yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

MITT FÖDELSEDAGS FIRANDE, DEL 1 AV 2!

Publicerad 2011-09-20 15:26:31 i Raaandom

VAKNADE UPP PÅ MORGONEN OCH INSÅG ATT JAG VAR 20 ÅR!!! Freaaaaaaaky


Plötsligt kom Bo & Emma in på mitt rum med frukooost på sängen!! :D Super gölligt!! :) Så vi drack våra favorit Starbucks och sen duschade jag och gjorde mig i ordning för att vandra mot the Davis Center med the ladies (typ skolans central) och började skriva upp alla "dares" vi skulle dela ut på min och Sarahs födelsedags fest som skulle ske i helgen hihi.

Efter min biologi lektion gick jag downtown med Julie, för man får en gratis burrito på sin födelsedag på Boloco, så självklart drog vi dit för att få lite gratis mat haha. Dom råkade också göra min beställning fel, så jag Julie kirrade min felaktiga när jag fick en ny - yeaah kachiing!

Efter mina andra två lektioner gick jag Julie Kirsten Emma och Val downtown igen för att äta middag på en Indisk resturang som vi gillar, suuuupergott och bästa sällskapet! Lite senare kom också Bo, Jen och Sarah :)



raaaawr!

Efter middagen åkte vi tillbaka till Julie & Kirstens lägenhet där Debbie överraskade mig med en tårta wihoo!! Och Val hade bakat typ tryfflar också, mööööms! Så där hängde vi ett tag och åt oss fulla på tårta och tryfflar innan gick tillbaka till rummet för att sova, tidig träning som vanligt you know ;)


JUSTE JAG FICK OCKSÅ MINA FAVORITER: INSTANT OATMEAL!!! HAHAHA GODASTE FRUKOSTMATEN EVER. 

Kort och gott, så kände jag mig uppvaktad hela dagen och hade det roligt! Austin tvingade också hela vår franska klass att sjunga för mig, det var en intressant upplevelse (ingen kunde orden haha!)

MYCKET FIN DAG! :)

SOPHMORE YEAR @ UVM

Publicerad 2011-09-13 14:54:39 i Raaandom

Länge sen jag visade tecken av liv haha, men jag lever WOHO :D Jag har varit i USA i snaaart tre veckor och allt är på topp och har rullat på!! Och det är inte bara min favortimånad just nu, eller favoritvecka (jag & val kallar den här veckan för "Happy Week" haha), utan det är min födelsedag imorgon!!! :D

Jag fyller 20 år, knaas gånger 100! Ofta jag blir 20 liksom, låter supergammalt haha. Känns nästan lite mobbat HAHA. Men iaf, Sarah i mitt lag fyller också år imorgon så vi ska äta middag ute imorn med våra närmaste homies plus annat smått jag planerat, och på lördag ska vi ha en stor födelsedags fest för alla vi känner, wieee!

Ahh, nämnde jag att den här veckan heter "Happy Week" haha? ;)
Här kommer också en bild på alla tjejerna i laget efter vår första cross-country tävling i lördags som gick jättebra!

mig hittar ni längst till höger haha!

CHERIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela