinna i rullstol, jag är inte redo för den där åldern ännu!
 
Aja, nu måste jag gå och äta frukost! Idag väntar intensiv plugg med Kirsten och Austin downtown på nåt cafe, sen ska jag ge ut te "samplar" med Varun innan ASAP Rocky uppträder i vårat gym och seeen ska jag på en dansuppvisning med min dans klass. Så idag väntar en lång dag,
 
CHERIOOOOOOOOO
förra veckan downtown efter att jag och Val gått på Bikram
pannkakorna vi lagade!
innan "min" födelsedagsfest förra helgen som jag var typ 2tim sen till haha - årets skämmmmt 
suddig bild men det här är när Brian sjöng till oss igår, alltid lika bra!!!
 

PLUGGGGVARJEDAGHELADAAAAN

Publicerad 2012-09-21 03:59:00 i Raaandom

Nu har jag inte skrivit på 100 år igen, inte bra! Haha, måste komma in i "blogg-flowet" igen som jag och Linnea 
skypade om idag - aka jag loggade in på skype! Är ju inte precis vanligt i mitt liv, som dom flesta som försökt nå mig på skype nog har insett nu haha. Men idag skypade jag med Linnea och Johanna wiho! Sen började min dag på riktigt med lektioner och massa plugg. 
 
Så just nu sitter jag här i mitt dorm med Varun och har precis slutat plugga för dagen! Ochhhh jag måste gå och lägga mig typ nuuuuu för vi har träning klockan 7 imorn och dom senaste dagarna har jag inte sovit så mycket...
 
Här kommer en låt jag lyssnat på typ 1000gånger idag! Först skrattade jag ihjäl mig när jag hörde låten spelas i mitt dorm av en viss person för han spelade den hundra gånger på rad men nu har jag själv gjort det HAHA
 

Min födelsedag i ord och en bild! :D

Publicerad 2012-09-15 15:04:00 i

Wiho! Dagen började med att jag vaknade upp och såg "Happy Birthday" skrivet i Dominos på golvet utanför mitt rum, och några födelsedagskort från Katie, Syd & Lauren! :) Sen var det dags att åka till University of New Hampshire för min säsongs debut i cross-country med mina favorit tjejer! :D Jag var positiv inför loppet men förväntade mig ändå inte så mycket eftersom jag inte har sprungit mycket alls sen juli, meeeeen tävlingen gick jättebra!! Jag var bara 5 sek från mitt pers som jag sprang i slutet av säsongen förra året, och kom 8:a i loppet totalt: supernöjd!! 

Direkt efter så kom Kirsten fram till mig med en tårta som hon gömt hela vägen till tävlingen haha! Mmmm så den åt vi alla tjejer upp såklart haha, alla som känner mig vet att det är allt eller inget med godsaker. Ge mig en 5kg godis påse och jag kommer seriöst att försöka äta upp den tills jag typ dör. Haha!

Mmmm, tårtan och Kirsten! Det här var bara början på dagens "treats"!

Sen åkte vi den 3,5tim långa resan hem, och när jag kom tillbaka så hoppade jag in i duschen på dirren och gick sedan till "The Redstone Lofts", som är typ ett lägenhets-hus (är det där ens ett ord..?haha) där Varun & Aaron och några andra killar bor, och så hade jag ett pyjamas party med några kompisar! Vi hade alla på oss våra pyjamaser, och så hade Val bakat en miljon godsaker som vi åt, och så hängde vi lite först och kollade sedan på "The New Guy" som jag sett typ tusen gånger med Akiine förut haha. Sen spelade Brian lite gitarr som vanligt och sen vandrade jag hem i regnet och sov i några timmar,

och nu är jag här! Och birthday weekend, som vi kallar den, fortsätter! Jag och Val ska på Bikram Yoga, som är jobbigt men på ett roligt sätt haha, plus att vi är superstela (eller iaf jag) så vi måste bli lite smidiga wiho!

Senare väntar "team bonding" med tjejerna i laget, lite bak med Val och sen på kvällen ska jag Kori & Sarah ha en fest för att fira våra födelsedagar som vi alla hade den här veckan! Nu måste jag gååååå innan jag blir sen som vanligt! CHERIOOOOOOOOOOOO OCH TACK ALLA SOM GRATTADE MIG :D<3

SEPTEMBER, min favorit månad!!!!

Publicerad 2012-09-13 17:22:38 i Raaandom

Hejsan hoppsan!
Det var länge sen jag skrev här, men nu när jag är tillbaka i USA så känner jag att jag måste dokumentera mitt liv igen, jag vill kunna kolla tillbaka i bloggen om typ 10 år och veta vad jag gjorde med mitt liv en gång i tiden!
 
Jag är alltså tillbaka i Vermont igen, och har precis påbörjat mitt tredje år i college. Junior year, GALET! Jag kommer aldrig glömma första tiden som freshman på UVM...haha mobbad_tjej. Jag hade väärldens hemlängtan, var typ patetiskt och räddd/nervös inför allt haha. Om jag jämför med nu, så har jag kommit SÅ långt! Det är lite coolt att kolla tillbaka och inse hur jag har skaffat mig ett liv här i Vermont, t.ex att man börjar sitt liv här med noll vänner och nu har hittat massa bra vänner :) Efter min första termin här med min hemlängtan och typ kris (haha), lärde jag mig att jag kan klara av allt! :D
 
Men iallafall, jag har fått ett nytt boende igen, och den här gången bor jag i en svit, som jag delar med 5 personer (sydney, katie, martin, perez och phil)! Förutom det så bor det 12 andra personer på andra sidan korridoren, så det finns alltid någon att hänga med! Typ 90% som bor på vår våning är med i vårt track/cross country lag så det är så vi känner varandra :) Men i år har jag ett eget rum, som är FÖRSTA GÅNGEN i mitt liv som jag har eget rum! Hemma har jag ju alltid delat med Akiine, och de senaste två åren bodde jag ju med Val (som jag ska flytta ihop med nästa år igen, när jag tar steget och flyttar utanför campus!)
 
Så nu sitter jag här i mitt rum efter träingen och chillar lite! Cross-country säsongen har börjat men jag har inte hunnit tävla än för jag har haft lite problem med min ljumske sedan i somras, MEN, imorn ska jag tävla!!!! :D :D Jag har kunnat springa mer och mer dom senaste veckorna, och imorn fyller jag också år så då är det banne mig dags att tävla, wieeee längtar!
 
Ps. jag fyller 21, hjälp! Men aja det är ju kul att leva så jag får väl uppskatta att jag blir äldre även om siffran känns läskig haha...Jag är nog den enda i USA som inte typ dör av glädje för att jag fyller 21. Men det är inte som om jag kommer uttnyttja min siffra för att köpa alkohol för jag dricker ju ändå inte, så 21 känns inte så speciellt, bara gammalt haha!  Meeen den ska firas med mina bästa homies här, så det ska bli kul! :D Jag har bestämt att jag ska ha en liten "gathering" med mina favorit peeps och så ska vi typ äta tårta, skratta och ha kul! :D Sen på lördag ska jag nog samla ihop några andra oldies, och så ska jag se vad Burlingtons nattliv har att erbjuda haha! Förhoppningsvis mycket dans och roliga människor!
 
nuuu ska jag nog ta en duschh och göra mig redo för dagen! CHERIOOOOOOOO
MIN ROSTER BILD!
förra helgen när vårt lag sprang sin första cross-country tävling! Jag, sara & lauren stod och hejade på dom istället!
vårt cross-country lag! och vi försöker härma en kille i vårt lag som gjorde en speciell pose i sitt roster foto haha.

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela