yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

strange nights

Publicerad 2010-07-29 16:26:27 i Raaandom

ahhh asså jag vet inte vart jag ska börja. Dom senaste dagarna har bara varit knas knas knaaaas. Haha. Alltid konstigheter så det är jag van med, men nu också drama och flykter. Och såklart så har ju Tess varit the ladey by my side genom allt. Vi tar de mest viktigaste ocassions:


OCCASION NUMERO UNO:
Tess fyllde ju 18 förra veckan YEAAH :D Så då passade vi på att gå uuuut. Haha. Två övertaggade tjejjer asså :P Man kan bara undra vad folk trodde om oss då asså. Men vi breaked it down på The Bridge HAHA. Egentligen helt fel ställe för oss har vi kommit på nu i efterhand, men det var kul! Sedan gick vi till Stureplan för att bli nekade med flit - ganska kul xD Vi gick med flit till Rosé där det är 25-års gräns och vakten kollade inte ens på våra leg utan ba "Tjejer,...hur gamla är ni?" Vi ba: "eeeeeeh...18". Haha vakten bara skakade på huvudet.

Aja vi fortsatte sedan hem till en av Tims (Tess brorsa) kompisar som hade en liten gathering :P Där lärde jag mig dansa colombiansk dans = en upplevelse haha. Så nu är jag och Tess very into spanish music, och daddy yankee haha :D Natten avslutades med lite drama...slut.


OCCASION NUMERO DOS:
Jag och Ivan har snackat länge om att hänga så vi bestämde oss för att grilla hemma hos hans kompis John. Så jag drog med min wingy Tess till Kimsta (ett ställe mitt ute i ingenstans) där han bodde. Kvällen var trevlig och rolig och vi fyra hade det bra! :) Men när klockan började närma sig midnatt så började vi tänka på refrängen (HAHA) och åka hemåt med sista bussen. Men då fick vi höra att bussarna inte gick längre och det inte gick att får skjuts hem för att johns mamma sov. Ehhhhh. Okej. Bajs. Men det skulle komma några sen som vi kanske kunde få skjuts med så det kändes lungt.

Vid två kom lite folk, och det var kul MEN deras bil var full. Och plötsligt var klockan tre så alla gick och lade sig förutom jag och Tess. För jag hade sagt till mor & far att jag skulle komma hem, så jag var tvungen att göra det! Panik. Snilleblixt. Faik var inne på facebook = vaken!! Och för att göra en lång historia kort så flydde jag och Tess altanvägen ut ur det sovande huset, gick ner på vägen och hade noll koll vart vi var och Kimsta fanns inte på GPS så faik kunde inte hitta oss. Efter 45 min får vi skjuts av den enda bilen som kört förbi oss till Väsby där Faik och Robert hämtar upp oss och kör oss till Tess. Där hämtar jag mina hemmanycklar och tar första tåget hem. Är hemma 06.00. WHAT. A . NIGHT.

för att inte skriva en för lång predikan så slutar jag nu! Akiine och jag ska hyra film och njuta av livet när det regnar ute hihi :)

som om tiden stått still :)

Publicerad 2010-07-21 14:39:17 i Raaandom

SEPTEMBER 2007:

TRE ÅR SENARE

JULI 2010:





Sandra is back in buiznezzzzzz! Haha nej men akiines bästa kompis Sandra flyttade till chile tre år sedan, och är nu för första gången på återbesök i Sverige :D :D Wieee and it's just like the old days! Hon är lika knäpp och galen och jag märker hur mycket akiine och hon påminner om varandra. Hon har bott hos oss sedan i fredags och åker hem på lördag :(

Igår kom vi hem vid två och skulle lägga oss direkt för vi har helt dooöodade. Men det slutar med att vi vid 05 ba "eh vi kanske borde sova nu!", efter att vi råkat prata i tre timmar utan att märka att klockan tickade. Men vi har ju mycket att ta igen, jag menar TRE ÅR sen vi träffades!!!


massa bildeeeer :D

Publicerad 2010-07-19 13:14:51 i Raaandom

okej jag har inte skrivit här på en miljon år!!! det har hänt mucho mucho fun stuff, och jag kan bara konstatera att jag älskar sommarlov<3<3<3 haha. Men nu langar jag lite bildeeer ;)

PEACE AND LOVE:
wonderful wonderful wonderful!! Jobbade för Djurens Rätt samtidigt som jag gick på konserter och var här och där!! Ahh det var verkligen en awesome vecka i Borlänge, träffade massa roligt folk och alla djurens rättare var knasböllar allihopa = yolanda gillar :D Haha våra kvällar i infotältet alltså...typ jag låg på gräset och fick ont i magen av skratt samtidigt som jag hämnades på SD = solstrålen daniel (HAHA) och knöt upp hans skosnören.
akiine, vår tvilling & jag :P

LÖPLÄGRET:
Reunion med alla :D yeah yeah yeah! Vi tränade, chillade i Vaxholm och drev runt på stan haha. Var taggade dygnet runt som skapade missöden ibland: "WHAT are you doing?" & "Okay, but keep a low profile". Och taggningen fick oss att göra saker som kanske inte brukar ske på häggviksgator haha. Aja, jag hjärta den veckan alltså. Löp forever haha! här kommer två konstiga bilder från vår stureplanskväll då vi skulle på lyxig fika AHAHHAHAHAAHAHAHAHAH

och sen en bild från när fredrik och javi hälsade på oss :)

ANNAT HÄNG DEN SENASTE VECKAN:

HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!
wieeeeeee!!! nu måste jag äta fort, ska åka och bada med isabelle :D long time no see!
puss&kram<3<3<3<3<3<3<3 love life haha!

1 LÅT SOM ÄR SKÖN & 2 LÅTAR SOM ÄR BÄST PÅ JORDEN

Publicerad 2010-07-16 21:23:23 i Raaandom

jag strejkar här tills jag hittar min kamerasladd!!!
medans lite bäst på planeten/universum/rymden musik :D PEPPPP PEPPPPPP x en miljon!!!!


TESS's FYND :D


TVÅ KLASSIKER!!! BLIR ALLTID PEPPAD AV DOM HÄR LÅTARNA :D :D :D
puss och kram!!!! massa kärlek hihi, SOMMARN ÄR BÄST<3<3<3

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela