yolanda

Ehhh jag gillar att prata, skratta och springa överallt

det började som en tillbaka blick av 07 men slutade som en hyllning till issa! haha

Publicerad 2007-12-30 19:02:38 i Raaandom

Jag kommer inte ihåg supermkt men listar det jag minns ;D:

- ett minne jag inte glömmernär jag och Isabelle var på fest med mina föräldrar i Rinkeby i typ folkets hus.
När mamma och pappa typ dansade eller något försökte jag och Isabelle socialisera oss med ungdomarna.
Men eftersom klockan var efter midnatt efter ett tag så var alla barn borta. Och vi var jättetrötta så vi satte oss fullt synligt och sov. Ser ni bilden, vi sittandes bredvid varandra och med huvudena lutade mot varandras axlar sovandes. Plötsligt vaknar vi med ett ryck och ser ett gäng killar (inte fula heller om jag minns rätt) stå där.
Och dom har sett oss sova. pinsamt. Och värre. Pappa står och pratar med dom. Om oss typ, att vi sov eller nåt. haha. Och sen fattar jag ingenting, men senare, så försöker dom typ ta våra nummer eller nåt och pappa ba :
vill ni ha deras nummer? neeej nu är det försent ni skulle gjort det tidigare typ skämtandes. Vi fattar noll. Och alla vi drar. haha.

Det är en klockren dag vad jag och Isabelle gör.
Går på fester i Rinkeby image117som btw ingen trodde på oss att vi skulle till.
Norrtälje cupen, 100 år sedan men ändå. Hittar på att jag har en tvillingsyster som har platt hår till Måns.
Äta 100 semlor fem minuter innan fotbollsträningen och fylla vattenflaskorna med salt för att jag sa att på sommaren så kan man få salt brist. Vara konferiencer på en show och börja SKRATTA IHJÄL oss för att vi är så nervösa, och alla vill typ slå oss efter det. Göra en revolution i pingisvärlden på vår gamla skola.
Skejta till skolan, och alla glodde på oss (liten skola) och efter det blev vi kallade "skejtarna" .
Skriva en låt om hur bra kompisar vi var och att alla ville skilja oss HAHA! Fast det var lite sant. Jag och Isabelle har aldrig haft samma kompisar, de har oftast blivit ovänner :s Fika, äta,fika,ätaoch fika igen efter varandra.
Åka till stan enbart för att fika typ, eller äta. Träffa måns, gömma oss för måns, hänga med måns. haha.
Det är så mycket jag vill skriva men det kommer aldrig ta slut och jag kommer tappa läsare.
Men även fast Isabelle nu går på Danderyds Gymnasium och bor lååångt ifrån Märsta nu, så kommer våran kontakt att hållas.

För alla som känner oss vet att vi är världens mest olika människor. Väldigt olika ska ni veta.
Oj, det här inlägget handlar bara om Isabelle. Woops. Men det är så kul att minnnas allt vi gjort :)

 här är de bästa !  iss&em
image118

aiight xD

Publicerad 2007-12-30 18:04:17 i Raaandom

(det här skrev jag typ klockan ett idag, men bloggen vad knäpp och det gick inte att publicera men
tydligen sparades den som utkast- yay)


hello!
weeei första dagen jag tar det lugnt och inte stressar med träningen för att hinna göra något annat!
Men det är bara för att jag inte gillar att träningen tar över en hel dag, eller ibland bryr jag mig inte, men mest så gör jag det. Men idag ska jag göra ingenting. Jag tänkte att jag skulle ringa nån eller nåt, men sen tänkte jag no! haha
Så nu ska jag chilla som man säger. Och jag vill hyra high school musical 2 idag! hah :D är det "barnslighets" varning på det? eller nåt mobbat, i dont think so or care haha.

Idag har jag vaknat och sedan läst i boken "Den stora löparboken" som jag lånade från bibblan, och den är faktist bra och väldigt intressant. Oftast brukar det bara stå samma gamla råd typ "öka inte träningen med mer än 10% i veckan blabla" men nu står det grejjer som jag inte visste. haha. :)

Och imorgon är det nyår, och det ska inte firas med kompisar, cuz i måste vara med min family och vi ska till Söder och fira med en massa släktingar (alltså dom som bor i Sverige, som alltså blir the finnish family).
Jag hoppas att alla får ett bra nyår! och akta er för raketerna haha och kom ihåg som alla tidningar skriver,
att om en raket inte skjuts upp vänta minst en halvtimme innan ni går fram till den igen. haha ett litet råd från vuxen yolanda.

Juste jag skrev aldrig om igår när jag tränade med Tureberg. Ja, jag och David min tränare alltså var dom enda som kom hahahaah. Det har nästan hänt innan men då har antingen Erika eller Cecilia vart där.
Men idag var det min tur att träna alone haha.
Det kändes lite konstigt, men jag fick mycket hjälp iallafall. :P
Var är du Alexandra är min fråga? Säkert i Norge sa David.

Aiiight och till alla er som är så nyfikna om min hemliga blogg (okej bara mary men ändå ;P)
så får ni spana vidare. Mitt mål är att hamna på den aktiva listan på blogg.se och ni vet nog eller kanske att det är jag om ni ser vad jag heter. En ledtråd: det har att göra med mitt hår haha.GOTTNYTTÅR!:D

tiiiired & hungry

Publicerad 2007-12-28 17:20:43 i Raaandom

Jag har blivit dåligt på att blogga, men antingen hinner jag inte eller så orkar jag inte.
Men nu ska jag försöka.
Igår var jag och spanade in mellandagsrean med Emma, och det var fun! Sen åkte vi hem till henne och blabla.
Men roligt var det iaf :D
Sedaaaan...idag åkte jag till stan med Akiine för vi hade saker att uträtta, och jag är jättetröött nu och typ somnade på tåget hem (nästan). Men jag ska bara äta nåt så blir jag väl piggare, för vi ska kolla på film tror jag.
Sen imorgon tror jag att jag ska träna med Tureberg (long time no see) i Sätra, fast jag kommer inte ihåg vilken tid det var. Men jag vill också gå på bio och se Guldkompassen. yeeeeäs.
Och så har jag tränat såklart, idag alternatiiiivt = cykel, som jag var väldigt omotiverad till att göra. Men jag gjorde det. Jag är för trött för att skriva mer. Jag ska göra världens inlägg snart. Someday :)
Men everyone som läser, ha det guldigt! haha xD

men vänta, jag kan pigga upp inlägget med en låt. Här kommer Kate Nash ..meeeeed Pumpkin Soup ,
LYSSNA!

litet inlägg som inte har någon mening

Publicerad 2007-12-26 20:10:46 i Raaandom

Hellöööw!
Idag har jag inte gjort så mycket, varit hemma sen åkt till min moster som bor här i Trångsund, Farsta för vi skulle äta middag här. Så nu är jag här.
Och vet ni vad? Jag har startat en ny blogg, fast vad den heter är hemligt. haah jag låter som ett barn som tror att den är busig. Så ni kanske kommer stöta på den bloggen om ni är såna som läser olika bloggar och sånt.
Haha, det är mitt senaste projekt, och min plan är att bli den största anonyma bloggisen.
ahahah nej, men det är roligt att blogga anonymt.
Jag har kollat på mycket filmer de senaste dagarna, okej två stycken men ändå.
Nyss kollade jag på "A drift" och igår kollade jag på Transformers, och den var faktist jättebra. Haha.
Det trodde jag inte, men det var den, man skrattade ganska ofta x)
Sedan när vi åker hem igen ska vi kolla på "Bourne Ultimatum" så vi får hoppas på att den också är bra :)
Imorgon väntar andra grejjor, då ska jag vara med min kära vän Emma :D
Och på fredag ska jag och Akiine fixa en grej på Bengans (skivaffär) för Bloc Party skivan hon fick i julklapp var lite fel och jag vill se om 900kr ryggsäcken är på rea haha. Där var två dagar planned haha - wooow.
 Sen ska jag hinna med ganska mycket på detta lov som kändes långt först och nu väldigt kort:O.
But I will survive. ;P
Och Linnea du ska ju komma hit :D Weeei så du och jag och Julia kan haaaaanga. haah

nu ska jag blogga på min hemliga blogg. och om ni tror att ni kommit på den så be free to säg mig. :)
byee

vad jag gav, ngra roliga grejjer jag fick och annat trewligt

Publicerad 2007-12-25 16:21:48 i Raaandom

Wiho! Idag när jag vaknade låg julklapparna under granen :D
Mamma var redan vaken, och Akiine väckte ju mig så det var bara pappa kvar att väcka, och sedan började vi öppna paketen! Dom var speciella iår för mamma hade slagit in dem på ett roligt sätt, typ världens största paket där det låg små örhängen i t.ex, så det var mycket spännande! :D
Det bästa jag fick var.....jag vet inte, men jag pustade ut i ett glatt pust när jag såg att jag fick BSBs nya skiva, och det mest annorlunda jag fick var, ni vet indianerna som står utanför Åhlens i stan och spelar sin musik?, ja jag fick deras skiva, som jag önskat mig xD Det var lite roligt tyckte jag, och den enda låten jag hört dem spela fanns med på skivan - wiho och det låter som typ lejonkungen musik! naaajs!
Och pappa och mamma berättade att när de gått fram och köpt skivan hade massa folk hängt med på strömmen och också börjat köpa och att säljarna var jätteglada ;D haha weei för strömbildning.
Av Akiine igår fick jag också roliga grejjor, en rolig var en deckare som handlar om får! hahahah, jag har bara läst fem sidor men det verkar jätterolig. Den heter typ "en fårdeckare" och jag tror jag kmr rekommendera den när jag läst den.
Igår gav Akiine och jag Simpsons filmen till pappa, och det blev en lyckad effekt, för pappa älskar Simpsons haha, och sitter alltid själv och skrattar ihjäl sig i vardagsrummet när det kmr på tv. Så det var den filmen vi såg igår.
Och mamma fick böcker av oss. Jag gav Akiine "strangers with candy" filmen som är jätterolig, och vitt té.
Och vi kom på att vi borde köpa presenter till varandra oftare, bara för att, men jag börjar nog göra det sen när jag är rik xD.
Nu ska vi äta julmaten som blev över från igår (typ 50 kg som vanligt) och sen ska vi hyra film.

btw. idag när jag var ute och sprang så såg (och ser) jag miljarder sånna där lappar där det står "bevara sverige svenskt" lappar, och jag blir alltid irriterad när jag ser sånna, så min lilla nerjoggning blev istället 20 min "riva-ner-lappar-och-jogga-till-nästa-stolpe-med-lappar-på", men nu är stolparna i märsta fina iallafall :)

byee! nu ska jag äta!

julafton! ;D

Publicerad 2007-12-24 13:34:48 i Raaandom

Wiho, idag är det julafton! Jag vaknade upp till lukten av...bränd risgrynsgröt. haha.
Nu är min moster, kusins barn och hans mamma här och fyller huset med finska ord. Och jag sitter här i mina röda kläder och känner mig rätt julig. Och efter några godjul sms känner jag skuld, för jag har inga pengar på mobilen :O så jag kan inte svara på dem. Men jag tror jag ska bege mig till affären och köpa kontantkort. 
Vad poetiskt jag skriver btw.
Igår pyntade jag och Akiine julgranen och la våra presenter under julgranen.
Akiine har gjort jätte fina inslagningar till mig, och använt affisher och sånt, här kommer den finaste, med
MUSE på :D
image113
Bredvid ligger en till present från mig till Akiine som är inslagen i en MIKA affish :P
Men det är långt kvar tillls jag får öppna dem, nästan 7-8 tim kvar, och
en hel natt innan jag får mina riktiga julklappar!!! När man väntar på något gott...x)


bästa julreklamen!

berättelsen om hur jag firar jul ^^

Publicerad 2007-12-23 18:02:17 i Raaandom

Dagarna har gått fort!
Igår handlade jag julklappar med Akiine till mum&dad, och så gjorde två goda gärningar och gav en jacka till insamlingen på PUB och en halsduk till en hemlös.
Sedan idag åkte vi till Eurostop och köpte fler julklappar och sedan åkte jag till Märsta C och köpte det sista till Akiine. Medans vi gjorde det idag så handlade mamma och pappa våra julklappar, sent ute va? nej inte alls.

För imorgon när alla sitter och äter julmat och kollar på Kalle Anka, så sitter vi och...ja fördriver tiden.
Ungefär vid sju på kvällen börjar vi äta vår julmiddag, med det gamla vanliga skinka, janssons, prinskorv blabla.
Sedan delar vi ut julklappar MEN  bara jag och Akiine.
 Akiine ger sina julklappar och jag mina. Sedan ger pappa och mamma en julklapp till mig och Akiine.
Sedan sitter vi och äter Alladin och Paradis och kanske kollar på film, sedan sover vi.
NÄSTA dag när vi vaknar så ligger det julklappar under granen till mig och Akiine från "jultomten".
Och det är då det roliga börjar haha, nej då men det är då vi får våra presenter.
Och jag trodde faktist på jultomten ända tills sjuan! HAHAH.
Sedan efter min och pappas påhittade tradition från förra året så går vi ut och äter middag på juldagen.

Vi brukar klä julgranen några dagar innan julafton, men iår så blev det lite sent. För vi har inte gjort det än, eller pyntat, haha. Vi ska göra det snart för pappa ville vila lite innan han sätter upp ljusen i granen ;P
Och jag och Akiine och mamma ska först till Willys också.
Jaja, nu vet ni det och nu borde jag slå in Akiines presenter x)

HEJ DÅ! HARE BRA =D GOOOOD JUUUUUL!
 

14 april!!!!!!

Publicerad 2007-12-22 00:54:14 i Raaandom

Man kan mobba mig skratta eller gråta av förskräckelse eller säga yipee, men jag ska fortfarande på
Backstreetboys konsert på Hovet. :D:D:D
image110

"den pacman inte känner igen känner ingen". jag är känd.

Publicerad 2007-12-21 20:41:18 i Raaandom


JULLOVET ÄR HÄÄÄÄR :D
Idag var jag "lyckligt" lottad och fick gå på den första av de tre julshowerna (=ingen sovmorgon),
men den var helt okej så det är luuungt. Sedan åkte jag hem och sedan back för att möta Pacman i Sollentuna.
Sedan åkte vi och julhandlade. Det var spännande. Som vanligt.


- jag visade henne mitt sthlm alltså butikerna : hollywood, TG12 (?), oneoff, urbanoutfitters blablabla.
- vi gick vilse i stan. jag skojjar inte. det var helt knäppt för vi gick ut ur NK och promenerade i en halvtimme och wops så var vi i roslagstull ?????? VA? Så vi fick ta en buss ganska länge för att komma till centralen. HAHA.

Vi hade jättekul men nu är jag helt slut. Jag vill nästan sova, men jag ska hålla mig vaken.
Egentligen skulle jag och akiine baka pepparkakor men jag kmr inte ihåg varför vi inte gör det. haha.

Dagens citat:
jag:
du vet din boy
pacman: vem av dem?
hahahaahahha och hon är helt seriös.


Snart ska jag börja skriva om andra saker än vad jag gör på dagarna i min blogg. snart.

;D

Publicerad 2007-12-20 18:46:52 i Raaandom

Hejloow!
Jag har kommit på att jag inte bara ska blogga om vad jag gör utan annat också, men tills dess så skriver jag om vad som hänt idag:
Flummis flummis som vanligt på lunch rasten med Johanna och Mickan, tränat i Edsbergsparken och sedan sagt hej då till anna :( och hängt med Mickan i löpets datastuga, innan jag åkte hem och ååt.

Det är lite sorgligt att alla löpare åker hem nu på lovet, som jag sagt några gånger idag: "ni tycker ju att det är kul att åka hem, men jag kan ju inte göra det  för jag är redan hemma..."
Nu när både Mickan och Anna åkt hem så säger jag bara:
Mickan och, Anna jag kommer sakna våra skrattattacker!
Och Emma (Jansson) åkte redan hem i tisdags, och det roligaste var att i onsdags i skolan så tvingade jag alla att vänta på Emma innan vi skulle äta lunch, tills alla påminde mig om att hon åkt till göteborg redan.
Men imorgon så är det fika innan julshowen i skolan, och då är iallafall några löpare kvar tror jag :D,

men någon som vet: vilken tid är det samling?????????

jag blev "löpets krull" btw! x)

Publicerad 2007-12-20 10:10:26 i Raaandom

Eftersom vi alltid slutar tidigare från matten så passar jag på att blogga här bredvid mina teknikerhomies.
Igår var världens nostalgiska dag!
Först så eskorterar Mickan och Anna mig till stan och väntade med mig på min kompis Isabelle:D
Det var 100år sen jag träffade henne och gick runt och julshoppade lite (fast jag köpte aldrig nåt haha) och hade det roligt xD
Sedan på väg till löp så träffade jag Staffan, Matte( och nån tjej) som gick i min förra klass, så då hade jag sällskap på den tågresan med! :)
På löp tränade jag med Mickan och det var väldigt kul hahaXD Vi "köttade" verkligen på boxningen haha.
Sedan när jag åkte hem så stiger Christos och Wasim på! CHRISTOS!:D Han gick också i min gamla klass, och det var jäättte länge sen jag såg han! Så då fick jag än en gång sällskap, och jag typ satt och log jättebrett hela resan för det var så knäppt att se dem igen!
Jag saknade min gamla skola lite då..och jag saknar mina homies som jag hade på min gamla skola som jag alltid lekte ganstaah med och sa "yoo" och gjorde den gamla klassiska handshaket, haha. Det är därför jag
"yooar" ibland förstår ni, saknar the old days haha.

Igårs bästa: (i butterixs)
jag : Vad heter det där djuret igen (pekar på en mask som föresställer en panda)
issa: ehm..en koala!
jag: JUSTE!
issaa: nej hahahahah det är ju en panda!
- sedan dör vi av skratt -    (ska lägga upp bilderna sen)

Men nu slutar alla, så jag ska gå och hälsa på löparna! CYA!

duwi du wapp wapp!

Publicerad 2007-12-18 18:22:03 i Raaandom

Helllöööw!
Jag måste börja med att skriva om igår, när vi hade styrka!
Jag och Anna var i en grupp och vi dog av skratt hela tiden, jag kom på att vi borde spela in en film med mig mickan emma och anna när vi gör styrka, och så när man känner sig nere så kan man kolla på den!
Man skulle dö av skratt plus jag älskar Annas "ramlingar" eller fall hela tiden , det är så kul! xD
För idag blev jag lite nere, värsta weird, för jag trodde inte jag skulle bry mig så mycket men efter att ha tränat
och åkt hem med Emma (som gav världens bästa pepping) så är jag som vanligt igen!GLAD :D
Och en stor del av det var också Anna, som gjorde sitt bästa för att peppa mig hahahah, vi skulle koka kaffe åt våra tränare och det gick väl ganska bra tillslut efter några försök , haha.,.
Först blev det genomskinligt och med en massa smulor och sen blev det vääääldigt svart, men richard överlevde efter att ha smakat det haha. Det var roligare än det låter! hahahahaah

Dagens citat: "Jag känner mig inte stressad, jag tar min egen tid" - Anna om sina läxor.
Jag säger bara: Trägudarnas land! haha (internt)

Imorgon ska jag träffa Isabelle btw :D ciaaoo
image108
skönaste minen! anna jag älskar ditt flum!

datastugis @ rudbeck

Publicerad 2007-12-17 14:41:08 i Raaandom

Hellöw!
Nu är jag här i data stugan och som vanligt luktade det skumt när jag gick in, men nu är jag väl van med lukten - ush haha. Jag ska typ leta efter fakta till våran presentation i Engelska B (oj oj oj vilken status vah ;P) men jag hittar verkligen ingenting. Och då ger jag upp och väntar på bättre tider, genm att blogga. wei. haha

och det är jobbigt för jag går runt och darrar i korridorerna för att... inte för att det är kallt iallafall.
Och dagens visdom: jag ska börja bli diskret i mina miner som jag gör.

nu ska jag draoo bye.

2 blogginlägg på 1 dag xD

Publicerad 2007-12-16 19:15:33 i Raaandom

Hej hej hallå!
Denna dag vaknade jag, åt frukost, bloggade och sedan åkte jag till Löp för att träna med Mickan.
Jag hann få 5miljarder hjärtattacker, eftersom jag är en såndär som skriker när någon annan skriker. Fast idag fikc jag en tyst hjärtattack när mickan plötsligt börjar springa iväg från toaletten i gymmet, så jag tar min mobil o vattenflaska direkt och springer jag med. Utan att skrika, väldigt imponerande. Men sen när David kom så kunde vi inte hålla oss ;P

Sedan så dushade jag på fem minuter, då klockan slog halv fyra och jag egentligen skulle vara hemma för att äta. Men så var inte fallet, Pacman kom med sin ride och hämtade upp mig och vi åkte hem till henne :D
Mmmm, jag åt världens största lussebulle! mmm jättegod var den! Haha akiine bakade några utan socker, eh inte min grej, för hon är supernyttig nuförtiden!
Men nu ska jag äta och skriva julkort, tilll: linnea, julia och simon :D! Och en liten överasskning kommer med x)
image107
Sofia Backman aka Pacmans gigantiska bulle!! XD GOOOOD VAR DEN!

snart äre jul, men yolanda har inte köpt en enda julklapp än! oops panik (?) haha

Publicerad 2007-12-16 12:14:19 i Raaandom

Hellow!
Igår skrev jag blogginlägget typ vid ett, och då skulle jag bara städa och dusha och sen åka till stan.
Men jag städade typ i flera år till jul LPskivan som vi har hemma, som jag bara spelar på julen! Julkänslor :D
Mona skulle egentligen med mig och Akiine till stan för att fika, men sedan blev det vara jag och Akiine, som började åka till stan med fem tåget. Hah fyra timmar senare.
Fast först skulle vi åka till Terese som bor typ i Kvarnskogen i Sollentuna, och hämta upp en gitarr och säga hej då, för hon ska till Nya Zeeland idag och vara borta i 5 veckor.
Därifrån åkte vi sedan halv åtta (men vi var inte ens där länge jue:s), och ojoj vad tiden rann iväg.
Och sedan åkte vi vidare till slutdestination : Cafe 60, som jag aldrig varit på men hört så bra saker om!
Och det var det mysigaste cafet jag varit på hittils, och klockan var halv nio när vi kom fram.
Sedan en timme senare började vi bege oss tillbaka till byn, och kom hem prick en timme senare halv elva.
Tiden var jättekonstig igår för den bara rann iväg hela tiden, jag trodde vi skulle fika ungefär vid sex tiden, men istället var vi framme halv nio :S haha. :)

Och weirdaste grejjerna hände igår. Det gav mig mycket att prata om på fikan iallafall.
Jag säger bara att jag typ dog, fast på ett bra sätt, och fick hjärtattack hahaha.
ADIOS!:D

the nice clothes don't make you run faster

Publicerad 2007-12-15 12:56:54 i Raaandom

Hello!
Igår åkte jag Mona och mamma till Skarpnäck för att kolla på Akiines dansuppvisning. Hon dansar afromodern dans tror jag det hette och hon var jätte bra - oväntat? haha nej. Jag skojja, nej men hon var jätte bra :D
Sen vid halv två- två kom vi hem och jag var hungrig och tröött, åå vad skönt det var att lägga sig i min säng!
Och pappa var vaken och han hade köpt sånadär lindor choklader och det var lite kul, för pappa köper nästan aldrig godis, för han tycker bara det är onyttigt blabla, och nu köpte han det till oss på eget intiativ, haha han kanske blev fångad av alla julkänslor? Pappa är en speciell man haha, om ni vet hur jag och Akiine är som hyperaktiva barn så vet ni hur pappa är. HAHA.

Till något helt annat. Igår nej i torsdags berättade Richard för mig att jag var den enda som valt 7-dagars resealternativet för vårt träningsläger i Portugal. Alla andra hade valt 11-dagars förutom jag, haha det är lite komiskt och sorgligt på samma gång. Och så började vi snacka om om det var ekonomi eller blabla.
Och här kommer the facts: ja det är ekonomin eftersom jag akiine pappa och mamma ska åka till Afrika i sommar. Och det är inte precis billigt. Vi gör det vart tredje år, och då är vi där länge och ska besöka alla våra släktingar, och resa runt mellan Uganda- Rwanda-(ibland Tanzania-Kenya) på ungefär en månad eller mer. Och inte för att jag brukar använda ordet underbart, men det är verkligen underbart och jag älskar att åka dit.
Och jag skulle kunna välja 11-dagars alternativet, MEN det är som att jag skulle leka rik med pengar vi inte har och offra Afrika.
Det går inte. Jag måste välja 7-dagars och det är jätte tråkigt, och jag känner mig värsta utpekad, men så är det .
Jag blev värsta ledsen för det igår, men akiine sa: "jag skulle inte bry mig./...../du ska ju ändå dit"

Och då kommer vi till varför jag inte bor på Löp. Och många frågar mig om det är för ekonomin, och så är det
 faktist  inte . Jag bor hemma för att mina föräldrar är som dom är och vill att jag ska bo hemma med dom.
Och det är tråkigt men jag kan inte bestämma över det, jag skulle jätte gärna vilja bo på löp för det verkar, eller nej det är jätte kul, men jag får väl vänta till tvåan(?). Då mamma iallafall sagt ja, så det är bara pappa att övertala.
Jag förstår hur pappa tänker men jag är stor nog att bo där, plus så kan jag åka hem närsomhelst, dom är bara 20 minutes away.
 
Det där var dagens lilla bikt. Det känns skönt att ha det sagt.
Så come on sprid det lite nu ;)
KRAM KRAM :D ,´nu ska jag städa ,duscha och åka till stan!
image106
jag och mona :D

weei nu är det helg :D

Publicerad 2007-12-14 17:32:05 i Raaandom

Hej heeej!
Nu innan jag ska åka till Skarpnäck och kolla på Akiines dansuppvisning så måste jag dela med mig lite av min humor! Det här är ett klipp från en teveserie som hette Popular och här är när Mary Cherry, en av huvudrollsfolken provar ut till Teentart (som idol) HAHAHAAHAHAH , kolla på hela! jag hoppas ni förstår nåt, hon är iaf väldigt weird och rolig !

vem skrattade?   XD

LÖPARGYMNASIETS KALENDER 08

Publicerad 2007-12-13 10:19:05 i Raaandom

Bilderna som vi tog till Löpargymnasiet egna kalender, ska visas för allmänheten :O här kommer dem!
Jag snodde dem från fiemma !;D ENJOY! ;)
image101
jag sanna & johanna in tha gym
image102
mickan emma anna @ sexy ica maxi
image103
fransson matte tessan : den nya kondomen
image104
mary fia emmy: fiemma.blogg.se snart 1 år XD
image105
klas david micke : sexy lads

Jag vet att ni vill ha den! Nu kanske tillochmed får köpa den , vi får se ;)

låten som snurrar i mitt huvud: jag bluuuuuuundaaar

Publicerad 2007-12-11 20:18:54 i Raaandom

HelluW!
Jag har nästan nyss kommit hem från löp där det var julmiddag, väldigt juligt var det faktist, och det var min första riktiga julkänsla iår iallafall! Det var gott och det var trevligt :D
Btw, så var det första gången jag drack glögg, ojojdåh! Det smakade okej, lite för sött, men mandlarna var goda!
Idag har vi löpare också sprungit våra tester, jag sprang 5 x 300m,och det gick braa:)
Sedan gjorde jag och Johanna våra övningar och blabla i fem år också, men det var roligt för man hann prata lite ;P

Egentligen borde jag sitta och plugga nu, men jag är så trött. Men jag har prov på tre kapitel i franska och samhälls prov på fredag, och franska -  kemi  & samhälls läxa till imorgon också :S

Men man har ju resurstiden........................hehehehehhheheh


BYEEEE

seeg rast

Publicerad 2007-12-10 14:39:48 i Raaandom

Hellöw!
Jag är i skolan nu och har egentligen engelska men vi fick sluta tidigare, och eftersom Fanny slutar efter den här lektionen så kunde hon gå hem, men jag har en matte lektion kvar,ååååååååååå.
Men men. Juste, Anna blev Ludvikas Lucia!! GRATTIS!:D<3
Nu ska jag gå och söka umgänge - goodbye!

NU HAR JAG KÖPT MITT FÖRSTA UNDERSTÄLL! (kmr ni ihåg mitt blogginlägg om mina första löpartights? haah)

Publicerad 2007-12-09 15:47:49 i Löparlife!

Hellow!
Nu är jag hos min moster i Farsta och har nästan precis avslutat en timmes löpning här, och ni vet han Anton som är 91a och bäst på 800m tror jag :S ja, men jag tror jag såg honom när jag sprang.
Men jag är ju i hans terratorium Farsta så det kanske inte är så konstigt, men ändå!

Igår var jag på min mammas mosters lilla party, och sedan sov vi över här hos min moster i Trångsund som ligger vid eller i Farsta. Och idag har vi här först kollat på reprisen av Idol som jag inte såg i Fredags, och sedan sprang jag och åt. Slut haha.

Juste! I förrigår köpte jag mitt första underställ! Weei, haha, 79 kr på Stadium ! FYNDA!;D
Och denna månad firar jag ett år som löpare i livet och i Tureberg, hahaXD

Här kommer bästa scenen ur NT-showen!;D   - "duschen"
BYE BYÖH

långt inlägg(begravning,ntshow,matsalsincident)

Publicerad 2007-12-07 20:53:49 i Raaandom

Hej!
Okej jag ska börja med att skriva om igår. Det var väldigt sorgligt som ni kan tänka er, och akiine grät typ tre timmar i sträck, det var en lång begravning förstår ni. Ni kanske tillochmed vet vems begravning vi var på, om ni har hört om de som blev påkörda på Stureplan så vet ni. Banji var det iaf, om ni inte vet det så vet ni säkert vem Idol-Mogge är, han som var programledare på Idol med Sanna Bråding, ja iaf det är hans bror.
Jag vet inte riktigt vad jag kan säga om det, men när alla skulle gå förbi kistan för ett sista "på återseende" (inte hejdå), så tog det 1,5 timme för alla att göra det. För det var SÅ MYCKET FOLK därinne, vi var i Maria Magdalena kyrkan på Söder, en väldigt STOR kyrka. Och pianisten som var, Salem Al Fakir (han är snyggare i verkligheten btw!) fick spela i 1.5 timme i sträck samma låt!!! Om och om igen.
Jag kände inte Banji så bra, för vi hann nästan aldrig träffa honom, men jag kom på att en stor del av min ledsenhet handlade om att jag bryr mig om hur JJ (hans bror) känner, för när jag kramade han blev jag så lugn. Låter väldigt weird, men efter det grät jag inte så mycket. 

Till roligare grejjer. Idag var det NT-showen! Eftersom jag igår och iförrigår kollat på NTshowen-06 så tyckte jag tyvärr inte att årets show var så bra. Den var helt okej, men förra årets var SÅ bra! Bästa delen i årets show var iallafall dusch scenen med killarna haha !

Och vet ni vad som hände idag i matsalen! Jag sitter och äter min mat in peace, och plötsligt så bara forsar det vatten på mig! Någon tjej vid ett bord mittemot mig hade kastat vatten på en kille som flyttade på sig i sista stund, så det hamnade på mig! Haha, sen var allt typ i slowmotion, det enda jag kmr ihåg var att jag sa "ska jag kasta vatten på dem?" och så ser jag micke sträcka fram sitt vattenglas till mig HAHA.
Men jag tar mitt eget och kastar vattnet på dem, och jag kmr ihåg killens blick när han vände sig om och kollade på mig haha. Jag blev typ rädd för en sekund, men sen kommer lärare från ingenstans och typ "vad gör du?" och jag står STÅENDE med ett tomt vattenglas i handen leker oskyldig och ba: "dom kastade vatten på mig!"
Haha det var lite roligt, eller komiskt.
Haha det var lite kul att se när jag kollade runt omkring mig så kollade alla på mig haha.
Och när jag gick iväg och pratade med Emma lite, så påväg tillbaks till bordet där jag satt, så stirrade typ några tjejer på mig haha.

Grädden på moset eller vad man säger, är att i nian fick jag ketchup över hela mig av en olyckshändelse, ketchup grejjen exploderade typ på mig HAHA, och det var exakt på den tröjan jag hade på mig idag. haha.


nu ska jag kolla på film med my dear sister, och imorgon ska vi på något farstaparty som vanligt haha.

kemi provet avklarat!

Publicerad 2007-12-05 11:10:09 i Raaandom

nu står jag här i datasalen (hahaahahahahahahah mickan kmr du ihåg han som satt;P) bredvid anna och slösar bort min rast efter mitt kemiprov, som gick bra tror jag, om K betyder Kalium ... :)

eeehhhh, snart äre lunch och jag är jättehungrig! Och sedan har jag bara franska, och sedan...slutar jag ;D weeei.

jag kmr inte på något att skriva......det är inte min stil att blogga ofta! Har ni några idéer?

NT VECKAN! :D

Publicerad 2007-12-03 18:01:10 i Raaandom

Idag när jag och Emma N steg av bussen, möttes vi av en man i orange mössa (haha;p stora maddock) som gav oss: NT tidningen!
Jag orkar inte förklara vad NT veckan är, men skolan är iallafall fylld med lappar i olika färger, där det står en massa skämt på, och på fredag är den NT showen, som naturarna och teknikerna har hand om!
Och rudbeckare, om ni ser lappar där det är en bild på en krullis och en "rakis" med texten pacman & yolanda, så vet ni vilka det är ;)

Och det springer runt bananer i pyjamaser på skolan, och dom attackerade mig och pacman idag, och dansade mot oss hahahahh! Vi typ började skrika och gömde oss, hahahahahah sen typ dog vi av skratt!

Jaja, nu måste jag gå till tåget för att åka till löp och träna styrka. Men jag tänkte att jag ska blogga lite oftare nu :)

btw, mitt hår är jätte kort nu när jag tvättat det och det har blivit krulligt igen HAHA jag ser ut som akiine!!! exakt hennes frisyr!

söndag morgon

Publicerad 2007-12-02 02:39:11 i Raaandom

håret blev kortare, tunnare och rakare. haha. :)

 
lyssna på låten, det är adam tensta,
som btw kommer till bengans (skivaffär) på måndag, men ingen jag känner gillar han, eller?
vem är på?

Om

Min profilbild

Yolanda

löpare, vegan, vill i framtiden kallas sociologen Yolle Boll osv osv

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela