yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

efter alla gråtpartyn så är jag framme och good to go

Publicerad 2010-08-25 01:02:51 i Raaandom

då var det dags! om några timmar (först ska jag hinna sova :P) så åker jag till New York, för att sedan åka till VERMONT! gaaaalet.

jag hoppas jag inte glömt att packa något. för då blire lite jobbigt höhö! Men jag tror inte det. Aja :)

Jag måste bara berätta om iförrigår också! Då träffade jag och akiine vår bror Victor som vi inte sett på typ 7-8 år kanske :o  Jag var så nervös så jag höll på att dö innan, don't ask, men det var jag. Ville typ spy haha. Men det gick SÅ bra och jag är SÅ glad :D Har typ funnit inre frid nu. Wieee :)

Jag har också insett på ett större plan (coolt ord) hur bra kompisar jag har. Riktiga 10-poängare haha! Alla har varit så gulliga när dom sagt hej då på sina olika sätt and i just gotta say I love you all :)<3

MVH
just nu emotionellt instabila yolle


holla!

Publicerad 2010-08-21 23:31:09 i Raaandom

okej superlänge sedan jag skrev!!! Känns som att en miljon saker har hänt, men jag måste banne mig rikta strålkastarna mot min löpning ;) haha.

Japp, förra helgen var det dags för JSM i Karlstad baby! Jag sprang 800m och 1500m och tog brons på båda stäckorna :D YAY! Min största skörd ever haha, plus ett nytt pers med 6 sekunder på 1500m: 4.37! Så yolanda = happy happy happy. Gött!

Idag så var det dags att springa stora SM i Falun. Nu snackar vi alltså hela Sverige! Jag sprang 800m och det gick väl okej, nytt årsbästa iallafall :) Jag hade velat knäcka till med ett pers men aja får ta det nästa år helt enkelt ;) Men det kändes iallafall coolt att springa, jag som gillar kändisar fick min dos och det var mycket publik = party!


Jag har ju såklart kirrat lite bilder också. Några från idag och sen några från förra veckan :)
emssiii<3<3
aleeeeeeeex :D
/>
hahahahah faik.

tess var på disken på dirrrrren HAHA.
PÖSSSSSSSSSSSSSSS

sightseeing, check!

Publicerad 2010-08-10 23:07:29 i Raaandom

I helgen kom Linnea over för att hänga lite i Estocolmo! Efterlängtat :D Vår darling Emmsi kom också over, men tyvärr först på lördag kväll så hon missade vår lilla trip på tunnelbanans linjer ;) Men eftersom alla sov över hos mig så hade vi hela kvällen på oss att hänga :D

Eftersom det regnade så attackerade jag och Linnea tunnelbanorna för att åka runt till dom platserna som vi alltid velat besöka, så vi nötade dem en för en....haha:
VÄSTRA SKOGEN: Här var vi X-antal gånger för att byta linje ibland, men vi lämnade dock aldrig tunnelbane stationen så inget uttalande kan göras!

HALLONBERGEN: åhh älska namnet. här kissade vi bakom en buske i ett bostadsområde och jag fick en pinne i näsan så jag började blöda. (jag skojar inte det var hemsk faktist HAHA!!!!)

HJULSTA: Lite dött men är nog vildare en dag det inte regnar!

RINKEBY: Vad ska man säga?? Det är ju underbara älskade Rinkeby ju :D MASSA LÖÖÖVE ASSÅ. Vår promenad var lika fin som alltid och massa folk trots regnet = vi gillar!

FITTJA: Vill jag besöka igen!!! Kände att stället hade potential (det regnade som sagt så det var inte så mycket folk ute). Hade en rolig butik: "Ryska delikatesser"!

VÅRBY GÅRD: Potential här med! Jag ville utforska centrumet med, men vi hann inte så mycket för här började tiden bli knapp asså! :P Väldigt fin vy på vägen dit också. Värt att noteras haha.

ALBY: Jag gillar!!! Kan bli mitt och linneas nya häng liksom. Nästan samma hej-vi-har-ett-torg-med-harmoni-känsla som rinkeby ;)


sen blev vi knäppa och försökte motstå att åka vidare i fyra timmar till.

DN-GALAN <3<3<3<3<3<3

Publicerad 2010-08-09 12:23:45 i Raaandom

ohh vad ska man säga om DN-Galan i fredags? Att det var det bästa ever kanske?!!!

Först sprang jag 800m på förtävlingen, var hajpad som en knäppis! Jag älskar när det känns extra viktigt eller spektakulärt att springa. Vi hade namnlappar istället för nummerlappar, och så fick man ha sitt nummer på benet också, coolt hihi. Sen så var det också lite folk på Stadion också :) Lite tråkigt att att jag var mobbad_tjej_91 i loppet och inte tog för mig, utan var feg! Men men det blir bättre nästa gång!

Sedan började mission "hej-jag-är-på-dngalan-och-tänker-vara-sneaky-så-jag-får-träffa-alla-stjärnor". Lyckades jag? OM jag lyckades :D. Jag och Sanna duschade och fick fort i oss lite mat för att sedan kolla på galan med andra folk från löp typ tomas,klas,alban,blommis,micke,smeds, david och sen johanna och rickard också! :D (wiee mini reunion).

Vårt resultat av kvällen?
- VI TRÄFFADE BOLT! (omg omg omg omg). Första gången placerade vi oss strategiskt i en korridor där vi visste att han skulle passera. Han gick förbi. Jag D-O-G. Ah :D Andra gången så satt vi först en kvart typ brevid honom när han stretchade och snackade med sina homies. Jag njöt av varje sekund, han tog av sig tröjan också (jag behövde inte ens fråga HAHA fattaru tess?:P). Sen tog vi kort, wieeee :D

- Vi träffade Meseret Defar :) Wieee, hon är en riktig cool tjej asså! Världsrekord och grejjer har hon :P

- Jag träffade min idol Kaki! Ahhhhh :) Och för att bevisa för micke att han kände igen mig från vallen så frågade jag just det, "do you remember me?" haha. Gissa svaret, höhöhöhöhö.

- Jag har ju en fascination över alla kenyaner som springer så långt och galet starkt!! Så jag tog kort med fyra killar, där en av dom var Paul Kipsiele Koech!!! Han är typ coolaste killen ever!!! KILLEN ÄR G-R-Y-M :D Han var pratglad och vi babblade om Kenya, att jag kom från Uganda och löpning! När jag sa till honom och dom andra att jag tyckte att dom var så himla coola för att dom kan springa knäppt fort och ser så starka ut så sa han, train hard - win easy ;) JAG GILLAR!

Sedan såg jag massa massa massa andra idrottare! Vissa visste jag inte ens vilka det var haha men sen i efterhand så har det blivit massa: "men åh var det han som vann 400m häck, jag skulle vetat det då!!" :P (t.ex han på bilden här under)
andra bilder:

pössssssssssssssssssss<3 haha

sveriges gladaste tjej!!!!!!!!

Publicerad 2010-08-03 22:33:16 i Raaandom

jag skulle ju kunna babbla på om vad jag gjort och sånt men nu finns det viktigare saker att berätta!!!!!!!! (hahah så mobbat egentligen, men you know me lixom ;) haha)

okej två år sen träffade jag den coola mannen: Abubaker Kaki!!! Vi smög in backstage på GE-Galan i Globen och lyckades träffa min lilla idol hihi. Jag blev så chockad att jag började gråta (HAHA). Det var så knasigt att jag grät men jag blev typ tagen.

och nu - år 2010 - yolandish har mognat (aaa fast neee :P). Nej men idag när jag och sanna köttade lite intervaller på Vallen så var....jaa självaste Kaki där!! Gissa om jag dog inombords (!!!) - men jag höll masken haha. Men nu kommer det bästA:

efter passet så började Kaki PRATA MED MIG. (AAAAAAAAAAAAAAAAAH). Men iskall som jag är så pratade jag på och höll mig lugn (inga tårar här inte haha). Han frågade om passet gått bra, vad vi hade kört, på vilka tider och fortsatte sedan med att fråga om vilken distans jag tävlar och vad mitt pers var. Och sen han ba: jaa men då kan du ju springa typ 2.01 nästa år blabla. Och jag ba: "eeh aaaaa precis" och låtsades hålla med för att han inte skulle sluta prata med mig. Sedan pratade vi om hur länge han bott på löp o så hihihihii.

Jag och sanna walkade sedan iväg, som dom coolingarna vi är. Ice-cold. Haha. Och sen en stund senare när vi körde lite bål gick han förbi, och då sa vi: hej då! OKEJ DET BETYDER ATT VI HAR EN FRIENDSHIP PÅ GÅNG I MIN VÄRLD.

btw så peppade han och hans kompis på oss när vi sprang. Dom ba "go go go". Och vad är min nästa plan kanske ni undrar (eller inte)? Jo, DN-Galan. Då ska jag keep the fire alive i våran vänskap.


hahahahahahahhahahahahahhahahhahahah asså tänk om han skulle se det här. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH ta mig med en nypa salt please :D btw check this out, liknande inlägg HAHA:http://yolanda.blogg.se/2009/june/utkast-shooo-alla.html#trackback
två år sen <3<3<3<3

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela