yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

back in burlington!

Publicerad 2011-04-18 03:09:46 i Raaandom

ehhhhhh California was AWESÖÖÖÖÖÖMEE!

men nu har jag en miljon läxor........så tills vidare, dos bilder!



efter typ noll timmars sömn inatt kommer jag zova zom en ztock!

ZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

"FREE CONE DAY"!

Publicerad 2011-04-13 03:25:41 i Raaandom

Idag var det "Free cone day" på Ben&Jerry's, som betyder att man fick en våffla gratis glass, hela dagen och hur mycket man ville! Men eftersom jag bara hade en sort att välja på: citron sorbet (den enda veganska) så åt jag bara en istället för typ 6-10stycken som alla andra haha!

Annars så har jag försökt plugga hela dagen...har inte gått superbra haha. Nu sitter jag i mitt dorms "lounge" där man kan typ plugga eller hänga (men oftast så är det tomt haha), och läser lite Abnormal Psych. Bo skulle komma förbi snart också och joina mig en stund :)

Annars så är det ju 1 DAG KVAR till Kalifornien!! WIEEEEEEEE :)

aja nu kom bo & varun!!

LATERRRRRR :D

"I'M GRUNDELING"

Publicerad 2011-04-12 03:36:41 i Raaandom


idag har jag bara pluggat och sen var dagens höjdpunkt träningen imorse och 2-timmars middagen i the grundle (en av våra dininghalls) där man bara sätter sig ner vid ett av borden i vänstra hörnet och vips så kommer typ halva track-laget en efter en och äter middag där med, alltid roligt! Fast eftersom man kan äta så mycket som man vill så har jag typ alltid ont i magen efteråt när jag går tillbaka till rummet haha.


fr. vänster: julie, kirsten, marisa, jaaaag, sarah, morgan, bo & jen :)

2 dagar kvar och sen blir det Kalifornien med dessa ladeys!!!! :D

och japp jag har fortfarande inte lyckas lugna ner mig inför resan haha! EN SAK TILL: en viss kvinna behöver inte oroa sig över att jag gillar usa så mycket att jag inte kommer vilja åka hem, because it ain't that way! Sverige genom alla väder guuuurrrl, don't worry, i sommar glider vi i malmizzz igen och lever the good life ;) Hihi.
och ett message till en annan kvinna: AKIINE jag har inte hunnit gå till lulemon än, kanske nästa vecka haha!

CHERIOOOO

NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT!!!!!!!!

Publicerad 2011-04-11 02:58:11 i Raaandom

YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Wieee, igår var en rolig dag! Nästan hela laget (typ 80pers) åkte till UNH (University of New Hampshire) för att tävla och jag måste bara säga: JAG <3 VÅRT LAG! Åhh det var så roligt! När jag tänker på igår blir jag bara så glad, för alla är så roliga och snälla och jaa i love 'em! Hihi. PLUS SÅ VAR DET TYP SOMMAR IGÅR!!! Ahhh det börjar äntligen bli varmt här, wiho! Aja, igår öppnade jag min utomhussäsong med att först springa 1500m och sen 20min senare 400m som ett träningspass typ. Jag är inte supernöjd med 1500:ingen, men det är luuuungt för nästa helg (i Kalifornien!!!!!!!) springer jag samma sträcka igen, och då blire andra grejjer hihi ;D

Idaaag så åkte jag, julie & val och shoppade lite. Själv kirrade jag en bikini (det var dags!) och senare på kvällen joinade kirsten oss för middag på City Market (typ världens bästa mat-affär efter Goodstore heheeee).

MEN OKEJ, JAG KAN INTE SLUTA TÄNKA PÅ.............CALIFORNIEN om tre dagar!!!!!!

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. ÅRETS HÖJDPUNKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11


PEPP PEPP PEPP PEPP

liiiiite OC!


litttle bit of 2pac!


liiiiiite old-school!


och lite modernt!!!!

I. CAN'T. WAIT. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

cherioooooooooooooo!

DAGENS FACEBOOK UNDERHÅLLNING

Publicerad 2011-04-05 02:34:08 i Raaandom


Detta skrev pappa på mammas facebook-wall på Internationella Kvinnodagen:



HAHAHAHAHAHAH FREAKS!!!! Jag vet inte om ni förstår det roliga i detta men vilken freakshow!! Pappa har tillochmed en tröja som säger: "Mum rules, but Dad is king", SOM HAN GJORDE SJÄLV HAHAH!



Nu äre dags för mig att lämna bibblan där jag pluggat ihjäl mig för morgondagens prov, A+ HERE I COME!! Cherioooooooooooooooooooooooooo ;)

woho!!!!! IT'S APRIL PEOPLE :D

Publicerad 2011-04-03 02:33:04 i Raaandom

YO!
Och ännu än gång så vare helg! Denna helg är vår sista "lediga" helg, för sen har vi tävlingar varje helg framtills skolan slutar, tror jag iaf, WOHO :D

Igår började jag val, austin och varun helgen med att hänga lite i austins rum, för att sedan kolla på filmen "Cool Runnings" som handlar om Jamaicas första "bobsled"-lag (vet inte vad det heter på svenska haha) och åhhh dom hade jätte fina kläder, så jag var tvungen att stalka dom på google sen haha.


Wieee kolla vad färgglada kläder!

Idag så var jag i bibblan mellan kl.10.30-17.00 HAHA! Sååå roligt. Jag var typ först där och det var en väldigt komisk syn. Men jag vill ju ha ett bra betyg på mitt Abnormal Psych prov, och då måste man ligga i ;) Haha. Sen gick jag och val downtown och åt middag på Stone Soup (bästa mateeen!!) och så köpte jag en vegan cupcake, wieee :) Nu ska vi kolla på How I Met Your Mother, och sen blire sleepytime, måste vara utvilad inför utomhussäsongen ya knooow!

 Imorn så ska vi kanske "go hiking", som är när man typ går upp för ett berg HAHA. Det finns säkert ett svenskt ord för det, men eftersom jag aldrig hört talas om aktiviteten innan jag kom hit så kallar jag det "hiking" :P.

aja, CHERIOOOOOOOOOOOOOOOOOO :)

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela