yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

jag kommer snart bli en arbetare!!!

Publicerad 2008-07-31 11:46:48 i Raaandom

Bonjour alla människor!
Jag måste börja berätta att igår när jag och Issa hängde så visade hon mig en film hon gjort som avslutningspresent til mig förra året efter nian. Vi skulle ju börja på olika skolor efter sommaren, och det var ganska devastating!
Vet ni vad jag gav henne? En ask med jätttemånga lappar där det stod om minnen vi gjort, puhh vet ni hur många lappar jag satt och skrev asså, och jag kom på fler saker hela tiden. MEN IALLAFALL vi kollade på filmen igår, och asså den var rörande haha. Jag blev värsta "touched" och började gråta HAHA. Den var jätte sorglig, för att den var så...jag vet inte
men jag saknar the old days lite nu.

Moving on, dagen innan det var jag och Emma i stan och jag fick fota med hennes systemkamera, kolla :D

visst är bilden snygg! Jag har lust och ba: hej h&m vill ni köpa den här bilden för jätte mycket pengar?

Japp, nu väntar jag på att Akiine ska duscha klart så vi kan åka till stan. För jag ska hämta min nya mobil, haha hur man nu definerar "nya". Den kostar 300 och har ingen kamera, det förklarar hur den ser ut.
Mamma sa att jag fick välja om jag tar hennes mobil eller den nya. Men mammas är min gamla, ni förstår vi gav bort mammas mobil och så tog hon min. Men jag tror jag tar den från stenåldern för den är iaf freshhhh.
Look at the good side u knoooooow.

Sen ska jag hem igen, äta, åka och träna med richard, sanna och johanna. Äntligen får jag träffa Johanna eftersom vi båda har missed calls efter varandra.
Akiine ska på uppdrag tror jag, spännnnnnande!

JUSTE JAG HAR SÖKT JOBB PÅ MCDONALDS! HJAAALP! JAG KOMMER TAPPA KÖTTBITARNA PÅ GOLVET, OCH DÖ AV STRESS, MEN JAG KOMMER BLI NÅGORLUNDA RIIIIIIK.

snart ska ni få se det som gjorde mig fattig, inom en snar framtid.
min och isabelles nya comeback från förra året....

JUSTE JAG ÄR KÄR I EN KÄNDIS SKA VISA BILD SEN

Publicerad 2008-07-29 12:23:23 i Raaandom

yooo my peeeps!
alltså igår var fedt nice! haha jag träffade Isabelle (det förklarar allt?) som jag inte sett på typ 5 veckor!
Vi har en massa planer som vi ska göra och det började igår! Alltså jag vill berätta vad jag beställde från en affär men jag tänker inte, för jag ska lägga upp en bild sen på den vackra synen! Alltså det kommer bli bäst!(och jag kommer bli fattig)
Det kommer kännas som att åka på glas (hint hint hint)
Sen tränade jag igår också och vapendragaren följde med, och ännu en gång träffade jag Christos på tåget (tågvännn)
och det var najsnajsnajs. Jag är glad!

Inom en snar framtid (mindre än en timme) ska jag träffa Emma!
Henne har jag inte heller träffat på 5 veckor, och hon fick ledigt på jobbet för att shoppa (med moi!!) moahah!

Jag och Akiine hade filmmarathon nån dag sen! Det var också kul! Det var kul att äta frukost mitt i natten för att hålla oss pigga!

Och jag är fattig och det är inte kuuuuuuuuuul! För vi har planerat att Lelle&Julia ska komma hit och jag behöver pengar för att fikafikafika och sånt! Sen skulle jag och Akiine på bio, och på dinosaurie bio! Men jag har inga pengar!
jag behöver ett jobb, men jag har inget för vi åker till finland då jag skulle jobba egentligen (tror jag).
jag vill gråta (not) och jag har ingen mobil för vi gav bort den (vi är snälla) så ingen kan ringa men det är ganska skönt, jag känner mig FRI haha ring hem till mig om ni vågar

nu måste jag duscha tåget går snart!! och äta!!!

FARVÄL

akiine 20 ååååååår

Publicerad 2008-07-27 16:12:02 i Raaandom

GRATTIS I EFTERSKOTT TILL AKIINE! haha igår fyllde den lilla kvinnan 20 år! Haha tänk 20, det låter så gigantiskt, men den har fått en ny mening. För när Akiine blev 20 år så blev 20 år Akiines år.
För när man är 20 så ska man vara vuxen och stor och allt sånt där, det känns som om man ska vara "mogen" och nästan tråkig. haha. Men så är det icke. För Akiine är 20 och det känns som hon är min tvilling ahha.
Äsch man blir vuxen när man är 40 istället!

Vi väckte henne på morgonen med presenter och sånt, sedan började kvinnan baka och på kvällen arrivade vi hos min moster Seija för att ha middag och sånt. Ha! Vi började med middagen vid elva och efterätten var väl klar vid tolv, alltså vi skulle väl ha ätit vid sex eller nåt. Men vi är ju familjen som var så sena så vi missade en båt till Finland, och så sena vid incheckning att bagaget inte följde med till Afrika en gång.

Emma tellar mig att hon fått sitt vykort! Yeah jag skrev dem på flygplatsen innan vi åkte hem!
Så nu har alla alltså fått dem !
Hm juste det var Anna som blev min vän att följa med mig och köpa presenter till akkoww men vi dog av värmen så det blev en kort visit. Alltså det är crazy varmt i detta land!

Jaja, this was just an update! Nu väntar jag på efterätt a la Akiine!

and no i aint home jag är fortf i trånka city!

kommer inte på någon rubrik

Publicerad 2008-07-24 22:05:50 i Raaandom

Hej mina glada vänner!
Alltså nu har jag tävlat två dagar idag, och det har gjort mig trött. Jag sitter här och svettas haha (jag har dushat).
Och det har gått bajs, eller alltså nästan eller jo. Alltså det har kännts jobbig och konstigt. Igår sa pappa att det såg ut som jag sov under loppet, men richard sa ju att man får "betala" om man inte tränat på 4 veckor. Japp det kan jag säga!
Men men, jag ger upp med att deppa haha och nu ska jag träna som en crazy lad och försöka vara i någorlunda form inför SM, yeah! Min kondis är ju någonstans och väntar.

Jaja, roligheter har också inträffat under de senaste dagarna. Föressten vet ni hur sent jag tävlade igår, 20.40 oftast brukar man ligga och dö på golvet hemma då efter ett lopp haha (eller inte).
Men iaf, jag besökte Mikaela Kärlin på löp! Det var trevligt och jag förstår inte hur hon inte kan känna sig som en gud där hon bodde nu några dagar på löp med alla löpar stjärnor! Alltså jag skulle försöka gifta mig med dem och förfölja dem till deras land och träna med dem!!haha. Dom frågade om vi ville lyfta vikter med dem, och hon säger nej. Vilken kvinna alltså. haha XD
Och Julia träffade jag igår :D, och lite löpare igår&idag och t.ex Fanny och Emma var ju där också!
Jaa "alla var där", nästan.
Och så har jag hört mycket om de nya löp ettorna, spännandeeee!

Och på lördag fyller Akiine år så jag ska på jakt efter presenter & evenemang imorn!!! Sen ska jag till Trånka City för att förbereda för akkos b-day! Det kanske inte är bra att skriva vad jag ska göra om en mad man vill stalka upp mig...hah 

Och tydligen är Isabelle i Turkiet. Hon ringde och sa "jag är i Turkiet". Alex&Johanna är båda i Sälen. Och Emma är på landet (den stummpelumpan snackade jag med idag).

och vi ska tydligen till Finland veckan innan skolan börjar.

okej nu ska jag kolla på mitt lopp på webb teve och visa pappa den! farväääl

juse jag o pacman kom aldrig in på dngalan :( men men vi hade kul ändå hah:D

hemma igen!

Publicerad 2008-07-22 12:26:21 i Raaandom

im hooome!
Jag längtar tillbaka jätte jätte mycket, ni skulle sett mig och akiine på flygplatsen hem, crybabies med världens publik.
Man får inte bara uppmärksamhet för att man gråter, men om man också är vit, ja vi kunde lika gärna lekt stripperella och sprungit runt nakna! hahah
Ja som ni förstår var det sorgligast ever. Men life goes on haha, det är nice att vara hemma. Rent kranvatten, inga myggnät eller myggkräm!, sova i en egen säng utan akko, och att kunna äta sallad. Alltså jag gillar inte sallad, men när man inte kan äta det i Afrika för att de är sköljda med deras kranvatten så blir det heaven on earth när man får äta det igen.
Fast nu får ni inte tro att Afrika är en öken utan saker. Alltså Kigali såg ut som Sverige, förutom brown people och mer befolkat, matatos (minibussar) och boda-bodas (motorcykel taxi). Men man hälsar på alla och det är fina färger där, haha jag kan inte förklara men ja. Och så är alla släktingar där. Och Angel! Vi bodde hos hennes familj sista veckan (hon är sjutton), och det var kul! Vi lekte med hennes småsyskon, träffade hennes kompisar, och var på äventyr!
Och det var kul attt hänga med alla, och jag saknar dom så att jag dör! Haha jag har haft mina gråtstunder här hemma med, fast jag har alltid dem när jag kommer hem från Afrika. Det går över. Fast om tre år kommer dem igen, haha.

Min frilla har också förändrats, ni lär märka när vi ses! Hah, juste jag fick fler stalkers på vägen hem, men det får ni höra om när jag har mina predikan stunder, när jag babblar för mycket alltså.

Ja, jag kom hem i förrigår, då var jag exhausted. Igår städade vi hela huset, och jag och akiine drog en sväng till stan för att bara påminnas hur det såg ut där, haha jag kände mig värsta connected med alla brown people ..haha XD

Men nu ska jag dusha och åka till stan med Pacman! Det ska bli kul :D Vi ska försöka smyga oss in på DN-galan (jag lyckades förra året, fast med biljett :s) och jaa det är min smarta ide! Jag försöker intala mig att hon tycker det är kul att kolla på friidrott fast det är jag som tvingar henne! Men man träffar alltid folk där så jag ska göra det roligt för henne! :)

och imorn ska jag tävla på dn galan youth! aaa jag är räddd, jag hoppas jag är bra. aja vi zez!

yolanda i rwanda (rim)

Publicerad 2008-07-07 21:26:44 i Raaandom

hej hej halla!
halsningar fran mig  i landet Rwanda! yay vi har 2timmars internet per dag, och vi ha haft det i en vecka nu, fast tiden racker inte till! men eftersom vi har en superseg matservering pa hotellets resturang sa utnyttjar vi tiden att sitta vid datan! okej, vad har hant? svar mycket!
ehh jag har fatt karleksbrev fran en snubbe i mbarara och om gud fragade honom om en sak han ville ha sa skulle han svara mig, haha jag citerar alltsa snubben sjalv. Vi har nu traffat manga ur slakten, speciellt ma twin brother alltsa Alfred (min farbror)och Tony, farmor, tina och massa. Vi har varit pa brollop och fatt vanner som vi kommunicerat med utan nagot gemensamt sprak. Imorgon aker vi till gisenyi med farmor for att gora...inte vet jag.Jag har tranat ca 4 ggr pa hela resan och kanner mig rutten. Men ash, igar lyckades jag fa springa pa Rwandas nationalstadium som ingen for gora, men jag ar ju bast! 
Jag och akiine fortsatter krossas i samma sang, och vaknar pa natten, och pa sondagar av valdigt hog musik, hmm tank er en rock konsert, under erat hus, och jaa det ar en kyrka. Den haller pa mellan 7 och 13 och de sjugner och skriker hallelulja, hahaaahhaha
Vi aker matatos som ar minibussar som tar dig fran tex sollentuna och helenelund for 4 kr, eller marsta till sthlm for kanske 7? haha billigt!
igar at jag macaroni vandoise ahhh jag door! supergott och paminner mig om hemma mat...haha
nu sager jag farval och halsar till alla peeeps!

haha idag rorde ett barn mig for ungefar for att jag ar vit, hahah det kicklades pa benet jag dog,
normala saker som hander varje dag har ar att barn skriker mzungo eller skakar ens hand och allla glor och man ar superkandis! love it haha

jag har aldrig traffat folk som glor som jag! men jag har hittat dem!! hah jag brukar vara den enda som vander mig om och glor vidare, men nu gor de samma sak! YES mina soulmates ar hittade!!!

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela