yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

i see gold and mästerskap!

Publicerad 2009-06-21 21:13:58 i Raaandom

shoo shooo! idag köpte jag löparskor för 150 spännisar!
(jag spände och spände...hahahah dåligt skämt :D) woho bästa kapet!

jajja. imorn börjar mitt andra sommarjobb....och yolanda intar rudbeck ännu en gång!
och sen går det fort. veckan är proppad och i slutet kommer jag iallafall befinna mig i göteborg! :)

btWWW. idag köpte jag runnerstidningen och jag förbereder mig inför min knäckande insändare som jag ska skicka till dom. Först tänkte jag vara arg som en galen varg (haha), men jag har lungnat ner mig och ska vara en sofistikerad smarting som knäcker dom med moral! haha jag tror ingen fattar vad jag menar nu, men äsch ni behöver inte förstå :P

och jag ska skicka in en insändare till, till typ metro eller DN, och den kommer handla om poliser.
HAHAHA spännande va?! Undra om det är någon som läser det här inlägget och inte känner mig, hahaa då undrar jag verkligen vad den personen tänker att jag är för knäppis!
jajjja, det är så jag rollar...haha.

här är förövrigt en vacker bild på mig! Blev peppad av mig själv haha

Mitt ansikte ser lite vilt ut men det höjer ju bara peppet jag ger mig själv!

(hittade den på turebergs hemsida och den är från Eskilstuna Galan)

WOH DET ÄR FEST MED MIN MUSIK!

Publicerad 2009-06-19 14:14:26 i Raaandom

glad midsommar alla människor!
alla firar väl nu eller vad man nu gör på midsommar! jag frågade pappa igår vad som skulle hända idag, han ba: vadå vad är det för dag imorn??...hahaha det förklarar hur vi kommer "fira" idag ;)
men i Finland brukar vi faktist fira med släkten. madre är ju där nu så hon lär ju grilla och sånt! fast jag kom på nu att jag aldrig dansat runt en midsommar stång. eller jo typ en gång när jag gjorde en själv på gården och dansade ensam (HAHA), som påminner mig om den gången när jag dansade runt julgranen med mina gossedjur....XD

jaja. jag och akiine ska åka och shoppa godsaker till vårt hem sen! och gå till tvättstugan också...sedan lär vi ju hyra film och ha det skojj ikväll med pappa hihi - ihh det är sånt jag gillar :):)

för att fira midsommar så kommer lite superbra musik till er! sånhär musik som man blir upprymd av! (min favoritkänsla)
och sen har jag en fråga - och jag vill veta erat svar på riktigt (inte sådär fake blogg fråga)
HUR SKA NI FIRA MIDSOMMAR? (så himla intressant fråga - helt seriöst :D)




woho nu ska jag inte bombardera med mer musik!
hoppas ni lyssnar och njuuuuter :D :D

HAPPY MIDSOMMAR OCH ÄT MER BÖNOR!
btw sista dagen på jobbet var lite sorglig - för vi hade så himla kul tsm!

dagen efter ett äventyr 2 timmar härifrån

Publicerad 2009-06-17 23:45:07 i Raaandom

ahhhh jag pallar inteeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
jag insåg nyss att jag glömt mina spikskor i sätra i helgen...BAAAAJS.
vi som hade planerat bästa passet i våra scheman imorn........jag orkar inte att jag glömt domi sätra. IGEN.

woho party för mig imorn när jag åker från södertälje (som ligger 1½timme från märsta :o :o) för att åka till sätra för att hämta skor = extra restid.... fast jag gillar mitt jobb very mucho, man skrattar ihjäl sig när man är med i lekarna som vi ledare anordnar varje sekund (som jag säkert inte alltid borde delta i hehe 8))

yes yes. idag hade jag en extra timmes sovmorgon då jag crashade i sannas home i den lilla staden nykvarn. Jag blev kär i hennes granne direkt (hahah) och mysfaktorn är typ 100 i den lilla byn :)
jag gillar ditt hem sanna haha!

och att fortfarande vara uppe nu kommer straffa sig imorn då jag ska vakna kvart i sju....så är det när man sommarjobbar!

aja prutt på er för nu måste jag börja borsta mina tänder haha!

långt inlägg från min hjärna

Publicerad 2009-06-15 20:22:26 i Raaandom

wooh, första working day over!
jag sov på både dit och hemvägen haha., och idag har jag kommit i underfund med att jag tänker bli som ett barn! Dom har ju världens energi för att dom typ gör allting med glädje och entusiasm (skrev jag rätt nu?) och jag vill också ha så mycket energi!

och på en blogg jag följer så stod det att ju äldre man blir så börjar man tveka inför saker fast man borde bli säkrare eftersom man är äldre.
och då kom jag på att det inte stämmer in på mig, för när jag får ett infall av en idé så brukar jag oftast inte orka ifrågasätta den och tänka "tänk om det blir misslyckat?" , och ibland när jag gör radikala saker och "tar saker i egna häääänder" (hahaha) så brukar jag tvivla massa först men ändå tillslut följa min ursprungliga idé som jag tror andra lätt INTE SKULLE GÖRA...ahhaha. sen kan jag ångra mig för jag gjort saker men tillslut (efter mycket övertalning + homies + sistah) så brukar jag inse att det är bättre att göra massa saker än att ångra att man inte gjorde det.

hoppas det där made sense.
aja för två fredagar sedan så var jag med i en miljökarneval + festival som var en såndär helt otippad grej som jag och akiine gav oss inte på. Jag var lite skeptisk i början men det blev så bäst det kan bli!!!
Jag skejtade min skejtdröm på bilvägen och helt fritt, träffade massa sköna personer (hihi jag använder ordet sköna)
 , lyssnade på superb musik + att jag träffade min blivande man. Plus en okänd man som visste allt om mig (på riktigt) och isabelle råkade också gå förbi haha. och en gullig student som blev kär i oss - han fick mig att våga gå på festival igen (orkar inte förklara)

det är då jag blir sådär mycket nöjd glad.
och inte behöver en massa raketer exploderande eller bajsa på en bil utan att bli rastlös  (HA HA HAAAA)
- laki & maki know what i mean.

dagen efter - alltså nationaldagen var en likadan härlig dag & kväll i husby - men mer om den en annan gång.

(foton av jörgen bergström)





FIN PASSANDE LÅT

sveaturne på paus haha

Publicerad 2009-06-14 20:49:13 i Raaandom

shoo shoo allihop!
idag hade jag min 5:te tävling på 8 dagar! Och jag avslutade min Sverige turne på Sätra IP med att ännu en gång springa 800m ;) Det var inte mitt bästa lopp men det var okej när jag tänker på omständigheterna hihi.

förutom att jag om en sekund måste gå till köket för akiine har haft bakparad igen, så måste jag dela med mig av att jag börjar sommarjobba imorn!! Jag ska vara i Södertälje klockan nio :O för att jobba på ett teater-kollo.
Ska bli spännande!

föressten, igår var jag och tävlade i Eskilstuna, lelles hemstad haha, jag sprang för första gånger under 60sekunder - yippie haha! Efter loppet åkte vi i lelles hummerbil (okej överdriver lite) till hennes boning, och hade babbelmaraton :D
Det var väldigt kul - alltså som vanligt i lelles sällskap 8)8)8)
Sedan åkte jag tråkigt nog hem igen - kommer sakna den lilla flickan haha.

jajaaj innan jag blir misshandlad av akiine så ska jag nu gå!!

en liten bild på akkos skapelser, helt nyttig men smakade precis som en delicato !!1etttt!
till höger skådar vi en wannabe maryland!

PEACE OUT OCH ÄT GRÖNA GREJJER OCH SÅNT

THE FUTURE BELONGS TO THOSE WHO FOLLOW THEIR DREAMS

Publicerad 2009-06-12 21:12:44 i Raaandom

shooo alla knäppisar!
jag är sämst på att blogga höhö men nu är jag back! och somvanligt har jag bara lust att berätta allt allt allt, men banne mig jag får behärska mig!

aahh. hmm vart ska jag börja?
DET ÄR SOMMARLOV....fast det kändes inte som världens största grej, eftersom det redan kändes som jag hade sommarlov dagarna innan den "officiellt" började :P förövrigt så har jag aldrig varit så otaggad på avslutningsdagen som i år! jag försöker alltid vara fin och nanana, men jag orkade inte (kan vara för att större grejjer hade skett dagen innan :D)
men men, jag taggade till mot kvällen hihi.

asså okej nu cuttar vi to the chase..jag har ju varit i Göteborg! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh jag dog.
jag fick chansen vara med och springa 800m i en landskamp emot Norge på förtävlingen innan GP tävlingen, så på måndagen åkte jag dit med klas & anton och vi fick sova på ett vackert hotell.
Hotellet var inte bara vackert utan var fullt med massa kändis atleter!!!
jag höll på att DÖ när wissman gick förbi mig, jag höll på att DÖ när jag åkte hiss ensam med kluft, OCH med Linus Törnblad....ALLA SOM KÄNNER MIG VEEEEET HUR STORT SÅNT ÄR FÖR MIG!!

och när jag såg kenyanerna. jaa då har jag väl inga ord... grejjen är att om någon eller några människor är "coolast i världen" så är det typ..hmmm.....KENYANER ELLER SUPERSNABBA LÖPARE!
 jag ska ju vinna OS och allt det där, men att bara få bo på samma hotell som en massa människor som är några av de bästa i världen inom friidrotten, är som att komma en bit på vägen. som att uppfylla en liten dröm. att lixom bocka av och säga "check". det är meeega mega big för mig!!!
sedan att få springa i sverigedräkt var en biggie det med! Haha jag och samia tog mobbade foton på hotellrummet när vi låtsades typ ta på oss skorna och superposa. hahahaa.

asså det här inlägget dedikeras till göteborg resan för det var så himla mäktigt. resten av mina berättelser får faktist vänta!

jag måste bara lägga till ett litet foto av när jag mikaaaaaa (haha) & lelle träffade Kaki.
Jag hade suttit hela kvällen och skrikit "kaaakiiiii " från läktaren mellan mina hjärtattacker, och när vi råkade träffa honom bröt jag ihop HAHAHAHAHAH check out mitt tårfyllda ansikte



hahah den dagen asså XDXDXDXD

kaka kii kiiiiiii

ahhhhhhh lite eller ganska suuuuuuuuuur

Publicerad 2009-06-03 10:07:25 i Raaandom

jag o backis har typ inte har lektion så vi är i datastugan och...

jag kmr gråta om jag får g i fysik (jag är seriös!!)

jag träffade lelle i regnet med brädan på väg till skolan, så här kmr en finare bild som jag hittade här i skolan på min inloggning

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela