yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

2012

Publicerad 2012-03-20 01:09:13 i Raaandom


Woops! Insåg nyss att jag inte skrivit här sedan jag var hemma i Sverige HAHA! Inte okej. Haha. Jag vill ju minnas alla tider i mitt liv och det är ju därför jag skriver här (plus för att hålla lite folk uppdaterade haha) så nu får jag banne mig skärpa mig!! MYCKET har hänt sedan jag skrev senast, och det kanske tar några inlägg att komma ikapp, men jag vill ha allt dokumenterat sååå....

Sedan året 2012 börjat så har..:
- Akiine kommit och hälsat på i Burlington!!!!!!!! ÅRETS HÄNDELSE TYP. Mer om det sen, men kort sagt hon älskade det och klickade med alla mina kompisar här - YES!!!

- Äntligen varit i Montreal, Canada!!!!! Kanada ligger bara en timme härifrån och vi har pratat om att åka dit i nästan två år nu, så när Akiine var här så åkte vi tillslut på äventyret!

- Jag har persat på 800!!! (och på 1 mile, men det var nog väntat haha..) Jag vann också 800m i min conference för första gången, och en av höjdpunkterna var också när jag Julie Marisa och Jen gjorde ett skolrekord, banrekord och tävlingsrekord i Boston när vi sprang 4x800m! SÅ kul :D

- Jag har varit i Santa Cruz, Kalifornien och hälsat på Emma med Val Bo & Sydney, ahhh UNDERBAR resa! Emma kom aldrig tillbaka till UVM den här semestern så det var suuuuperkul att träffa henne igen - grät några tårar på både dit och hemresan haha. Mer om den resan kommer sen, men en liten sneakpeek: vi roadtrippade på Highway 101 längsmed The Pacific Ocean (vad heter den på svenska?) ner till Los Angeles och tillbaka - GALET!


ett inlägg var ska nog dedikeras till dom där händelserna!

Nu måste jag plugga vidare, men den här gången kommer jag tillbaka :D
CHERIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela