yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

dear diary......:P

Publicerad 2011-02-23 16:25:12 i Raaandom

Hey hey heeey!
Let me tell you about min tisdag...

Först träning som vanligt, sedan en inställd lektion (woho!), på matten fick vi sedan tillbaka resultaten från förra veckans prov och jag fick 100% rätt (yippieee! fast den här matten är också lite speciell..hehe asså vi behöver typ oftast ingen miniräknare haha) sen prov i Abnormal Psych som gick bra (wieee!) :D

Sen försökte jag hela dagen läsa ut en bok som jag hade typ 150 sidor kvar av, som jag hade quiz på idag (som också gick bra, yaay!). SEEEEEN var det dags för sista lektionen i self-defence klassen som jag och några andra i track-laget tar. Och då fick vi klä oss i typ en skyddsdräkt och genomgå olika farliga situationer. Typ att vi blir attackerade på diverse ställen haha. Det var kul, och jag lärde mig att försöka slåss och fly från en angripare inte är så lätt som jag trodde..Jag var typ sämst haha! Nej men det är iaf inte så enkelt och man får typ hjärnsläpp, men i slutet fick jag in några bra sparkar och nävar höhö :P

PS. dom filmade alla fighting-scener så vi fick kolla på hur vi hade agerat sen i slutet!

Sen var det dags att zoooova!
och nu äre dags för dagens första och enda lektion - YEAH :D

PEACE OUT,
a-town, tut tuuut tut tuuuuuut

PRESIDENTS DAY IDAG = INGA LEKTIONER!

Publicerad 2011-02-21 22:56:42 i Raaandom

Wieee sleepovern var kul igår, men vi vaknade helt döda idag för vi hade träning på morgonen....men aja!
Nu sitter jag i bibblan och lever livet. Hehe. Har prov i Abnormal Psychology imorn och har gaaanska så många sidor kvar att plugga in. Så adjöss till min lilla plugg-paus!

CHERIOOOOOOOOOOOOOOOOOO,

som pappa alltid säger HAHA!

AMERICA EAST, BABY!

Publicerad 2011-02-20 17:39:29 i Raaandom

haha jag är sämst på att skriva här! Men veckorna går så fort när vi tävlar hela tiden, som denna helg!
Då vare dags för America East Conference i Boston! YEAH :D

Jag sprang 800m och det gick jättebra, nytt säsongsbästa! Extra info: 3 pers ramlade i tävlingen, och två av dom ramlade framför mållinjen så jag lyckades knipa 3:e platsen i vårt heat :P Sedan så var jag plötsligt med på 4x800m stafetten som gick 1,5 tim senare och först var jag supernervös för jag ba "tänk om jag går in i väggen" (som jag typ alltid gör haha, men nu skulle jag ju vara lite tröttare än vanligt :P), men det var verkligen superkul att springa stafetten! Speciellt när jag sprang min favoritdistans :)

 DET ROLIGASTE: Jag bad några killar i laget att skrika "MOOOOOOVE" när jag sprang stafetten och det var SÅ KUL för sen skrek dom det i mitt lopp och det var jättepeppande! I löööve it. Jag har hört andra skolor skrika det, och jag tycker bara att det är så himla passande, mooove liksom. Man kan aldrig röra sig för mycket i ett lopp liksom!

Aja, resan var iaf jätte rolig och det är alltid lika kul att resa med laget! Sedan hade en tjej typ en America East fest för att fira tävlingen (som är en av dom viktigaste för oss som lag) men jag var helt död så jag orkade inte gå. För tonight ska jag och några tjejjer och killar från cross-country laget ha sleepover hos Bo, wieee :) Men först måste jag plugga!

lite bilder från helgen:


nästan hela vårt track &field lag i väntan på prisutdelning (obs! inte dom där bak i blått)
mitt smygfoto på två av dom andra skolorna hehe, och waddup kirsten?!

sara, jen & julie!

kirsten & bo :)

jamie, som ser ut som han i juno!

(ryan) sleeper!

valerie & ethan!


albany som vann typ bästa coaching eller nåt!

wieee mina två medaljer! Fyra i 800m och trea i 4x800m stafetten :D

Hoppas ni gillade bilderna!
PÖSSSSS (hihi)

MINA FAVORIT LÅTAR JUST NU! Lyssna :D

Publicerad 2011-02-14 02:40:55 i Raaandom


1
. I am not a robot, som ni kanske hört förr!


2. Sen upptäckte jag denna!


3. Och tillsist denna. Tack Spotify! ;)


det blev inte så mycket plugg idag. Haha. mest skype-partyn! Men det är luuuuuuuuuuuuuuuuuungt :)

EN RANDOM VECKA I MITT LIV!

Publicerad 2011-02-13 18:25:25 i Raaandom

Ahhh jag är typ sämst på att skriva nuförtiden!!

Men men, öhhh den här veckan gick snabbt! Jag har tränat, pluggat och haft prov, hängt med folk, sen var jag valerie & thalia på en komedigrejs som var JÄTTEROLIG!!!! :D  Jag dooooog av skratt i typ 1,5 tim!! Bästa everrrrr. Sen har vi haft filmkväll igen hos marisa och morgan i fredags (är nästan en tradition när vi åker på tävlingar på lördagar istället för fredagar :P) och sen igår så åkte hela laget till UNH (University of New Hampshire) för att tävla, fast jag tävlade inte :P Men det var kul att bara umgås med alla, för alla är så roliga! :)

Idag äre plugg plugg plugg som gäller. Fast om 45 min ska vi ha typ baka kakor och göra Alla hjärtans dag kort med vår korridor, en liten "bonding-activity typ!

komedigrejjen! SÅ rolig xD


min nya affisch!!!! :D



Bästa!!

back on track!

Publicerad 2011-02-06 21:07:08 i Raaandom


HEEEY HEEEEY!
Long time no see, men jag har bara inte haft tid att skriva typ! Aja roliga saker har hänt sen sist!

Jag har varit och tävlat i Boston (förra helgen) och det gick sämst haha. Fast det var roligt där ändå :) Den helgen var också rolig, filmkväll hos Morgan & Marisa och sen var vi hemma hos en annan kille i laget som hade typ fest slash gathering!

I veckan så var jag på en self-defence klass som är i tre delar med några tjejer från track laget, haha det var kul. För vi fick skrika och typ göra roliga poser haha :P Seeeen så startade jag och Thalia och tre andra tjejer som jag aldrig träffat förr en Swahili grupp, där vi ska lära oss Swahili tihi.

MEN det bästa av allt var ju när jag och typ 20 personer från hela track & field laget (vi är ca 100st totalt) fick chansen att åka till New York för att tävla!!!! :D

Vi åkte i torsdags och kom hem igår! Fredag chillade jag bara på arenan och imponerades av stället och alla löpare. Jag typ glodde på folk, och så försökte jag och Bo få kompisar haha. Vi lyckades nästan med två killar som vann och kom två på 5000m loppet (som förövrigt var typ världens mest spännande lopp!!) :P

Aja, igår sprang jag iaf 800m! Och det gick jättebra, wieeeee :D Det har ju gått sämst på tävlingarna på sistone, och nu fick jag äntligen tillbaka känslan av hur en 800:ing ska kännas! Det var verkligen en "aha-moment" hihi. Så nu är jag happy happy happy! :)

Och jag hittade en rolig bild på mig.

Haha. Freak_tjej_91!

Aja, nu ska jag plugga!

CHERIOOOOOO (hahaha)

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela