yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

MITT FÖDELSEDAGS FIRANDE, DEL 2 AV 2!

Publicerad 2011-10-06 15:16:27 i Raaandom

I helgen var det sedan dags att åka till UMass för att springa ett terränglopp! Som gick..(dun dun duuun)...jättebra!! Wohoo, jag sprang ett pers och fick en bra placering, parteeey! :D

Runt 17.00 anlände vi tillbaka på campus igen, så vi skyndade oss med att äta middag och började sedan göra oss i ordning för min och Sarahs 20 & 21-års fest!!! :)

Först kom alla tjejerna över
(vi var hemma hos Bo & Jen) och vi umgicks i någon timme och mumsade på godis och kakor haha, innan killarna fick "tillåtelse" att komma haha. Då började festeeeeen :) Ahhhh det var suuuperkul!!! Det kom jäätte mycket folk, och när det var som mest, var det fullpackat på "dansgolvet", fullpackat i köket och fullpackat på verandan, och typ jag och Emma stod på sofforna och dansade loss = superkul!

Alla fick också sina "dares" också och det var en intressant upplevelse haha. Och sedan fick jag också lite presenter, bland annat en MEGA STOR Musse Pigg gosse-djur av Andrew & Varun som är typ lika lång som mig HAHA! Aja festen var iaf superlyckad!! :D Nu måste jag och Sarah göra den där festen till en tradition ;)

Och juste, alla hade med sig koppar haha! :P



LOOOOVE! :)

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela