yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

LÖRDAG

Publicerad 2010-05-25 21:53:38 i Raaandom

Ahhhh dag nummer två på min härliga helg :D

Jag sade farväl till Linnea (sorgligt!!) och mötte sedan upp Tess i Sollentuna. Hon överraskade mig med att ta med en fotboll :D :D (bästa EVER!). Så vi köpte på oss lite cola och kex och drog sedan till Vallen och spelade fotboll :D Åh det var undebart! Vi spelade i typ 4 timmar, och i slutet så fick vi besök av Javi som dragit med sig Simon för att spela lite med oss :)

Efter 100års spelande, och många många soltimmar senare så drog vi hem till Tess och åt lite. Sedan åkte vi till Vaxmora för att hennes kompis hade någon beachvolleyball grej. Där spelade vi i typ en turnering beach volleyball och hade det nice :D

Aja nu blev den där långa lördagen ganska kort i text men den var så härligt! Det var liksom jag Tess och solen typ :D

Tess var även här igår wieee :D Vi typ "pluggade"....men men. Idag har jag haft min livs sista pianolektion också...SÅ KONSTIGT. Det var lite sad eftersom jag gått där sedan jag gick i trean på lågstadiet...Men sedan har jag bara pluggat och varit glad - wiee!


en nice låt jag och emma dansade till idag i gymmet....LIVET ÄR EN FEST!

FREDAG - just nu är varje dag så himla bäst

Publicerad 2010-05-23 12:55:18 i Raaandom

ohhhh det har varit en superhelg!!!!!! låt mig börja med i fredags:

Linnea skulle ju tävla igår, så hon stannade in town i fredags!!! Ahhhhh kan jag och hon haft vår bästa dag tillsammans ever??? Vi hade bestämt oss för att åka till Rinkeby och utforska. ÅH VAD DET VAR HÄRLIGT!!!! Jag och Linnea började automatisk le världens bredaste leenden direkt när vi kom ut ur tunnelbanan. Happy moment!

Vi började med att äta på typ Rinkebys pizza & kebab och båda åt falafel :) Där satt vi mitt i Rinkeby torg och njöt av livet i sisådär 1,5timme. Sedan tog vi en 20minuters promenix runt om i staden utanför torget. Men sedan kom vi till det bästa!!! Vi gick in på Rinkeby Livs, lelle köpte glass och jag Vimto - godaste läsken ever och satte oss mitt i torget på en bänk.

Där satt vi i säkert 2,5 timme. Bara satt och chillade. Enjoyed life. Tittade på alla människorna som gled runt, satt och njöt av livet som oss eller var på väg någonstans. Och vi tänkte nog båda: om alla städer bara skulle vara som Rinkeby, så himla levande och med en sådan internationell befolkning. Vi dog av alla dom fina dräkterna, och att stämningen och människorna var så himla harmoniska. Sarmad råkade också glida förbi som var det mest otippade någonsin! Och det var remsor och snabba cash ;) Haha lite kodord hehe.

Jag och Linnea ville aldrig åka hem, men runt 20.30 så drog vi för att Linnea som sagt skulle tävla dagen efter. Nu är Linnea i Rhodos och jag kommer sakna henne supermycket!!!!!! Men vi hade det så fint i fredags, och det var typ vår vänskap i ett nötskal. Miss you!

mycket fin dag igår

Publicerad 2010-05-20 09:15:36 i Raaandom

Haha igår var riktigt kul!!

Jag kan börja med att nämna min erica och tildis häng på den sena lunchen som var nice :) Det blir mycket häng för mig pga mitt dubbla lunchblock..haha.

Sedan åkte jag och mina girls emma och linnea till staaan! Äventyret började med att vi gick till åhléns för att invänta eric saade. Vi köade i typ en timme och stötte på lite konstigt folk hehe. Och emma var typ världens roligaste med sitt ständiga parfymande som resulterade i att eric saade ba: "oh någon har en väldigt god parfym på dig". SCORE :D Måste också säga att, vet ni hur snygg han var?! Det var knäppt haha. Trodde inte han skulle vara så goodlooking alltså ;) I åhléns hängde vi i typ 1 timme och kollade in saade höhö.

Sedan dags för nästa stopp: Sturehof ;) Ooooh! Jag var typ rädd för alla var så högtidliga och finklädda, sedan blev vi diskriminerade (haha) och sattes i ett hörn, men it was all good. Jag åt en supergod sallad (vegan yeah) och efterätten blev 1 (en haha!!) kula citronsorbe. Vi har ju haft sturehof på vår checklista ett ganska bra tag nu, så igår var det dags. Jaa middagen var iallafall supertrevlig :D

Sedan skulle jag och linnea på teater med svenskan. HAHA min och lelles humor alltså. Teatern var inte så kul men vi hade det ändå (eller ibland dog vi av uttråkan). Men tågresan hem var jag och lelle i ett nötskal - helt sjuka skämt som folk skulle bli rädda av. Jag lovar att ni inte vill veta hahah....

Idag vaknade jag också en timme för tidigt. Hade sovmorgon till nio, men vaknade klockan åtta istället. Mobbad tjej :P Aja nu ska jag sluta skriva så någon pallar läsa, goooodbyyee :)

zzZZzzzzzzz-dag

Publicerad 2010-05-18 14:43:13 i Raaandom

ingen verkar ju ha förstått vem som var med mig på den där förvrängda bilden jag lade upp förut. Men det var ju sanna - duh!
aja. Igår var en vacker dag. Efter skolan åkte jag och Tess till Solna för att hänga lite och äta innan jag skulle jobba på Råsunda. Wieee det var supernice som vanligt och jaa..hahaha alltså vissa grejer tess kommer på alltså. Sen jobbade jag ju, och kvällens match var Aik-Åtvidabergs IK (tror jag) - AIK VANN IALLAFALL!!!!! :D yaaaaaay!

idag är det z-dag = yolanda är ledig. Så jag ska plugga lite nu innan förhäxad (haha). Sen ska jag på pianO och senare på kvällen lite besök :)
okej nu kör vi yolanda! dags för PLUGG

tänk om det bara fanns sådana kläder som i dom här videosarna? speciellt som i den andra :D

Publicerad 2010-05-16 19:25:41 i Raaandom

HEJ HEJ HEJ HEJ! vet ni vaaaaad? things are looking good. I'm feeling good. Is this heaven? Ah, jag vet inte men yolandish mår bra :D jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

appråpå något helt annat så önskar jag att hela världen var klädd som i den här videon här nedan. Alla i videon har så färgglada och roliga kläder - I LOVE IT. I början gillade jag inte låten, den är faktist lite mobbad om man lyssnar på vad dom säger, så jag kollade bara på videon. Men nu gillar jag låten meeeeed. "YOU AINT GONNA TIE ME DOOOOWN" NANANANANANAAAAAAA



fast i den här videon är kläderna ännu mer wonderful men låten är typ sämst haha. Im sorry new boyzzzzzz


aja, nu ska jag njuta av det friska livet. seeeeyaaaa puspuspsususpsspkrammmmmguuuuvagulllligtpusss

besök på sjukhuset

Publicerad 2010-05-15 18:12:29 i Raaandom

ahh kom precis hem från stan. japp jag mamma o akko var och letade studentklänning till mig. Jag hittade en wonderful dress men fanns inte i min storlek, men mamma ska försöka hitta den till mig imorn- wiee hoppas hon lyckas!!! nu är jag helt dööööööööd


igår fick jag besök på sjukhuset. vi kollade på the notebook och drömde oss bort. men vem kan det vara?

i will be there in spririt (haha)

Publicerad 2010-05-14 17:06:31 i Raaandom


idag har denna kvinna ett litet partey! men livet som prydnad går inte ihop med vildhet. So I am sorry my dear backman that i won't be there....but i WILL make it up to you. PROMISE. plus kvinnan fyller inte år än, så på hennes b-day kan we partey partey loss för då kommer jag vara frisk. oki? :)

livet som en prydnad

Publicerad 2010-05-13 20:10:02 i Raaandom

yes det är mitt liv för tillfället. jag är i protest mot viruset (eller vad det nu är i min kropp). så jag har en stillasittande fest här hemma. höhö.

låt oss gå igenom min händelse-rika dag:
- jag har kollat på två timmars true blood med mamma
- kollat på förhäxad med pappa
- kollat på smallville med pappa samtidigt som historiaboken låg öppen i mitt knä men notera att den bara låg där. Lästes aldrig. haha.
- gått på en 20minuters promenad med mamma och akko
- pratat i telefon med Isabelle
- kollat igenom alla linneas bilder på fb och skrattat ihjäl mig (HAHAHAHAAHAHAHHAHAHH stalkeR) jag skrattade mest åt krabb bilden i portugal09, och en bild i gleimars album från när vi gick i tvåan och lelle ger en ond blick till blommis)

hmmm. vad mer super kul och vilt har jag gjort idag?
en gång stirrade jag på en vägg. haha. och nu väntar jag på middag. och på akiines paj. och sen ska vi kolla på film.


Vilken spännande torsdag!!!!!ett!!ett!!!

aja nu ska jag sluta vara ironisk och lägga upp min favvo låt just nu! AHHHHH LJUV MUSIK.

LÖPARSKIVAN AND AFTERMATH

Publicerad 2010-05-10 21:38:21 i Raaandom

eyyyyyyyy! nu äre redan måndag - en relaxing måndag eftersom det var z-dag :) jag har bara vilat, pratat lite i telefon med tess & isabelle och skrivit på mitt historia arbete!

haha mitt samtal med tess idag:
jag: ohh jag är kissnödig!!!
tess: men gå och kissa då?
jag: va får jag?
tess: ja
jag: okej (lägger ner luren på bordet och springer till toan och kissar)

haha ganska kul att hon väntade i luren tycker jag :P Aja, löparskivan var iallafall kul! Det var inte så trångt och fullt som i en 520:a men det handlar inte om hur mycket folk det var där utan vilka som var där så jag hade iallafall jättekul :D Breakade först så jag svettades ihjäl som ledde till att jag under kvällen hann ha tre olika outfits och sedan vare nice att chilla däruppe i chill-rummet (eller okej rökrummet). Gick även barfota hem för att mina skor var försvunna! Men jag ringde till Borgila i lördags och då hade dom hittat dom - YAY! - så jag ska åka och hämta dom snaaart :D


ah. btw jag har en till nyhet men den förtjänar ett eget inlägg HAHA.


yolanda gånger två! eller? Emil var mig, och jag var ninja haha (jaa det är en sport....not xD)

1 DAG KVAR

Publicerad 2010-05-06 20:51:18 i Raaandom

hälsoupdate: ont i halsen igen (bajs)

men men. imorn är det iaf LÖPARSKIVAN och jag är vild som en galen kotte! haha :D Taggad med andra ord! Jag har i och för sig (hur stavas det "ordet"??) aldrig haft problem med att tagga till haha, det räcker oftast med en låt and then im ON! Så det var inte så svårt att tagga till min egen skiva lixom haha. det kommer bli GÖTT GÖTT GÖTT!!! wieeeee :D


haha Emma när vi dansade uppe med stången i albufeira :P Wiee Emma är också alltid taggad, och same goes med Linnea hihi - det är nog därför vi alltid breakar down vart vi än går :D

aja det kommer iallafall bli spektakulärt och nice!! jag vet inte ens vilka som pallar läsa min blogg haha men seeyaa there? eller vilka är ni ens...haha bye

pözzzz (haha)


PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

whats wrong with me? haha

Publicerad 2010-05-05 16:15:33 i Raaandom

ööööööö jag mår lite illa och har ont i magen! men men.

igår blev jag plötsligt magsjuk och började spy....ew det var äckligt! MEN mitt halsont försvann så det kanske var värt det haha. Men nu är jag hungrig men vågar icke äta..lite sämst!

Jaja nu ska jag vila så jag är friskast på jorden på fredag, för då äre ------> LÖPARSKIVAN :D

yieeey jag är så peppppp asså, jag som ville rocka loss idag och sälja biljetter haha. Aja, nu är reklamen sluuut - förhäxad time ;)

MISSION FRISK

Publicerad 2010-05-02 19:57:36 i Raaandom

jag ska bli frisk nu!!! B-A-N-N-E M-I-G

jag har lekt staty i helgen i min kamp mot sjukdomen! (okej det låter som jag är kroniskt sjuk - det är jag icke men hallå jag har haft ont i halsen i två veckor nu - enough is enough!!!)

det enda jag gjort i helgen är att jobba på råsunda (idag) på aik-djurgården. Och för första gången stannade jag kvar och kollade in slutet av matchen när vi stängt kiosken. Ahhhhh aik förlorade igen :( Jag har blivit värsta supporten märkte jag idag haha. AIK MÅSTE VINNA EN MATCH SNART ASSÅ. fast jag tycker synd om spelarna som får värsta hetsen och kritiken så förlåt för föregående mening :P Sen pluggade jag lite också men annars då....nej jag har lekt staty som sagt.

min strategi för att overcome my illness:
- inte få hög puls någonsin. så jag går sa-a-a-kta vart jag än vandrar
- gurgla med hett saltvatten
- inte sysselsätta mig med något. bara kolla på teve, läsa, stirra på en vägg
- sova lääänge (med halsduk!!!)

imorgon ska jag förhoppningsvis besöka ze hozpital. WATCH OUT HALSONT

min pepp låt emot sjukdomen:


hahahaahh asså kan nån kommentera! JAG SER JU ATT NI LÄSER

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela