yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

THANKSGIVING BREAK

Publicerad 2012-11-24 15:11:00 i Raaandom

Yo yo! Just nu sitter jag på en flygplats i Portland med Kirsten och väntar på vårt plan. Vi fick runt tre timmars sömn inatt så vi är lite drogade här på flygplatsen haha, och inatt väntar inte så mycket mer sömn eftersom vi ska stanna uppe hela natten i New York City eftersom vi har en buss vi ska ta 05.30...
 
Meeeen nu ska jag förtränga allt det där ett tag haha, och njuta av mitt Thanksgiving lov!
Hela veckan har spenderats i Portland, Oregon, och min och Kirstens resa började hemma hos vår lagkompis Fletcher, som vi sov över hos i två nätter! Han visade oss runt i Portland, tog oss till Forest Park där vi sprang runt på deras super fina terräng spår - SÅ COOLT - måste lägga upp lite bilder på det!, blev bjudna på bio och middag av hans pappa och spelade en massa Cluedo (som heter Clue här) = jag förlorade alla gånger -bajs haha!
 
Seeeeen hämtade Kirstens farbror upp oss och vi åkte vidare på nästa äventyr! Hemma hos hennes farbror och hans fru fick vi bo i deras lilla "barn" där vi hade en våning till oss själva! :) Med dom gick vi på zoo (även fast jag är en anti-zoo kvinna för att djuren bor så trångt och onaturligt), till kusten i Portland (super fint!), ett vattenfall och till "Nike campus". Vi avslutade vår tripp i Portland med att gå på hennes farbrors konsert som han hade med sitt band. Han spelar flöjt med sitt band som är musiken till "English dance" som är en pardans, typ som kontradans (visste inte vad det var innan igår haha). Aja, iaf så var jag och Kirsten dom yngsta där - alla var typ gamlingar - och vi joinade deras dans och det var JÄTTE KUL HAHA! Vi kunde typ inte sluta le för hela situationen var så komisk, och vi flög runt här och där i dans salen med nya partners till varje dans och det bara sååå roligt haha. Jag ska lätt hänga där när jag är en liten oldie!
 
 
kusten i Portland!
 
Jag har massa bilder från veckan som jag ska lägga upp sen när jag är tillbaka i Burlington så att det blir lite mer spänning här haha! Nu är det dags för boarding,
 
CHERIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
 
 

HEY HEY HEEEEY

Publicerad 2012-11-15 06:43:25 i Raaandom

Klockan är 00.30 på en onsdagkväll, och frågan är: varför är jag fortfarande vaken? haha. Kaaanske för att jag inte har någon morgon träning imorn ;) Eftersom vår cross-country säsong tog förra helgen,
så behöver jag inte gå till träningen den här veckan, så jag har levt loppan! (Eller inte haha)
 
Aja, för tillfället väntar jag på att min tvätt ska torktumlas klar...oooh spänningen stiger!!  Haha men seriöst den här veckan har varit skööööön! Jag har fått sovmorgon varje morgon vilket behövdes efter helgen som fylldes med Regionals, hääääng, plugg och musik video releasefesten!!! :D WOUP WOUP vi hade 870 views totalt idag sedan vi släppte videon i söndags - GALET!
 
Imorn har vi Green & Gold, som är när vårt track lag delas upp i två lag (jag är i Green) och tävlar mot varanda - och fungerar som uttagning till vårt "indoor track" lag, så det ska bli kul! Sen ska jag och Julie gå och se premiären till nya Twilight filmen vid midnatt HAHA! Jag är inte värsta Twilight fanet, men vi gick förra året också och det var bara så komiskt och kul så varför inte göra det igen?! 
 
Sedan på fredag väntar Macklemore's konsert!!!! Ska bli SÅ KUL, vi är massa som ska gå och se han tillsammans - läääängtar!!! :D
 
Där slutar inte det roliga, för sedan är det dags för Kirsten och mig att åka till Oregon där vi ska fira Thanksgiving med hennes faster och farbror! Haha, randoooom! Ska bli spännande/skönt/kuuuul! :) Först ska vi åka till New York och sova över en natt hos en kompis i laget, och sen flyger vi dit på söndag!
 
Den här terminen har verkligen gått jättefort och allt har bara varit roligt hela tiden, jag längtar tillexempel till varje dag som kommer haha. Och jag borde nog gå och lägga mig snart, för jag har en känsla av att jag inte kommer gå och lägga mig tidigt några dagar framåt haha.
 
Men glad November wiho, och CHERIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela