yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

home sweet home

Publicerad 2010-06-28 09:04:59 i Raaandom

yess!! jag har missat att berätta att jag varit i Finland i en vecka :P

I den lilla byn Punkalaidun som har 3000 invånare, alltså nästan som Rudbeck men nu snackar vi om en stad haha. Jag har typ hängt hos mostrar och mormor, träffat kusiner, åkt runt lite i närliggande städer och tränat :P Och jag får inte glömma att jag typ ätit hela tiden haha, jag blev faktist aldrig hungrig efter lunch för då var det ett ständigt ätande xD

Nu är jag iallafall hemma igen!! Men inte länge till, för imorn drar jag och akiine till Peace & Love - YEAH!!!! Vi var ju på ett kickoff- läger med Djurens Rätt ett tag sen där vi blev utbildade (eller vad man ska säga) till deras sommarturné. OCH VI BLEV UTVALDA TILL P&L!!!! Jag doog av lycka när benny ringde och sa det :D :D wieeee. det var verkligen mitt mål med den här sommaren typ :P Vi ska alltså jobba för djurens rätt, och i utbyte mot det så åker vi dit gratis, och då snackar vi om resa, inträde, boende och mat :)

Btw. akiine och jag ska vara reseledare på en festivalbuss imorn...hahah undra hur det kommer gå! Men jag gillar det, för det är som när jag helt random var konferencier på en rap och hiphopbattle, det är något som jag aldrig gjort förut och som kanske blir spännandeeeeee!!

jaja nu ska jag typ till tvättstugan så jag har rena kläder till imorn!!! seeeeyaaaaa


jag akiine och vår kusin camilla i finland:


morgondagens äventyr:

life is good!!

Publicerad 2010-06-14 23:10:51 i Raaandom

okej update:
FREDAG: jag o tess taggar galet och kollar på vm:s andra match!!! efteråt typ "shottar" vi kaffe (fråga inte varför) och har fest i hennes vardagsrum haha. Efter det tar vi med varsin 2liter cola och drar till vallen för att hänga med javi och simon som är nattvakter haha. Där roade vi oss i typ tre timmar, tills jag var tvungen att ta sista tåget hem som gick vid två.

LÖRDAG: lite döööd. kollar på typ oc hela dagen. På kvällen drar jag mamma pappa till ivan, moses och shantals mottagning. Det var typ märsta reunion för mig haha. Träffade massa folk som jag gått i högstadiet med eller bara känt på något sätt :P Det var iallafall splenidid haha, hängde med min gamle barndomsvän sofia och gled runt och dansade :D typiskt african partey då det först är lugnt och stillsamt och sen typ dans och hög musik på kvällen :D gött!
en bild jag hittade på fb :P jag ser lite rolig ut haha

SÖNDAG: jag var på sayo och träffade några löpare :D wieee! ganska så nice ;) tess lyckades jag träffa på ett hörn också. haha.

MÅNDAG (idag haha): Jobbade på friidrottskolan. Jag är ensam ledare för typ 12-åriga barn som är bättre än mig på allt haha. Fast dom är bara 5 stycken :P Efteråt drog jag javi gustaf och tess lite spontant till O'learys för äta pommes frittes, dricka cola och kolla på kamerun - japan. Kamerun förlorade :( :( buhuuu. Aja det var nice iaf :D JAG HJÄRTA VM!!!

nu ska jag gå o lägga mig typ. men först ska jag googla hur man lär ut stav och spjut till barn HAHA. Idag sa jag tom fel från vart man hoppar från längdhopps-plankan. Jag ba " man får inte nudda det vita". Dom ba "eh?". Jag ba "oops?!". haha orkar inte tänka på det
bye

måste bara säga

Publicerad 2010-06-13 14:47:50 i Raaandom

världen är liten och allt bara flyter på! LOVE IT :D
jag vet "gammal låt", men den påminner mig om portugal och allt kul just nu bara :D

TAGGA!!!!!!!!!

Publicerad 2010-06-11 14:09:33 i Raaandom

OKEJ FOTBOLLSVM BÖRJAR IDAG!!!

jag och tess har valt ut ett land per grupp som vi ska heja på så att varje match blir spännande :D Snart äre sydafrika - mexiko, och ikväll är det uruguay - frankrike! HEJA URUGUAY :D

idag har jag också gjort en misslyckad resa till den amerikanska ambassaden så att jag började gråta. HAHA. Sen har jag tränat också. Och snart ska jag träna igen - dubbelpass ;)

okeJJ nu ska jag äta lite så att jag inte dör av hunger till träningspass numero dos! GOODBYE!!

förlåt för att jag gör coca cola reklam men jag ÄLSKAR SEGERDANSERNA I VIDEON (och låten!)

DET BÄSTA SOM FINNS ÄR ATT HÄNGA

Publicerad 2010-06-10 14:21:46 i Raaandom

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ vad har jag ens gjort idag? Nada! Eller jooo föressten, först skypeade jag erica och tilda i typ 1,5timme. Sen hoppade linnea in i typ 1timme (tror jag) och sen klas i typ 10minuter HAHA. Aja skype är kul, speciellt när man pratar med homies man saknar!!! (som bor FÖR långt borta)

aja. snart ska jag laga lite food, för klockan fyra ska jag på friidrottskola-utbildning...Hoppas det blir lite kul iallafall, några roliga people ska ju dit iaf :)

Hmm. Igår var jag och tess och kollade på faiks korpenmatch - men vi missa typ halva för att vi var sena som vanligt. Efter det åkte vi till centrum och var konstiga. Vi satte oss i två soffor, drack cola, åt delicatobollar och lyssnade på vår favoritmusik på tess mobil - och glodde på alla som gick förbi. HAHA kan inte beskriva hur konstiga vi såg ut. Sen träffade vi på folk helt random också, undra vad dom tänkte om oss..haha. Min och tess specialitet är ju att hänga. Som jag sa till faik skulle vi typ kunna ha kul och hänga i ett rum utan fönster haha.

här kommer en av våra nya favvolåtar, och min nya ringsignal (på min nya mobil som jag fick av wingman :D)
pusssss (haha)

innan dagens pass!

Publicerad 2010-06-09 10:40:41 i Raaandom

hey guyyys!
Sitter här hemma och laddar inför ett distanspass...haha. Nej men jag väntar på att min frukost ska smälta (eller vad den nu gör i magen), men vi kan kalla det för att ladda ;)

Igår var jag och akiine på ett djurensrätt möte i Märsta, som typ vi dragit igång. Det var iallafall roligt och intressant, och efter filmen vi fick se blev jag peppad igen på att change the world haha :D Nej men seriöst, kan inte alla som läser detta tänka till en gång extra på när ni äter ett djur, ett djur nivet som katter, grisar, hundar, kossor och kaniner. Alla dom är djur. Men aja, mötet var iallafall trevligt :)

jag har lite bilder också från i måndags när vi spelade fotboll på Vallen! Wieee jag <3 att hänga på fotbollsplaner haha!

hahaha göllig tjej :D

nu äre dags att springa! so loooong :D

YO YO YO SOMMARLOV ÄR NAAAAJS

Publicerad 2010-06-08 15:53:21 i Raaandom

hej hopp! känns fortfarande knäppt att jag tagit studenten, och ibland får jag lite panik när jag inser att jag ska till USA i höst. Det är ju någonting jag alltid velat göra (och t.om i ettan när man skulle skriva ett brev till sig själv år 2010, så skrev jag att jag skulle till USA) så det är ju helt galet! Nu börjar jag ju också inse att jag kommer lämna alla ett tag också (ganska så super sad) så jag uppskattar varje dag nu som en knäppis!!! :D

okej,
LÖRDAG: Efter världens längsta och bästa gubbskiva var det dags för min mottagning. Min mormor, moster och morbror kom hit från Finland, och de andra vuxna var lite släkt som bor här i Sverige och några familjevänner. Egentligen tänkte jag inte bjuda någon kompis eftersom vårt hus alltid blir så trångt och med så många olika folk och språk (haha), så att det kanske skulle bli svårt att hinna med kompisar. Men jag bjöd ändå min wingman Tess och det var perfekt :D Hon var typ family haha. Juste, Hewan stopped by också, dagen var iaf mysig och bra :)


SÖNDAG:
Jag var heeelt död asså. Så istället för att gå på Sannas mottagning så typ sov jag hela dagen :/ Sen på kvällen så kom Faik över, ganska så random, och så hängde vi lite. Det var chill :D
ahhh nu måste jag ut och springa alltså!!! Skriver om igår i ett nytt inlägg sen haha.

PEACE OUT PEOPLE ;D

4 JUNI 2010

Publicerad 2010-06-06 17:41:10 i Raaandom

Studenten, studenten, studenten. Ja, jag klassar nog den dagen som en av de bästa dagarna i mitt liv - och samtidigt en av de sorgligaste.

Champangefrukosten var så fin när man skrev i folks mössor och tog fina kort. I aulan skrattade och grät vi i jämna mellanrum. Utspringet! Jag som bara grät när alla kom fram och kramade om en. FLAKET! Ahhh så bäst :D Studentlunchen på löp som var så fin. Och när vi satt kvar efteråt med tvåorna och insåg att vi verkligen skulle sluta på löp. Emmas mottagning med hennes söta familj. Min snabba resa hem för en snabb fixning av mig själv. Tågen som inte gick men då jag hade tur och träffade andra emma och hoppade med i hennes skjuts till stan. och till sist...

GUBBSKIVAN!!!! Ahhh hade galet kul. Den var bäst!  Breakade med alla kompisarna, skrattade, snackade och lite hade lite drama i kanten också. Gubbskivan var verkligen bästa avslutet!!!!! Hemresan hem var också typ perfekt. Jag, emma, linnea, faik, jojo, abdo och shampooooo drog till mcdonalds för att alla var hungriga. Där satt vi tills första tåget började åka 05.20. Och faik är ju typ rudbeck för mig så jag var glad att han var där :)

Sedan sov jag emma och linnea i emmas dubbelsäng mellan 07.00-10.00. Vi ville ju vara vakna så länge som möjligt för att kunna umgås så det blev inte mycket sömn. Gissa om vi grät när vi sa hej då? Så himla hemskt.

Jag kan inte förstå att jag slutat på rudbeck och löpargymnasiet. Känns jobbigt att bara skriva det här. Det känns jobbigt att lämna "gymnasie-eran". Att aldrig kunna glida runt i cafeterian med alla mina homies på rasterna, eller glo på killar och bli "kär". Att aldrig mer ha samling på löp för att träna ihop med alla ens kompisar. Att hänga i gymmet med alla efter träningen och bara snacka om ingenting. Hatar att tänka på att alla löpare har åkt hem nu, och att vi aldrig kommer gå på löp tillsammans mer. Att jag kanske aldrig kommer träffa en massa folk från rudbeck mer. Det jobbigaste är nog att jag måste inse detta och acceptera att mitt liv kommer se annorlunda ut nu. Då menar jag att gymnasie-tiden är över, och att jag faktist kommer flytta härifrån i höst.

Men nu ska jag se det positiva i det:
- Jag har fortfarande alla mina underbara kompisar från gymnasiet kvar! Både på löp och från rudbeck :D Och dom är bara en pling eller ett mess ifrån mig.
- Det är sommar så jag kan göra vad jag vill!
- Min gymnasietid har ju varit så himla bra så att jag t.om inte vill sluta - ain't that something ;)
- Studenten var underbar!

Att saker förändras är ju en del av livets gång. Ska försöka att leva i nuet och bara uppskatta allt som händer. Och om det är någon från löp som relaterar till det jag skriver, så är vi alla bara ett mess ifrån varandra. Och de flesta av oss känner ju likadant så det är en liten trygghet :)
pusssspusss på alla

STUDENTEN IMORN

Publicerad 2010-06-03 23:24:06 i Raaandom

jaaaa imorgon är det dags!!!!! hjälp idag har fått foooort. Först studentlunchen, sen kötta på träningen och sen springa runt hela sollentuna-häggvik med emma (och den galna vattensprutaren jonas var med några sekunder också haha)

ahhh nu är jag iaf klar med allt inför imorgon och rätt sömnig haha. fick också en fin present av tilda<3 ahhh vad jag kommer sakna alla efter studenten. Men försöker inte tänka på det, utan att ha KUL!!! :D men det är svårt när jag vet att några av mina bästa kompisar åker långt bort härifrån sen...Men men imorgon kommer nog bli en av de bästa dagarna i mitt liv :)

<3<3<3<3<3<3<3 massa kärlek!

summering av wonderful days

Publicerad 2010-06-01 22:12:16 i Raaandom

ONSDAG (förra veckan):
tilda kommer över och vi pluggar :D jag lagar sedan mat och hon bakar efterätt - strålande hihi. Det var iallafall en splendid evening, vi borde hängt på kvällarna oftare nu när vi hade chansen innan studenten :( Eftersom tilda bor i .....ÅHUS!!



TORSDAG :
jag åker hem till tess på min sovmorgon och äter vår frukost bestående av cola i vackra glas och delitaco bollar som vi åt med bestick :D hihi med spotify såklart - typiskt yo & ta ;)
senare den dagen var vi treor på lunch hos anette (vår mentor) och det var trevligt och sorgligt...Alla sa så fina saker om löp och om alla år vi haft tillsammans, så det blev lite tårar haha. KOMMER SAKNA TREORNA OCH LÖP!!!
FREDAG:
inga bilder men aja, jag emma tess clara emil javi fredrik och jaa en massa annat folk spelade fotboll på vallen! SÅ KUL!! Jag <3 fotboll!!!!! Alltså jag skrattade varje sekund ett tag när vi spelade match mot några killar HAHA, jag hade iaf såå kul. Sen åt vi lite falaflis (haha) och på kvällen hände lite mer kuL.

LÖRDAG:
först åkte jag till Norrtälje för att springa kvinnor 4x800m på Stafett-SM! Kändes först inte kul att tävla eftersom jag tränat typ 4 gånger på 6veckor men det blev faktist roligt och vi kom trea :D (av fyra lag hihi). Sen skjutsade pappa mig till Råsunda för att jag skulle jobba på Sverige - Bosnien Hertzegovina - haha det var nice. Fick dricks och grejer, och när jag kom hem var jag så KNÄPPT TRÖTT. Blandad med den där happinessen man får när man tävlat :)

SÖNDAG:
Jag och Tess hänger som vanligt. På kvällen går jag emma linnea (SOM ÄR BACK :D) och tess och kollar på javis match på norrvikens ip. Åh det var så nice för jag ÄLSKAR JU FOTBOLL! haha. Jag och tess ska härmed börja kolla på matcher :D Det var najssss. Juste jag och lissen plugga också på vår swedish thang.

MÅNDAG:
Hela löp åker till Universitetet och packar typ 20 000 påsar till ett Vårruset lopp. Jag säger bara O M G. Så jobbigt - typ slaveri!!! Jag lyckade lose my temper x antal gånger men men. Det var kul typ en stund när jag och lelle skämtade ihjäl oss. Var typ hemma halv elva.....tröTTTT

TISDAG:
IDAG!!! Morgonjogg började jag dagen med. Sen MVG i Historia A!!! PARTY. Sen gled vi lite i skolan, och tränade som vanligt. Sen åkte alla tre-tjejer till Sollentuna Centrum och åt middag :) Wiee. Sen när johanna och sanna drog till stan gick jag mickan emma och lelle runt lite i centrum och njöt av livet. Nu är jag at home och har precis haft ett one hour talk med andra emma, märsta-emma får jag kalla henne. Snart ska jag sova så jag är pigg för en gångs skull den här veckan!!!

AHHH AND THIS WEEK IS GONNA BE EVEN BETTER :D

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela