yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

TORSDAG

Publicerad 2009-10-29 18:24:31 i Raaandom

det är invigning på vår nya mac idag!!! wohooo första gången jag skriver här från vår nya laptop...haha jag är så stolt över den!! eller först hade vi den vita, men sedan sålde dom den här silvriga som är lite nyare för nästan samma pris så då bytte vi den, vilka fyndare va?;)
aja idag var jag på stan med mickan :D haha det är så kul för vi träffas typ varje dag förutom på helger och lov - och ändå så träffas vi nu på lovet som är den enda gången vi inte ses på året typ haha. Ja det var iaf superkul - oväntat? nej :p
nu ska jag iaf göra nytta!! Söka till en miljon skolor i USA och svara på mail som jag borde gjort för länge sedan!
Sedan ska jag förhoppningsvis plugga om jag finner den kraften.....
Akiine har förövrigt spelning som vanligt (hon har typ turne i veckan) och hon spelar ikväll på Högkvarteret på Söder. Too bad i couldn make it :/ aja!!
lets get to work!!!!!
woho jag tog kort på mig själv i datans "photobooth" - yeah jag är så cooool....hehe

BLABLABLABLAAA haha

Publicerad 2009-10-28 13:36:57 i Raaandom

wieee igår var en rolig dag med haha.
min födelsedagspresent av alex & johanna var att de skulle bjuda mig på lunch + bio "en kväll jag aldrig skulle glömma" haha. men eftersom akiine skulle spela på kvällen så körde vi en lunch + bio! Lunchen var MmmMMmmm supergod- för det blev sushi buffé!! Vi åt på Mongolian Barbeque (äre inte där alla äter middag haha?) och jag dog i sushi överflöd, fast jag åt samma hela tiden haha den med avokado :D
Sedan gick vi på bio och såg Fame, jaa den var väl helt okej, men ingen höjdare som vi trodde den skulle vara!
Ja iallafall det var en lyckad present :D

Sedan på kvällen mötte jag upp Fanny, Isabelle och hennes kompis Sanna från gbg :) Akiine hade spelning på Clarion Hotel och jag tyckte det var en utmärkt plats för Fanny att se akiine spela för första gången för Fanny är en kvinna hahah och Isabelle med!! Aja det var nice och väldigt lyxigt och det fanns tom en butik i toaletten...:P Sedan åkte vi hem...och idag har jag varit trött....som vanligt (inte bra asså!!)

jaja snart ska jag åka in till stan. Jag och Johanna (nu snackar vi om en annan johanna, alltså olsson ;)) ska åka och lämna pengarna till skivan (hoppas ingen rånare läser det här och attackerar mig nu). Sen ska jag på träning med Tureberg på vallen.

nu ska jag äta för att jag är hungrig!
och förövrigt har akiine ännu en spelning idag - denna gång i farsta, men jag ska ju träna så jag kan inte komma...haha undra hur många spelningar jag varit på egentligen??

BYEBYE


här är fler bilder från i måndags!! snodda från facebook höhö






sluuuuut


på min ipod när det är 9 min kvar hem

Publicerad 2009-10-28 13:12:28 i Raaandom

när jag passerar upplands väsby brukar jag alltid lyssna på de här låtarna....


2pac med "changes" ooooh :)

och


akon feat bone thugs n harmony - med I try so hard

haha märkte nu att båda låtarna är värsta message låtarna om the life on tha streeet typ.
aja det här är mina "luta-mig-tillbaka-i-tåg-sitsen-och-enjoya" :)

njuuuuuut

FETT PIGGG :D :D

Publicerad 2009-10-26 22:50:48 i Raaandom

haha tilda märkte att jag alltid är trött i mina inlägg, och det är sant!!haha jag spanade in mina gamla inlägg och blev lite chockad - jag behöver verkligen sova mer!!!!

idag har varit en rolig dag :D först gav jag gratis kramar på stan med massa nytt folk som clara dragit ihop - superkul! Jag skrattade i typ timmar...haha måste göras om!
sedan gymmade jag med backman = fett nice! och sen var klockan plötsligt mycket och nu ska jag sova för att vakna upp till ännu en spännande dag!!!
wohoooo jag älskar lov :D :D

igår var jag föresten och klättrade i 4 tim(:O:O:O) med backman!! jag lärde mig säkra !! woho vi ska återvända dit i veckan o ta grönt kort!

nu ska jag sova tror jag haha BYE BYE



collaget som clara fixade från idag ;)

FETT TRÖTT

Publicerad 2009-10-24 20:52:04 i Raaandom

ahh jag somnar typ. jag har varit halvdöd hela dagen förutom när jag gick på promenix med mamma & akiine.
men en sak som är nice är att vi har 86%chokladen hemma- mmmmmm den är så god med te asså!

igår var iaf väldigt kul! Först håller alla på att somna i logen innan vi ska upp på scen - jag var dödligt trött!
Mitt hjärta började dunka i typ 360 precis innan vi gick upp på scen men sen gick allt superbra! woho jag debuterade som en cool arty statist haha!!
sen vare feeeeeeeest. haha :P Yolanda blev = pigg. Jag, isaac, akiine och en annan tjej (jag lärde mig aldrig namnen på nån :O) fick i uppgift att starta dansgolvet. Haha vi var ensamma där och breakade först men sen joinade några andra snubbar oss (jag vet inte heller vad dom hette) och så dansade vi i flera år! För när vi skulle gå ut "och ta luft" märkte vi att vi dansat i 2 timmar..haha.
Sedan tog typ "ÖSA kollektivet" över och då spelade de upp massa musikvideos på duken som man skulle härma. Haha bästa evver!!!!! Alla blev galna och roligaste var när vi skulle härma kate bush! Efter en stund märkte vi att alla andra satt och kollade på i trappan - helt fullt!

Stället var förövrigt fullt med typ stylish trendish people. Nivet killarna med rutig skjorta, liten mössa på huvet, cool frilla och boots med en liten ölflaska i handen.  Ni fattar? Och såklart rökte typ en miljon av dom. Jag gillar den kläd stilen och dom brukar vara snygga haha men det verkar som att rökning hör till deras image - samma sak med tjejerna, det tycker jag är synd för då måste jag hålla andan när jag står vid dom hahahaa. det är typ ett löparfenomen att hålla andan (har aldrig stött på det förut förutom med löpare haha) too bad cuz your lookin good hah!

aja nu ska jag gå och äta! imorn ska jag vara pigg och då blire roadtrip till klättringscentret med backman! woho :D

the hills & city med akiine nästa!

SHOOOO BREEEEEEEEE

Publicerad 2009-10-23 18:30:53 i Raaandom

tjennÄ!

här kommer snabb update:

z-dag = onsdag: jag + mina sistaahs som består av mig, tess och clara chillade galet..haha. Nej men vi åkte till kista för att fynda billig CSN bio, men fame gilldes inte i kapet, så vi dog på ett café och snackade deep talk istället. Fett djupt det blev asså XD Jag kom fram till att meningen med livet är att hitta det man känner passion och älskar och göra det!! Typ som att akiine älskar musik och ska bli artist och följa sin dröm, och verkligen uppnå det. Och att t.ex jag följer mina drömmar, som inblandar löpning som ni nog vet ;);)
"Follow your dreams" helt enkelt.

torsdag : jag, akiine och isaac åker till dansens hus i stan och ska på träning till statist rollen vi har till på fredag (alltså idag). Det är det knäppaste jag gjort och jag berättar allt vi ska göra ikväll, imorgon (fattar ni meningen?). Det var iaf superkul och alla andra statister är sköna som man säger :)

fredag: idag är alltså the night! Invigning för dansens hus, och jag har premiär på scen!!!!
såhär förklaras det på facebook:
20.30-21.30 Stora scen
RODRIGO GARCÍA “APROXIMACIÓN A LA IDEA DE DESCONFIANZA”
García är spansk dramatiker och regissör som gör något av det spetsigaste, farligaste, mest provokativa och vackraste man kan se just nu.
I “Aproximación a la idea de desconfianza” ingår bland annat pas de deux med hönor, kroppar insmorda med honung och en hel skock blodiga människor i en hög på scenen.

HAHAHA!! gissa hur mycket jag skrattar när jag går av scenen!!!! aja
sen blire after party också = fett nice :D

nu måste jag packa ombyte efter showen och allt!
CYA

HÖSTLOV - yieeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy



DET HÄR ÄR DET SOM JAG SKA VARA MED I! OBS!!! JAG SKA ICKE VARA NAKEN SOM T.EX ...HON Är!

trött kvinna......

Publicerad 2009-10-20 22:40:55 i Raaandom


idag gick jag och issa en kvällspromenad i 1½timme i Märsta
, det var riktigt mysigt faktist :D
vi ska lätt göra om det, borde bli vår grej haha

nu har jag suttit och kollat på massa skolor i USA, jag mailade Harvard...heheh vem vet om jag kommer in ;) ;) haha

- är trött och ska sova nu!
- skolfoto imorn och jag ska se knäpp ut!

 

SeeYYYA

känner mig faktist lite hungrig nu asså

Publicerad 2009-10-16 18:46:47 i Raaandom

yoooooooooooooooooooooooooooooooooo.

snart kommer ett gäng knäppisar hit och just nu har jag inget att göra medans jag väntar..................................

hm. imorn så blire iallafall tjurruset!! det är en tävling som löps (haha "löps") i 10KM galenskap!! Typ våtmark, 90gradiga backar (höhö) och jobbig terräng lixom. Jag lelle och hennes kompis Frida ska springa tsm - det kommer bli gött haha.

(oj jag läste nyss igenom min text och jag skrev "blire", det är typ lelle språk! haha hjälp xD jag skriver aldrig blire..haha)

jag längtar föressten till maj!! För då är det vår skiva - woho part-t-t-tyyyyyyyyy :D
Då har vi också nästan "precis" kommit hem från träningslägret i Portugal som också kommer bli typ su-u-uper duper kul! ahh h h det är skönt att tänka på våren haha.
Men jag gillar hösten också. Det känns trevligt just nu lixom, haha. Snart ska jag vara statist på en dansfestival, och sen har akiine massa spelningar, och sen kommer Tegan and Sara till Sverige och sen NT-veckan & NT-festen!! Snart är det höstlov också - ohhh då ska jag njuta och typ leka haha. Oj jag gillar verkligen hösten faktist!! Jag minns förra året och då var hösten vild haha - vild på mitt sätt dåra ;) Jaaa, all I can say is that the future is looking good haha :D

jaja. nu ska jag sluta skriva och typ göra nåt annat i min väntan!

kanske äta? haha

seeeYa (observera början på framgångsutvecklingen på styckeindelning osv)

SÖMNIG BRUD!

Publicerad 2009-10-14 21:53:31 i Raaandom

hjälp jag typ somnar här...haha men jag håller mig vaken till true blood :P

varför är jag så trött?? aja idag har jag inte gjort så mkt.
haft projektarbete till tjugo i fem typ och sen åkte jag hem och dog lite. f
örsökte plugga hehe men sen så kollade jag och akiine på the hills & the city istället haha

oh en rolig sak! vi provade NT-dräkterna idag i skolan! haha inte världens vackraste men men ;)

jag har inget vettigt att skriva! så då ska man sluta,

bye bye


jag & akkoooowww i måndags! vi var på ett coolt ställe med supercoola väggar...haha :)



mona som fyllde år!!!!

TJENNNNÄÄÄÄÄ

Publicerad 2009-10-13 22:17:40 i Raaandom

shooo breeeeee...haha :)
jag började säga så på skämt men har det fastnat så jag säger så hela tiden!
haha det är ganska kul när folk ba ehhhhh, whats wrong with shoo bre EGENTLIGEN lixom ?! :P

aja igår hade akiine spelning i uppsala så jag var såklart där (även fast jag borde pluggat biologi..)
och mona fyllde även år så det blev dubbelt så kul!
så det blev lite party i det där caféet vi var på för massa av monas homies kom dit, och akiine bjud på en extraordinär spelning ;)

men jag ska gå och lägga mig tidigt idag! så här kommer ett klipp på akiine från en annan spelning:
(SPOLA TILL TYP 0:45)



hon gör en cover på KC & The Sunshine band -yeah!
(alla andra akiines låtar är hennes egna höhö)

pers med 2 minuter på hässelby loppet idag - yeah!!

Publicerad 2009-10-11 22:15:15 i Raaandom

Tjohejjjj!!!
vet ni vad som skedde idag!! pappa köpte en ny data (äntligen), och det blev ...parampampaam - en mac!
jag är imponerad över vår familj haha xD
för första gången så är vi moderna!! wioho haha.
haha pappa tycker det är bra att akiine och jag blev uppspelta - han ba: det är en bra reaktion som visar att vi inte är bortskämda med materiella grejjer. haha. datan är super snygg också haha :P

jag har ju också sprungit Hässelbyloppet idag! 10km, och jag kom trea av alla motionärer - coolt haha.
Typ trea av 1050 :P fast det var ju också motionärer (som kanske inte tränar så mkt som vi gör på löp höhö)
Jag gillar sånna där långa lopp, det är kul att njuta eller kötta förbi massa folk! Speciellt männen - då känner man sig proffsig ;)

gårdagen hos johanna var kul! Speciellt när vi breakade till tTtTung musik och när jag blev förnedrad av alex när hon slog mig med sin polis batong...hahahaha.
sa jag att jag var utklädd till rosa polis? haha det var nice.


bild från när vi åt middag


sen träffade jag helt random emma på sollentuna station!!!
otippat gånger 50 och jätte bra!

jaja nu ska jag gå!!
freDDDDDD på jorden (hahah :D)


MM DAGENS LUNCH: TOFU, GLASNUDLAR OCH MASSA GRÖNT! PLUS MAMMAS BROCCOLISOPPA. haha jag vet att säkert ingen tkr detta låter gott :P

Publicerad 2009-10-10 14:22:03 i Raaandom

morning!!
eller det är typ inte det...men ändå :D

jag ska om en sekund äta lite mat, och sen ska jag följa med mamma och pappa till barkaby (pappa ska förhoppningsvis köpa en ny data - woho! så vi slipper dom där apostlahästarna höhö)
Efter det ska jag hem till Alex - och vi ska sen hem till Johanna som ska ha typ middag och grejs.
Dresscode är superheroes vs. skurkar - haha det ska bli kul ;D

igår var det Z-dag = niiiiiice!!! Jag åkte till stan med Akiine och gick på vår "söder runda", som är typ gryningen-goodstore och små butiker i närheten. Där finns massa vegan grejs så det är kul att shoppa loss där haha.

Sedan åkte jag hem till Fanny och hängde där lite innan hon skulle åka iväg och träna.
Tillslut var jag hemma och workade på att få bort mitt halsont.......imorgon är det Hässelbyloppet så jag har försökt att vara lugn och stillsam (misslyckats totalt) hela veckan och typ inte anstränga mig så jag får bort det...
aja om det gör mini ont imorn springer jag ändå!
För hey - jag kan ju springa sakta och njuuuuuuta hiih :D




fredddddddd

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela