yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

BILDER FRÅN JULAFTON

Publicerad 2010-12-31 10:50:16 i Raaandom

HEY HEY HEEEY!
Är det inte knaas att det är nyår idag? Årets sista dag!! Och imorn äre 2011, galet!
Aja, dom senaste dagarna har jag roat mig med att hänga lite med mor & Akiine, fått besök av Akiines kompisar; först Teresé och sen Mona, chillat med Faik och tränat med Sanna! :) Men känns som jag har många möten kvar att åstadkomma, gör mig lite stressad, men jag tare nästa år ;) höhö.
Aja, nu ska ni få bildeRRRR.
JULAFTON:





PS. Visste ni att vår julmat var helt vegansk :D Vi åt skinka, köttbullar, janssons frestelse, sill, prinskorv, potatis och sallad :) Supergott och no harm done to anyone tihi.


100% LÖPARLADEY

Publicerad 2010-12-27 22:29:54 i Raaandom

vet ni vad jag kommit på, att jag aldrig skriver om träning. Alltså jag brukar ju typ köra en liten "guess what i did today...blablabla" men jag brukar aldrig nämna att jag också tränade haha.

Jag menar, jag tränar ju minst 6 gånger i veckan (varje dag förutom lördagar haha), så jag lär ju nämna det nån gång. Men jag gör det aldrig. Knasigt. Men för mig är det så självklart så jag tänker inte ens på att säga det som om det vore något speciellt, jag menar en vardag för mig kommer innehålla träning såsom en vardag innehåller måltider. Eller att man går på toa. HAHA dålig förklaring, men ni fattar. It's part of my life liixxxxx!

Som idag t.ex så hängde jag med tess (SUPRISE! ..not haha hon är ju typ också en del av min vardag) men jag tränade också! Började min dag med att köra cirkel styrka på löp. Fo Shizzle my nizzle. Haha.

Aja, jag hjärta löpning. I LOVE RUNNING :D

inspiration! Train hard, win easy - Koech.

tihi.

små saker blir stora på nära håll

Publicerad 2010-12-26 21:08:10 i Raaandom

är jag på väg att skriva två inlägg på en dag?? sir, yes sir! :P

idag hade jag livs-kris haha, eller nej vi kallar det för en 19-års kris. Men då gjorde den saknade Linnea så jag hamnade i en happy-mode igen 8) Awww. Det har gått föööör lång tid sedan vi sist träffades...Men snart blire reunion!!! Och Linnea hjälpte mig komma till en insikt: Wow, tänk vad långt liv man kommer ha, WOHO :D Man hinner göra massa saker! haha enough said :)


förut träffades vi varje dag...nu har det gått mer än 4månader sen sist! <3


låten som triggade min kris haha! Ganska kul såhär i efterhand.

nu ska jag kolla på part 2 av min och mammas nya favvo serie HAHA

JULAFTON & JULDAGEN!

Publicerad 2010-12-26 11:38:42 i Raaandom

Hey hey heeey!
Egentligen skulle jag vilja lägga upp bilder från julafton och juldagen, meeen jag glömde min kamera hos tess så det går icke!

Men julafton var trevlig och mysig som vanligt :) Vi åt julmiddag på kvällen (ALLT var veganskt :D) och sen gav jag och Akiine presenter till mamma, pappa och min moster Seija. HAHA sen somnade pappa i soffan, akiine började göra nåt, seija åkte hem och jag och mamma satt och kollade på en Wallander film (ha!) samtidigt som pappa snarkade superhögt!

Sen vare juldagen! HÖJDPUNKTEN :D Jag och Akiine vaknade, åt lite risgrynsgröt och öppnade sedan våra presenter som låg under granen! Min favoritpresent var Daniel Adams Ray skivan hihi. Sen kollade hela familjen på gamla filmer från video-kameran från när jag och Akiine var små haha. Jag var typ evil_woman_91 xD


Juldagen är ju också Claras b-day, och igår fyllde hon 18!! :D Så då drog vi tre sistaaahs ut (jag tess & clara) och shakeade lite ;) Vi hamnade på Entourage (efter några embarassments på O'learys först HAHA) och det var nice! Vi startade dansgolvet WADDUP! Det var typ mellanstadiet goes 2010 för ingen dansade först, men sen blev det vilt! I slutet av kvällen träffade vi Joujou och Co och hade sällskap med dom hem :)
bild på the birthday girl från fb tihi :P

nuuu ska jag och mamma kolla på nån serie på svtplay haha. Men catch ya lateeeeer ;)

tell the world i'm coming home!!!

Publicerad 2010-12-23 20:07:31 i Raaandom

WAAAAADUP?
Öhh asså jag är ju sämst på att luras och uppdatera. Så jaa ni fattar nog att jag är hemma i Sverige igen :P

Måste ta en kort recap om min resa hem. Eftersom alla är så sociala i USA så fick jag lite homies på vägen som också gick på min skola, gött! Sen träffade en av svenskarna som går på skolan så vi hade sällskap hela vägen från min mellanlandning och hem :) MEN mitt bagage kom dagen efter. GRR jag blev arg. Haha.

ÅHHH MÅSTE BERÄTTA
. Alltså vet ni vilken SKÖN känsla det var att landa på Arlanda och bara känna att man var hemma. Knaaaas. Nu fattar jag vad mamma menar med att hon alltid på något sätt längtar hem till Finland på något sätt, hem liksom. Så himla skönt vare iallafall :)

Och ännu roligare har det varit att träffa kompisar igen!!!! HAHA mitt och tess möte var bara kaos, båda började gråta så fort vi såg varandra! Sedan chiillllLade jag på Rudbeck en dag och försökte skrämma folk haha. Lyckades typ med två haha, och en av dom var Claraaaa :) Och det var roligt att träffa löparna igen, bla Tildizzz och Erica som jag också gled runt med i Sturegallerian (drack lite skumpa you knoooow ;) haha nooot!) Har också hunnit besöka Sätra med löp. Visste ni att Sätra har en speciell lukt? Haha. Nice var det iallafall och såklart träffade jag ju Richard! :D


PS. igår hade jag och tess minijul - BÄSTA NÅGONSIN!!! <3

Idag gled jag runt i stan med fader, kirra sista julklapparn!! Nu ska jag och akiine baka....hennes idé. Aja jag ska försöka att tycka att det är kul!
GOOODBAAAAAJ.

min favvolåt just nu!!!! Lyssna på texten :)))))))))))))))))))

heeeeeeeeeeeelt ;)

Publicerad 2010-12-19 10:48:57 i Raaandom

Waaaaduuuup?
Hm har fått höra lite spekulationer om att jag är hemma i Sverige nu eller inte. WHO KNOWS? ;)

Tills vidare får ni en bild och en låt (jaaa jag har ju funnit en ny passion för svensk musik, haha passion.)
jag och teeeessz från tidigare i år :P (vi köade i typ tre timmar för biljetter till förhandsvisningen av Remember me, ochdet här var på väg hem från bion haha)


HÄLFTEN DÄR!

Publicerad 2010-12-14 00:33:07 i Raaandom

HAHAAHAH jag dööör, alla magar kurrar här på tredje våningen i bibblan. DET ÄR SUPER TYST HÄR. Och det är också mitt nya hem, här i "Reading Lounge" med fotöljer ;) Höhö.

HJALP. Jag har aldrig pluggat såhär mycket i mitt liv. Allt kretsar runt plugg liksom. I lördags hade jag min första exam och efter det var jag i bibblan mellan 10.30-19.30. HAHA ETT SKÄMT. Idag hade jag mitt andra exam, imorn har jag mitt tredje och på torsdag har jag mitt sista WIHO. Tur att jag inte pluggar ensam iallafall. Bibloteket är typ the place to be just nu haha.

Jag och Svenja brukar kolla på The Hills som pluggpaus haha. Eller så går jag en runda i bibblan med ipoden :P Fast vår roligaste pluggpaus som blev två timmar var när vi lämnade alla våra grejjer i bibblan (för vi trodde att vi skulle vara borta en kvart typ) för att ta en paus med två av hennes kill kompisar. Bästa pausen ever, men FÖÖR lång! Vi spelade biljard och sen bjöd dom oss på glass haha, även fast förlorade.

Men men, nu måste jag återgå. Tänkte bara skriva något om mitt spännande liv. MEN imorn ska jag valerie svenja och kirsten gå och julshoppa downtown WOHO :D

en bra låt som jag kan relatera till höhöhöhö (lyssna på den), fast jag måste faktist säga att även om jag pluggar hela tiden så har jag på något sätt roligt :P Tycker tillochmed att bibblan är lite mysig HAHA.


pözzz höhö

I'M PARTYING

Publicerad 2010-12-10 17:57:18 i Raaandom

Igår var sista dagen med lektioner - WOOH! Nästa vecka har vi bara prov (och mitt första är imorgon).

Så igår pluggade jag först i typ 5 år i bibblan. Mycket productive. Sedan hade jag min sista lektion för året, Psykologi 17.30-18.45, sent va! Seeen gick jag valerie och kirsten hem till Bo & Jen och typ gjorde kort till våra seniors (för idag ska vi typ ha en avslutningsgrej för vår terräng säsong).

SEEEEEN så var det en Black Light Party på Higher Ground som är typ en konsertlokal, med tema vitt för att det skulle lysa i mörkret. Men det fattade ju inte jag såklart haha, men TUR SOM VAR så fanns vääärldens snyggaste tröjor till försäljning där!!!!! Men iallafall, jag svenja och hennes kompis Ian gick dit för att dansaaaaa lite :D SOOO, i början av terminen såg jag folk som gick runt med "I'M PARTYING" tröjor som jag tyckte var jätte roliga så en dag frågade jag en snubbe vart han köpt den och han ba "öööööh springbreak", så jag ba bajs! MEN det var "I'M PARTYING" som anordnade festen, så jag köpte en!!!! Made my year typ.

Samtidigt så anordnades "The Naked Bike Ride" där alla vid midnatt springer, går eller cyklar nakna på campus haha. Valerie och flera andra i laget var med och sprang men jag missade det eftersom jag var på den där festen. Det är lite roligt, för vi får inte ens prata om eventet på träningen för vår Coach är jätte emot hela grejjen så idag råkade en tjej prata om igår kväll och då blev han arg :P Aja, synd att jag inte såg hela grejjen, men det anordnas en varje termin innan "Exam Week" börjar för att vi ska få släppa ut all stress innan den tuffa veckan. Haha.

Ajaaaaa, idag är det PLUGG som gäller
. För 07.30 imorn har jag min final i Ekonomi. HJAAAAALP.










Hahah, vi hade en liten photoshoot i toaletten. Har typ en miljard bilder till på våra försök att skapa coola bilder ... HA!

btw, en kille på festen kom fram till mig och ba: "do you wanna dance?", jag ba: "okay sure", sen så kollade han bara på mig och typ väntade. Sen han ba: "turn around?". HAHAHAHAHAH JAG BA "ehhh noooooooo". Han ba: "but everyone else is doing it". Jag ba "well i'm not", och sen hade vi en akward silence. hahahahah

PEACE

SNABB RECAP

Publicerad 2010-12-08 03:50:59 i Raaandom

NU: i bibblan, har precis slutat plugga...klockan är 21.45. heh. vad gör man inte när alla finals närmar sig?

FREDAG:
De flesta i laget samlades hemma hos Bo och Jen för "pasta-party" och häng dagen innan tävlingen i lördags. Vi åt mat och kakor, firade Bo lite, pratade och kollade på Elf :) Mysigt! Ett random "dance -party" utbröt när Bo spelade skivan hon fick av mig och Val: Justin Beiber!! HAHA :D Halvt på skämt och halv seriöst hihi.

lite bilder från fb.






LÖRDAG:
Tääävling hela dagen
, men jag sprang ju icke. Jag fick ansvar att ringa i klockan på sista varvet i varje tävling = världens läskigaste grej haha, mitt hjärta bultade som en galning! xD Vi vann över skolan som kom och tävlade mot oss: WOHO!!! På kvällen gick några av oss i laget och lyssnade på skolans a'capella grupp och dom var jätte bra! Sen hade jag och val "how I met your mother" marathon haha.

SÖNDAG:
Vaknade och gick direkt till gymmet där Svenja och Nikos var med i en fotbollsturnering :) Så där hängde jag och hejade på dom och spelade lite fotboll också. Wieeee. Nikos som är från Grekland har lärt mig lite grekiska också: Iasu tikani? = hur mår du, höhö ;) Sen simmade jag och Val i typ en timme och sen typ skypade jag med Faik i typ 1,5 timme haha :P

Det var min helg dårrrra. Resten av veckan gäller ju plugg som sagt förutom på torsdag hihi, men det berättar jag om sen!

BRA HELG!

Publicerad 2010-12-06 04:06:16 i Raaandom

Laddade nyss upp ett album på facebook med typ en miljon bilder, så glid dit istället people för jag håller på och somnar på denna stol och vill bara gå och borsta tänderna så jag kan zzzzova haha.

Men en bra helg var det, och här kommer EN bild från den! mer historier kommer zen.

Jake, Rally Cat och Åse (min fellow swede :D)!!

GOD NATZZZ.

ÖÖÖÖÖH VET INTE RIKTIGT VARFÖR JAG SKREV DETTA INLÄGG

Publicerad 2010-12-02 19:56:56 i Raaandom

ahhh min hjärna är doaaadad. (=dödad hehe). Orkar inte ens berätta vad jag måste göra idag, imorgon, dagen efter det och BLABLA. Men det är hårt. Life's tough. Hoho. Men lyssnar på Justin Beiber och blir peppad HAHA!

Aja. Haha iförrigår var vi hemma hos Bo & Jen och kollade på Victorias Secrets Fashion show. Jag har aldrig kollat på det förut, och det var faktist lite coolt hihi. Fick lust att bli modell för en sekund, för hallå Akon var ju där och uppträdde!! Haha.

Zeeeen zå var vi på en bazketmatch igår också. Haha. Hjälp jag skriver ju inget kul i det här inlägget!! P-A-T-H-E-T-I-C!

Okej men bajs på det, nu får ni höra vad jag har att göra ändå:
- imorn
väntar "pasta-party" med laget, wieee :)

- på lördag
så har vi en tävling på hemmaplan, men jag ska inte springa för jag tyckte det var för tidigt, men jag ska såklarT heja på mitt lag!! :D Och Bo fyller ju år då, så då lär vi göra något kul!!! Och pappa också hahaha.

- på söndag ska jag gå till en grotta med min ekonomi bok och plugga.

- mån - fre: ISOLATION INFÖR FINALS. PLUGGA VARJE SEKUND PÅ ALLA MINA ÄMNEN. DOCK har vi någon grejs på fredag med laget + Naked Bikeride, då alla springer eller cyklar nakna på campus (HAHA på riktigt!!)

- lördag nästa vecka dåårrra: FÖRSTA PROVET I FINALS ----> I EKONOMI!!!!!! på en lördag.......

KUL VA. HEH. AJA DAGS FÖR PLUGG!!!!!!

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela